[qud
Peki öyle olsun. Sana tek bir soru soracağım. Bedava Galaxy S3 ya da Discovery verseler hangisini seçersin? Dürüst olmayacağına eminim.
Benden önce başkası Samsung kullanıcılarına laf attı ona bir şey diyen yok? Ona cevap olarak yazmıştım ben. Durup dururken laf atan sizlersiniz. Ben savunmamı yaptım sadece.
Edit: Ayrıca istediğim konuya cevap yazarım.
S3 derdim telpadan dolayi
uiTaRisT111, post: 6843894, mems06216"]Peki öyle olsun. Sana tek bir soru soracağım. Bedava Galaxy S3 ya da Discovery verseler hangisini seçersin? Dürüst olmayacağına eminim.[DOUBLEPOST=1393877180,1393877145][/DOUBLEPOST
Benden önce başkası Samsung kullanıcılarına laf attı ona bir şey diyen yok? Ona cevap olarak yazmıştım ben. Durup dururken laf atan sizlersiniz. Ben savunmamı yaptım sadece.
Edit: Ayrıca istediğim konuya cevap yazarım.[/quote]
S3 derdim ama kitkatdan sonra discoverDOUBLEPOST
Peki öyle olsun. Sana tek bir soru soracağım. Bedava Galaxy S3 ya da Discovery verseler hangisini seçersin? Dürüst olmayacağına eminim.
Edit: Ayrıca istediğim konuya cevap yazarım.
S3 derdim telpadan dolayı ama kitkat dan sonra discovery her turlu