[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.0.0 Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Romu Nasıl buldunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    23

scope_123

Üye
Ne zaman çıkacağı belli değil

goodhead64

Üye
ozaman versiyon 1.0.0 yükleyeyimmi ?

scope_123

Üye
10.1 tabanli rom istiyorsan yukleyebilirsin ama cm10 tabanli rom cikacak yakin sure zarfinda.

Son düzenleme:

scope_123

Üye
Hadi hayirlisi bekliyoruz bakalim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
merica06

merica06

Üye
S.a Arkadaslar ben hiç backup lı romlar ve cm 11 romlarını yukleyemiom cwm de ya aborted yada md5 mistach gibi hataları alıyorum sizce ne yapam gerek bilgisayar dowland modda telefonuda görmüyor usb driverlerini sildim yukledım hala sorun olustu bozuk hatası veriyor simdiden tesekkrler

scope_123

Üye
S.a Arkadaslar ben hiç backup lı romlar ve cm 11 romlarını yukleyemiom cwm de ya aborted yada md5 mistach gibi hataları alıyorum sizce ne yapam gerek bilgisayar dowland modda telefonuda görmüyor usb driverlerini sildim yukledım hala sorun olustu bozuk hatası veriyor simdiden tesekkrler
Cwm 6.0.4.5 surumunu bul indir sorun halledilmis olacaktir.Haydi yeni konuyu bekliyoruz :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cwm 6.0.4.5 surumunu bul indir sorun halledilmis olacaktir.Haydi yeni konuyu bekliyoruz :D
upload ediliyor...konuyu açtım onaylanmasını dosyanın upload edilmesini bekliyorum :)
cwm sürümünü güncelle backup dosyası bozuk olabilir kontrol et

scope_123

Üye
Hadi bakalim hayirli olsun herkese.

scope_123

Üye
Evet denedim. Yüzde yüz şarjdayken açtım full wifi açık facebook ve o sırada google playdan uygulama indirme ve 7 dk candy crush oynadım (wifi ile candy crush 7 dk da yüzde 5 şarj yedi). Performans iyi. Yalnız durum çubuğunu indirirken bir takılma oluyor ve google playdan uygulama indiremiyorum yeniden başlatmak gerekiyor bu hatayı alınca (sunucudan bilgi alınamadı hatası) izlenimlerim bu yönde.

hasaneness

hasaneness

Üye
Evet denedim. Yüzde yüz şarjdayken açtım fu ll wifi açık facebook ve o sırada google playdan uygulama indirme ve 7 dk candy crush oynadım (wifi ile candy crush 7 dk da yüzde 5 şarj yedi). Performans iyi. Yalnız durum çubuğunu indirirken bir takılma oluyor ve google playdan uygulama indiremiyorum yeniden başlatmak gerekiyor bu hatayı alınca (sunucudan bilgi alınamadı hatası) izlenimlerim bu yönde.
Aynı hatayı bende aldım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Evet denedim. Yüzde yüz şarjdayken açtım fu ll wifi açık facebook ve o sırada google playdan uygulama indirme ve 7 dk candy crush oynadım (wifi ile candy crush 7 dk da yüzde 5 şarj yedi). Performans iyi. Yalnız durum çubuğunu indirirken bir takılma oluyor ve google playdan uygulama indiremiyorum yeniden başlatmak gerekiyor bu hatayı alınca (sunucudan bilgi alınamadı hatası) izlenimlerim bu yönde.
Gapps yeniden flasla istersen birde o sekilde dene perf ayarlarinida kendi istrginize gore duzenleyin bence yorumlariniz icin tsklr
Aynı hatayı bende aldım
Ayrica cm11 icin fikir verirmisiniz editlemeyi planliyorum neler olmali. Cm11 de ozen gostericem biraz daha s4 luncher kesinlikle olmali diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
S4 olursa harika olur sen zaten saydam çubuk falan ayarlarsin aklıma geldikçe söylerim de bence sürüm bekle arco bu rapor dahilinde hareket edecektir ve daha stabil olur yinede senin kararin

scope_123

Üye
Cm11 de art sistemi kesinlikle sorunsuz calismali yoksa cm11 in benim icin bir anlami kalmaz. S4 adina hersey olmali. Statu bar launcher theme vs. Yani konudaki gibi hersey olucak sadece surum articak cm11 olucak. Bence super olur ama yeni surumu beklesek mi ?

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Üst Alt