DeEenzameMan
Üye
Galeri degisti?Su pembelik sorunu hala varne degisti bende pek anlamadim

Galeri degisti?Su pembelik sorunu hala varne degisti bende pek anlamadim

Dual simde sadece arka kapak çıkabiliyor 'batarya' çıkmıyor yanlış biliyorsunuzarkadawlar tek sorun bence batery cunki Htc one dual simi var ve harici hafiza da koymak oluyo + dualsim
Şimdilik güncelleme yakın bir zamanda 4.4.2 gelicek direk onu yuklersin kardeşim
Suan 4.2de isen hemen gecme biraz arastir
Sarj cok gidiyor 4.4te bi daha dusun bence ben 4.2 de iken daha iyiydi sarjNeden blinkfeedi kapatacaksin cok kullanisli bi ozellik
sorularımı buraya soracağım inşallah yardımcı olursunuz. İyi akşamlar.Benim 60 70 tane uygulama var telefonda hiç kasma filan yok on numara bi telefon bana göre hafızayı tamamen doldurdum bana mısın demiyorArkadaşlar konuyu açan arkadaşa teşekkürler öncelikle. Ben iosu uzun süre kullandım. Beni rahatsız eden kısıtlamaları ve bazen itunes programının düzgün çalışmaması, jailbreak sıkıntısı gibi sorunlar yüzünden en sonunda iphone 5c cihazımı sattım. Kırmızı htc one sahibi olacağım birkaç güne. 5c den önce sony z1 ve lg g2 kullandım z1 40 civarı uygulama yükledim bi kasma olmadı ama telefon kendi kendine açılıp kapanıyordu geri verdim 32 gb g2 aldım. ona da 60 civarı uygulama yükledim arayüzde yavaşlamalar geçişlerde yavaşlıklar gördüm. ilk günde böyle yapanc cihaz ilerde iyice sıkıntı yapar dedim. s800 filan hikaye. Ben çok uygulama yükleyen biriyim umarım sense arayüzü beni kullanım anlamında tatmin eder. iphoneyardım gibi forumlarda androidin iosu filan dediler o yüzden bi şans vereyim dedim kullanmadığım amiral gemisi kalmasın diye. Şuraya gelmek istiyorum==> umarım stabil bir şekilde telefonumu kullanırım. lg g2 kasmaz yavaşlamaz diyen yalancılara da içimden saydırıyorum.sorularımı buraya soracağım inşallah yardımcı olursunuz. İyi akşamlar.
Arkadaşlar merhabalar cihaz elime geçti ama malesef kamera karanlık ortam arttıkça pembeleşiyor. Htc yazılımsal demiş ama 4.4 var ben de. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir de sms iletisi çıkıyor ekranda.