Öneri Lens kullanan var mi? (Fish-eye, Macro, Wide angel)

Sponsorlu Bağlantılar

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Lens kullanan var mi? (Fish-eye, Macro, Wide angel)
arkadaslar AliExpress'ten lens alicam fakat kotu gelir diye endiseleniyorum. alip kullanan varsa yardimci olabilir mi?

Son düzenleme:

sumer35

sumer35

Üye
Ben varim urunun odaklanmasi iyi ama sabit 8x zoomlu olmasi kotu bence yakindaki nesneleri fazla buyuttugu icin zorluk oluyor ama bence iyi discoveryde kullaniyorum foto istersen anca bi kac gun sonra atabilirim :)

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Ben varim urunun odaklanmasi iyi ama sabit 8x zoomlu olmasi kotu bence yakindaki nesneleri fazla buyuttugu icin zorluk oluyor ama bence iyi discoveryde kullaniyorum foto istersen anca bi kac gun sonra atabilirim :)

valla kardesim cok iyi olur ya :) ayrica hangisini aldin kaca aldin bilgilendirirsen cok sevinirim :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Lens kullanmadım ama önemli bir bilgi vereyim . Ateşe ve çok sıcak ısıya yaklasmayin . Yoksa lens erirse retina kornea ya veda edersiniz gözler gider . Ve olmuş olay .

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Lens kullanmadım ama önemli bir bilgi vereyim . Ateşe ve çok sıcak ısıya yaklasmayin . Yoksa lens erirse retina kornea ya veda edersiniz gözler gider . Ve olmuş olay .

yok kardes goz icin lens degil telefonun kamerasi icin.

sumer35

sumer35

Üye
valla kardesim cok iyi olur ya :) ayrica hangisini aldin kaca aldin bilgilendirirsen cok sevinirim :)
Bi ara kampanya vardi tripod dahil 11 dolar o zman dolar 2.10 falandi sanirim yani 23lirayi gecmedi bide hangi telde kullanacaksin uzerindeki montaj aparati benim tele olmadi kamera cok kosede oldugu icin bende lensin arka kapagini telefonun arka kapagina yapistirip cozum buldum :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Lens konusunda @Oğuzhan sana yardımcı olur sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Oğuzhan
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara kampanya vardi tripod dahil 11 dolar o zman dolar 2.10 falandi sanirim yani 23lirayi gecmedi bide hangi telde kullanacaksin uzerindeki montaj aparati benim tele olmadi kamera cok kosede oldugu icin bende lensin arka kapagini telefonun arka kapagina yapistirip cozum buldum :)

Discovery ile 5s'te kullanilacak kardes ve mandalli olanlardan almayi dusunuyorum,onlar her telefona uymaz mi?

sumer35

sumer35

Üye
Mandal dedigin su zimbirtiysa discoverye olmuyor kamera cok kenarda oldugu icin iphoneda denemedim ama bi tane sert arka kapak alip lensin kapagini yapistirarak kullaniliyor discoveryde

sawbaba54

sawbaba54

Üye
kardeşim ben galaxy s4 kullanıyorum 12x lens var çok memnunum en uzaktaki görüntüyü yakınlakştırıp netleştirebiliyorum ne kadar yardımcı olur bilmem

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
yok kardesim bunlardan

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar bu lens hakkında bilgim yok ondan birşey soracağım. Ben şimdi makro lens almak istiyorum bu lens görüntü kalitesini arttırır mı?

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu lens hakkında bilgim yok ondan birşey soracağım. Ben şimdi makro lens almak istiyorum bu lens görüntü kalitesini arttırır mı?

yok kardes makro lens yakin cekimler icin,mesela cicegi cekiyosun ama cok yakindan belki 1 cm uzakliktan falan

sumer35

sumer35

Üye
Hayir arttirmaz makro lens cok yakin cekimler icin cicek bocek falan daha net cekim yaparsin ama ayni cozunurlukte

0MG90

0MG90

Üye
Tamam teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Ben de var geniş açı balık gözü ve makro lensler var. bu da makrodan bi resim.. en ince işçiliği çekmiş :D şöyle söyleyeyim. mesela bi sineğin gözlerini bile görürsün :Distersen şimdi senin için bi kaç resim daha çekip göstereyim sana

• Beğen
Tepkiler: kaanslmz
0MG90

0MG90

Üye
Ben de var geniş açı balık gözü ve makro lensler var. bu da makrodan bi resim.. en ince işçiliği çekmiş :D şöyle söyleyeyim. mesela bi sineğin gözlerini bile görürsün :Distersen şimdi senin için bi kaç resim daha çekip göstereyim sana
iyi çekim:) kalite fark ediyor mu?

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

Üst Alt