Yarin cm10 final versiyonu yayinlamayi planliyorum pardon yani bu gunYeni sürüm ne zaman cıkıcak ? telefona biraz önce stock attım. bunun cıkmasını bekliyorum.
Sonunda bitti sukurBu gun bi aksilik cikmazsa cm10 final konusunu aciyorum yine backup aldim (317mb) ama guzel olduHadi hayirlisi bekliyoruz bakalim.

Hızlı siniz hocam merak la bekliyoruzSonunda bitti sukurBu gun bi aksilik cikmazsa cm10 final konusunu aciyorum yine backup aldim (317mb) ama guzel oldu![]()
:BekliyoruzSonunda bitti sukurBu gun bi aksilik cikmazsa cm10 final konusunu aciyorum yine backup aldim (317mb) ama guzel oldu![]()

Cwm 6.0.4.5 surumunu bul indir sorun halledilmis olacaktir.Haydi yeni konuyu bekliyoruzS.a Arkadaslar ben hiç backup lı romlar ve cm 11 romlarını yukleyemiom cwm de ya aborted yada md5 mistach gibi hataları alıyorum sizce ne yapam gerek bilgisayar dowland modda telefonuda görmüyor usb driverlerini sildim yukledım hala sorun olustu bozuk hatası veriyor simdiden tesekkrler

upload ediliyor...konuyu açtım onaylanmasını dosyanın upload edilmesini bekliyorumCwm 6.0.4.5 surumunu bul indir sorun halledilmis olacaktir.Haydi yeni konuyu bekliyoruz![]()
cwm sürümünü güncelle backup dosyası bozuk olabilir kontrol etS.a Arkadaslar ben hiç backup lı romlar ve cm 11 romlarını yukleyemiom cwm de ya aborted yada md5 mistach gibi hataları alıyorum sizce ne yapam gerek bilgisayar dowland modda telefonuda görmüyor usb driverlerini sildim yukledım hala sorun olustu bozuk hatası veriyor simdiden tesekkrler
konu onaylandı cm10 finalHadi bakalim hayirli olsun herkese.
Evet az önce gördüm indiriyorum...konu onaylandı cm10 final
Denedin miEvet az önce gördüm indiriyorum...
Aynı hatayı bende aldımEvet denedim. Yüzde yüz şarjdayken açtım fu ll wifi açık facebook ve o sırada google playdan uygulama indirme ve 7 dk candy crush oynadım (wifi ile candy crush 7 dk da yüzde 5 şarj yedi). Performans iyi. Yalnız durum çubuğunu indirirken bir takılma oluyor ve google playdan uygulama indiremiyorum yeniden başlatmak gerekiyor bu hatayı alınca (sunucudan bilgi alınamadı hatası) izlenimlerim bu yönde.
Gapps yeniden flasla istersen birde o sekilde dene perf ayarlarinida kendi istrginize gore duzenleyin bence yorumlariniz icin tsklrEvet denedim. Yüzde yüz şarjdayken açtım fu ll wifi açık facebook ve o sırada google playdan uygulama indirme ve 7 dk candy crush oynadım (wifi ile candy crush 7 dk da yüzde 5 şarj yedi). Performans iyi. Yalnız durum çubuğunu indirirken bir takılma oluyor ve google playdan uygulama indiremiyorum yeniden başlatmak gerekiyor bu hatayı alınca (sunucudan bilgi alınamadı hatası) izlenimlerim bu yönde.
Ayrica cm11 icin fikir verirmisiniz editlemeyi planliyorum neler olmali. Cm11 de ozen gostericem biraz daha s4 luncher kesinlikle olmali diye dusunuyorumAynı hatayı bende aldım