Öneri Lens kullanan var mi? (Fish-eye, Macro, Wide angel)

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende ilk göze girdim konuya :)
Belki hatırlarsınız n95 ile lens olayı moda oldu . Şimdi prof. Tr de yokmu satan ve kalite nasıl yan sanayi mi yoksa bilindik firma mi

0MG90

0MG90

Üye
Aliexpress de buldum 1tane 9$ iyiymiş dolar azalsın alıcam bende

blacktalon

blacktalon

Üye
Casparov nerden aldin lensleri gayet iyimis bende alabilirim senin cihaz da htc onedi degil mi

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
blacktalon

blacktalon

Üye
gittigidiyora bi göz at kamera eklentileri diye arat.. evet htc one kullanıyorum
ebay amazon gibi yerlerden güvenilir oluryor mu yada kalite olarak nasıl hiç kullanmadım ama güzel bişeymiş

blacktalon

blacktalon

Üye
kalite olarak heryerde standart mı bunlar alıpta dandik çıkarsa çine yollamak iş :) ve bu 12x optik zoomlu modelleri var onlar nasıl iş yapar mı kaç metre zoomlaması varSony DSC-QX10 Smart Lens Yeni Nesil birde böyle bi model var ama baya bi tuzlu :)
Ben de var geniş açı balık gözü ve makro lensler var. bu da makrodan bi resim.. en ince işçiliği çekmiş :D şöyle söyleyeyim. mesela bi sineğin gözlerini bile görürsün :Distersen şimdi senin için bi kaç resim daha çekip göstereyim sana
bir de pembelik sorunu olmasa :)

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
kalite olarak heryerde standart mı bunlar alıpta dandik çıkarsa çine yollamak iş :) ve bu 12x optik zoomlu modelleri var onlar nasıl iş yapar mı kaç metre zoomlaması varSony DSC-QX10 Smart Lens Yeni Nesil birde böyle bi model var ama baya bi tuzlu :)
bir de pembelik sorunu olmasa :)
12x optik zoomlu olanda var bnde :bira: 95 liraya almıştm

blacktalon

blacktalon

Üye
12x zoom nasıl iyimi bi foto atsan yada anlatsan nedir özellikleri kaç metreye kadar zoom var odaklaması ve görüntü kalitesi nasıl... gibi

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
yarın lensin fotosunu atarım sonrada telefonun kamerasyla çekerim en son da lensle çekerim ama çook büyük bi fark var. eminim almak istersin :bira:bide diğer lenslerle çekme sözüm vardı tabi...

• Beğen
Tepkiler: kaanslmz ve blacktalon
blacktalon

blacktalon

Üye
beklemedeyim konuyu açan arkadaş olmasa lensin varlığından haberim yoktu :) amazonda 12x zoom geniş makro balık gözü lens toplam 48.9 dolar yanı 110 tl civarı ama küçük lensler mandallı yani kamera ortada olduğu için ekrana baskı yapacak o yüzden mandalsız lazım sende nasıl var yapışkanlı mı ve başka işe yarar aksesuar var mı

• Beğen
Tepkiler: .caner.
By_Casparov

By_Casparov

Üye
beklemedeyim konuyu açan arkadaş olmasa lensin varlığından haberim yoktu :) amazonda 12x zoom geniş makro balık gözü lens toplam 48.9 dolar yanı 110 tl civarı ama küçük lensler mandallı yani kamera ortada olduğu için ekrana baskı yapacak o yüzden mandalsız lazım sende nasıl var yapışkanlı mı ve başka işe yarar aksesuar var mı
Bende mandallı olan var kullanımı kısıtlamıyo ki niye yapışkanı arıyosun..? bunlar işte görmedin galiba

blacktalon

blacktalon

Üye
Arkasi kameraya gelince diger kismi ekrana geliyo mandalda onun ekrana zarari yok mu

hasaneness

hasaneness

Üye
Galaxy w telefonuna lensler varmi?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
12x zoom nasıl iyimi bi foto atsan yada anlatsan nedir özellikleri kaç metreye kadar zoom var odaklaması ve görüntü kalitesi nasıl... gibi
BUYUR KARDEŞİM
bu normal kamerayla çekim..

bu da üstteki fotonun alt kısmında yer alan çiçekler

bu da aşağı yukarı 40-45 metre uzaklıktan elektrik direği :D

• Beğen
Tepkiler: kaanslmz ve blacktalon
blacktalon

blacktalon

Üye
Sende microscop lens var mi 100x veya 60x

Üst Alt