Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sonbahara kadarda yepyeni güzel telefonlar çıkar bizim,telefonlar iyice eskir :( :( :(
sesli arama özelliği zaten bu yılın ikinci yarısında gelicek diğer platformlara da.hem kim bilir belki de o zamana kadar Facebook üzerinden görüntülü ve sesli görüşme gelmiş olur bize:ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gelecek güncelleme ile son görülmeyi, profil fotoğrafınızı ve durumunuzu gizleme ayarı geliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, pirenuri ve bulutsuzgece

capkino06

Üye
Beta sürekli güncelleniyor normal olana güncelleme gelmiyor? Mail mi atsak acaba?

dakamon

dakamon

Üye
O güncellemeler performans güncellemeleridir yeni özellikleri en stabil hale getirene kadar gelecektir o güncellemeler en uygun hale gelince bizede verirler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Gelecek güncelleme ile son görülmeyi, profil fotoğrafınızı ve durumunuzu gizleme ayarı geliyor.

Diğer platformlarda böyle bişey var mı ? Güncelleme ne zaman gelir acaba ? w8.1 ile mi gelir ki ohooo :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ceza87

capkino06

Üye
bu nedir ?

Bay H

Bay H

Üye
Son düzenleme:

capkino06

Üye
WhatsApp için bir sonra ki güncellemede gelmesi beklenen ve whatsapp ekibi tarafından yapılması istenen çeviri detayları

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
haaa anladım

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
sesli arama özelliği zaten bu yılın ikinci yarısında gelicek diğer platformlara da.hem kim bilir belki de o zamana kadar Facebook üzerinden görüntülü ve sesli görüşme gelmiş olur bize:ehe

bu bir ipucu mu acaba? @papakudioflu :)

Warnings

Üye
Wp8 De Klıyorum Arkadaşlar Sizleri Bırakamadım :) Wharsapp Betaya Üyeyim Ama Yeni Betanın Linkini Bulamadım Atarmısınız ?

bsavr

bsavr

Üye
Facebook destek veriyor gibi sanki. Facebook Messenger de geldi Facebook Blue'de gelicek Whatsapp'da Facebook'un olduğuna göre artık bence 8.1'den sonra aynı anda gelir

Warnings

Üye
Facebook destek veriyor gibi sanki. Facebook Messenger de geldi Facebook Blue'de gelicek Whatsapp'da Facebook'un olduğuna göre artık bence 8.1'den sonra aynı anda gelir
daha gelmedi ki ?

dakamon

dakamon

Üye
Hocam ne hızlısın ya :D ben verecektim :P :D

Warnings

Üye
Yeni betanın linkini verirmisiniz BEN üyeyim etaya ama mailide sildim whatsappte sildim şimdi nasıl geri yüklücem beta linki lazım :D

Warnings

Üye
betaya kayıtlımısın sen ?N:D 27 SİNDE GÜNCELLENMİŞ :D :DMuhteşem Olmuş Gerçekten SS İstermisiniz :Dİptal İçin Kaydırın Yenilenmiş Muhteşem Süper Olmuş :DAyarlar Değişmiş :D

Resimli Mesajlaşma
3 adet dtay daha var beklemede kalın :D

Son düzenleme: