[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.0.0 Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Romu Nasıl buldunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    23

Wolf389

Wolf389

Üye
arkadaşlar hurtsky kernel+377mb ram ile real boxing oyununu açarmı

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar hurtsky kernel+377mb ram ile real boxing oyununu açarmı

Açar ama şöyle bir ilginç olayı farkettim şcm10.1'de ve cm11'de denedim real boxing play store'da gözükmüyor(oyun gereksinimlerinde gerekli en düşük android sürümü 2.3 yazmasına rağmen) internet üzerinden real boxing'e girdiğimde ise cihazınız bu android sürümünü desteklemiyor yazıyor gerçekten ilginç :)

Wolf389

Wolf389

Üye
Açar ama şöyle bir ilginç olayı farkettim şcm10.1'de ve cm11'de denedim real boxing play store'da gözükmüyor(oyun gereksinimlerinde gerekli en düşük android sürümü 2.3 yazmasına rağmen) internet üzerinden real boxing'e girdiğimde ise cihazınız bu android sürümünü desteklemiyor yazıyor gerçekten ilginç :)
ben zaten cm9 kullanıyorumda stock romda açmıyordu oyunu galaxy ace bile açıyor oyunu

bayfeat

bayfeat

Üye
Hocam ellerine saglık çok güzel rom olmuşhızlı akıcı ve görsellik durumundan 10 numara :) hocam bu arada radyo fealanda koymussun hemde bir kısmı türkçe sagolasın :) hocam birde şu mesaj yazarken hani kelime kayıt ediyoruz ya o işlem çalışmıyor bilgin olsun bidahaki sürümğnde eger mümkğnse güncelleyi ver :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ellerine saglık çok güzel rom olmuşhızlı akıcı ve görsellik durumundan 10 numara :) hocam bu arada radyo fealanda koymussun hemde bir kısmı türkçe sagolasın :) hocam birde şu mesaj yazarken hani kelime kayıt ediyoruz ya o işlem çalışmıyor bilgin olsun bidahaki sürümğnde eger mümkğnse güncelleyi ver :)

Radyo ve baxi uygulamalsri kendim turkcelestirdim elimden geldigince split ul radyo sonraki versiyonda hata ve istekler bildirilirse o yonde yogunlsicam begendigine sevindim tsklr

scope_123

Üye
Yeni versiyonu backup seklinde yapmazsan iyi olur sahsen ben kalibre sorunu yasadim. Hem temiz yukleme olur. Goigle Play de indirme sorunu var bir kez de degil sunucudan bilgi alinamadi hatasi aliniyor ancak yeniden baslatinca duzeliyor fakat bu sorunun tekrarlamasi can sikici. Bunlarin disinda herhangi bir sorun yok.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonu backup seklinde yapmazsan iyi olur sahsen ben kalibre sorunu yasadim. Hem temiz yukleme olur. Goigle Play de indirme sorunu var bir kez de degil sunucudan bilgi alinamadi hatasi aliniyor ancak yeniden baslatinca duzeliyor fakat bu sorunun tekrarlamasi can sikici. Bunlarin disinda herhangi bir sorun yok.
Tmm tskr edrm en kisa zamanda duzelticem

bayfeat

bayfeat

Üye
S.a ya birşey danışıcam ben bu romda nasıl hafıza kartı yer değiştiricem ? :)

Mücteba

Mücteba

Üye
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 28 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1

# externel sdcard
dev_mount external_sd /storage/sdcard0 auto /devices/platform/msm_sdcc.4/mmc_host/mmc2

sdcard yanındaki 0 ve 1 değerini değiştirdiğiniz zaman yeterli olmaktadır.

sir mordred

sir mordred

Üye

şimdi kardeşim google play store'dan "build prop editor" şeklinde bi uygulama indir daha sonra build.prop'u açtıktan sonra aşağıdaki satırı bul sonundaki 0'ı 1 yap daha sonra kaydet ve telefonu yeniden başlat işlem tamamdır

persist.sys.vold.switchexternal=0

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
şimdi kardeşim google play store'dan "build prop editor" şeklinde bi uygulama indir daha sonra build.prop'u açtıktan sonra aşağıdaki satırı bul sonundaki 0'ı 1 yap daha sonra kaydet ve telefonu yeniden başlat işlem tamamdır

persist.sys.vold.switchexternal=0
ROOT EXPLORER İLE YAPABİLİRMİYİM BUNU KARDEŞ

sir mordred

sir mordred

Üye
ROOT EXPLORER İLE YAPABİLİRMİYİM BUNU KARDEŞ

evet yapabilirsin kardeşim ilk önce system klasörüne gitmen lazım orda build.prop dosyası göreceksin onu aç ve dediğim satırın sonundaki 0'ı 1 yap kaydet ve telefonu yeniden başlat

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
evet yapabilirsin kardeşim ilk önce system klasörüne gitmen lazım orda build.prop dosyası göreceksin onu aç ve dediğim satırın sonundaki 0'ı 1 yap kaydet ve telefonu yeniden başlat
sagol kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

xdunyax

Üye
her oyunu oynayabilirmiyim bu rom la?arkadaşlar bide dosyayı buraya çıkart diyip klasör olarak mı telefona atıyım yoksa zip halinde atıp mı ?

tayren

tayren

Üye
Tesekkurler kardesim ama wonder jb sorunsuz bi roma tam ulasamiyo suan ya kamera netligi yada goruntulu görusme ya da şarj problemleri oluyor :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler kardesim ama wonder jb sorunsuz bi roma tam ulasamiyo suan ya kamera netligi yada goruntulu görusme ya da şarj problemleri oluyor :)
Ama ulasacak kisa sutede emin olabilirsin

Üst Alt