[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.0.0 Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Romu Nasıl buldunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    23
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 de art sistemi kesinlikle sorunsuz calismali yoksa cm11 in benim icin bir anlami kalmaz. S4 adina hersey olmali. Statu bar launcher theme vs. Yani konudaki gibi hersey olucak sadece surum articak cm11 olucak. Bence super olur ama yeni surumu beklesek mi ?
Finali bekliyorum zaten acele etmeyi dusunmuyorum bayagi zaman ayirmayi dusunuyorum editledikten sonra benim icinde finalin finali olacak
S4 olursa harika olur sen zaten saydam çubuk falan ayarlarsin aklıma geldikçe söylerim de bence sürüm bekle arco bu rapor dahilinde hareket edecektir ve daha stabil olur yinede senin kararin
Kesinlikle bekliycem

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Wolf389

Wolf389

Üye
arkadaşlar romu göremedim

Wolf389

Wolf389

Üye
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tmm kardesim tsklr

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Wolf389

Wolf389

Üye
Cm romlari zaten rootlu dur tam olarak ne demek istedigini anlamadim sd kartin yerinimi degismek istiyorsun
evet superuser dosyası var benim yapmak istediğim rami artırmak oda swap ram ile oluyormuş

sir mordred

sir mordred

Üye
benim telefon root olmıyor ve bu yüzden swap ram yapamıyorum swap ram kernel gibi bişey varmı

Sakın playstore'daki swapper for root gibi uygulamaları kullanarak swap ram falan yapma kesinlikle önermem çünkü bu yapacağın hareketle cihazını birdaha açılmamak üzere hardbrick yapabilirsin(yukarıda bahsettiğim uygulamayı kullanıp cihazını bozan bir sürü W kullanıcısı var)

Wolf389

Wolf389

Üye
Sakın playstore'daki swapper for root gibi uygulamaları kullanarak swap ram falan yapma kesinlikle önermem çünkü bu yapacağın hareketle cihazını birdaha açılmamak üzere hardbrick yapabilirsin(yukarıda bahsettiğim uygulamayı kullanıp cihazını bozan bir sürü W kullanıcısı var)
tamam kardeş en iyisi ben bu kernelle devam edeyim çünkü world steel real drift felan açılmıyordu bu kernel ilaç gibi geldi

sir mordred

sir mordred

Üye
tamam kardeş en iyisi ben bu kernelle devam edeyim çünkü world steel real drift felan açılmıyordu bu kernel ilaç gibi geldi

Eğer cm10.1 eski versiyonları kullanırsan şöyle hayvani ram içeren bir kernel var tamı tamına 400 mb ram(oyun oynayanlar için çok iyi) işte şurdan indirip kurabilirsin ama sadce cm10.1 eski versiyonlar ile uyumlu.

Wolf389

Wolf389

Üye
Eğer cm10.1 eski versiyonları kullanırsan şöyle hayvani ram içeren bir kernel var tamı tamına 400 mb ram(oyun oynayanlar için çok iyi) işte şurdan indirip kurabilirsin ama sadce cm10.1 eski versiyonlar ile uyumlu.
tamam kardeş başka varsa böyle link atarmısın :D

sir mordred

sir mordred

Üye
tamam kardeş başka varsa böyle link atarmısın :D

Başka bildiğim yok maalesef ama şunuda belirteyim böyle yüksek ramli kerneller kullanırsan rom stabillikten uzaklaşır nedeni rami artırmak bazı telefon fonksiyonlarını kırar mesela yukarıdaki 400 mb ramli kernelde video kaydetme yapamazsın(ama fotoğraf çekmede sorun yok)

Üst Alt