HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
4.2den farkli ama 4.3ten farkli mi bilgim yok

azer_00792

azer_00792

Üye
arkadawlar tek sorun bence batery cunki Htc one dual simi var ve harici hafiza da koymak oluyo + dualsim

blacktalon

blacktalon

Üye
Dual sim diye kim soyledi

serif55

serif55

Üye
jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşlar 1 ay önce teknosadan one aldım cihaz 4.2.2 güncelleme olduğunu hatırlatıp duruyor telefon internette biraz araştırdığımda kamerada pembeleşme morlaşma ve çok hızlı biten şarj sorunlarından şikayet ediliyor benim telefonda ne pembeleşme ne morlaşma var şarjıda gayet iyi gün içerisinde fazla kullanmam cihazı çoğu zaman ama bazende elimden düşmez o halde bile eve geldiğimde %20 lerde oluyor şarjım bu güncellemeyi yapınca bu sorunları yaşarmıyım cihazın seri no: sfa ile başlıyor

Son düzenleme:
blacktalon

blacktalon

Üye
Suan 4.2de isen hemen gecme biraz arastir

serif55

serif55

Üye
Şimdilik güncelleme yakın bir zamanda 4.4.2 gelicek direk onu yuklersin kardeşim

jatvalca

jatvalca

Üye
Şimdilik güncelleme yakın bir zamanda 4.4.2 gelicek direk onu yuklersin kardeşim

Suan 4.2de isen hemen gecme biraz arastir

vallaha arkadaşlar şu an için sadece araştırıyorum ama artık araştırılacak site kalmadı hepsini neredeyse tek tek inceleyip okudum
ya şu blinkfeed midir nedir o zıkkım olmasa hiç yapmam güncelleme sadece onu kapatmak için istiyorum yoksa cihazla bir sıkıntım yok

blacktalon

blacktalon

Üye
Sarj cok gidiyor 4.4te bi daha dusun bence ben 4.2 de iken daha iyiydi sarjNeden blinkfeedi kapatacaksin cok kullanisli bi ozellik

jatvalca

jatvalca

Üye
Sarj cok gidiyor 4.4te bi daha dusun bence ben 4.2 de iken daha iyiydi sarjNeden blinkfeedi kapatacaksin cok kullanisli bi ozellik

Ben normalde 3g yi kullanacağım zaman açıyorum isim bitincede hemen kapatıyorum çünkü 250 mb kotalı internet var geçen günlerde açtığımda blinkfeed güncellemis 45 mb kıtadan gitmiş birde sevmiyorum hiç hoşuma gitmedi

zorrah

Üye
Neden bu telefon çok çabuk ısınıyor

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa teşekkürler öncelikle. Ben iosu uzun süre kullandım. Beni rahatsız eden kısıtlamaları ve bazen itunes programının düzgün çalışmaması, jailbreak sıkıntısı gibi sorunlar yüzünden en sonunda iphone 5c cihazımı sattım. Kırmızı htc one sahibi olacağım birkaç güne. 5c den önce sony z1 ve lg g2 kullandım z1 40 civarı uygulama yükledim bi kasma olmadı ama telefon kendi kendine açılıp kapanıyordu geri verdim 32 gb g2 aldım. ona da 60 civarı uygulama yükledim arayüzde yavaşlamalar geçişlerde yavaşlıklar gördüm. ilk günde böyle yapanc cihaz ilerde iyice sıkıntı yapar dedim. s800 filan hikaye. Ben çok uygulama yükleyen biriyim umarım sense arayüzü beni kullanım anlamında tatmin eder. iphoneyardım gibi forumlarda androidin iosu filan dediler o yüzden bi şans vereyim dedim kullanmadığım amiral gemisi kalmasın diye. Şuraya gelmek istiyorum==> umarım stabil bir şekilde telefonumu kullanırım. lg g2 kasmaz yavaşlamaz diyen yalancılara da içimden saydırıyorum. :D sorularımı buraya soracağım inşallah yardımcı olursunuz. İyi akşamlar.

zorrah

Üye
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa teşekkürler öncelikle. Ben iosu uzun süre kullandım. Beni rahatsız eden kısıtlamaları ve bazen itunes programının düzgün çalışmaması, jailbreak sıkıntısı gibi sorunlar yüzünden en sonunda iphone 5c cihazımı sattım. Kırmızı htc one sahibi olacağım birkaç güne. 5c den önce sony z1 ve lg g2 kullandım z1 40 civarı uygulama yükledim bi kasma olmadı ama telefon kendi kendine açılıp kapanıyordu geri verdim 32 gb g2 aldım. ona da 60 civarı uygulama yükledim arayüzde yavaşlamalar geçişlerde yavaşlıklar gördüm. ilk günde böyle yapanc cihaz ilerde iyice sıkıntı yapar dedim. s800 filan hikaye. Ben çok uygulama yükleyen biriyim umarım sense arayüzü beni kullanım anlamında tatmin eder. iphoneyardım gibi forumlarda androidin iosu filan dediler o yüzden bi şans vereyim dedim kullanmadığım amiral gemisi kalmasın diye. Şuraya gelmek istiyorum==> umarım stabil bir şekilde telefonumu kullanırım. lg g2 kasmaz yavaşlamaz diyen yalancılara da içimden saydırıyorum. :D sorularımı buraya soracağım inşallah yardımcı olursunuz. İyi akşamlar.
Benim 60 70 tane uygulama var telefonda hiç kasma filan yok on numara bi telefon bana göre hafızayı tamamen doldurdum bana mısın demiyor

blacktalon

blacktalon

Üye
Bende toplam 119 uygulama var ve kasma denen bisey yok daha bi okadar daha alir bence :)Mayis sonu sense 6.0 gelecek buyuk ihtimal ya da haziran gibi

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Arkadaşlar merhabalar cihaz elime geçti ama malesef kamera karanlık ortam arttıkça pembeleşiyor. Htc yazılımsal demiş ama 4.4 var ben de. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de sms iletisi çıkıyor ekranda.

Son düzenleme:
turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hocam yazdığım sıkıntı hakkinda bilginiz var mı

furkanswr

Üye
Bu sıkıntı bütün htc lerde var pembe kamera ama o ileti virüste olabilir

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hocam hücresel yayını kapatınca düzeldi o ileti sorunu. Yazilimsal mi donanımsal mi bir de tam türkçe klavye var mi tavsiye ettiğiniz?

nakrep

nakrep

Üye
Arkadaşlar merhabalar cihaz elime geçti ama malesef kamera karanlık ortam arttıkça pembeleşiyor. Htc yazılımsal demiş ama 4.4 var ben de. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de sms iletisi çıkıyor ekranda.

kardeşim yaklaşık 10 aydır one kullanıyorum o sorun benim başımada geldi telefonu kamerada pembeleşme ve kilit tuşunun bozulmasından dolayı garantiye yolladım yaklaşık 10 gün içinde telefon geri geldi yeni kamera takmışlar şuanda kameram harika fakat telefonu açarken sestuşunu yerinden çıkarmışlar ve takamamışlar telefon elime geldiğinde ses tuşu yere doğru sarkıyordu bende telefonu hiç almadan tekrar yollladım aynı bayiden bayi deki arkadaşta sıfırı gelir dedi ama telefon 6 gün içinde geri geldiğinde sadece arka kasayı sıfırlamışlardı ama geri kalan tüm sorunlarımı çözdüler bence sende bi yolla büyük ihtimalle kamera değişir geri gelir