By_Casparov
Üye
lens tarzı taşıyan kamera diyelimOo ben cik yanlis gelmisim o zaman lens saniyodum bunu ben![]()
ahaha
lens tarzı taşıyan kamera diyelimOo ben cik yanlis gelmisim o zaman lens saniyodum bunu ben![]()
ahaha
Ozelden atarım eve geciyim bi
buyur dostum
evet ben de dusmesini bekliyorumAliexpress de buldum 1tane 9$ iyiymiş dolar azalsın alıcam bende
gittigidiyora bi göz at kamera eklentileri diye arat.. evet htc one kullanıyorumCasparov nerden aldin lensleri gayet iyimis bende alabilirim senin cihaz da htc onedi degil mi
ebay amazon gibi yerlerden güvenilir oluryor mu yada kalite olarak nasıl hiç kullanmadım ama güzel bişeymişgittigidiyora bi göz at kamera eklentileri diye arat.. evet htc one kullanıyorum
pahalı o sitelerde ya aliexpress gibi sitelerden almak daha iyigittigidiyora bi göz at kamera eklentileri diye arat.. evet htc one kullanıyorum
ve bu 12x optik zoomlu modelleri var onlar nasıl iş yapar mı kaç metre zoomlaması varSony DSC-QX10 Smart Lens Yeni Nesil birde böyle bi model var ama baya bi tuzlu
bir de pembelik sorunu olmasaBen de var geniş açı balık gözü ve makro lensler var. bu da makrodan bi resim.. en ince işçiliği çekmişşöyle söyleyeyim. mesela bi sineğin gözlerini bile görürsün
istersen şimdi senin için bi kaç resim daha çekip göstereyim sana

12x optik zoomlu olanda var bndekalite olarak heryerde standart mı bunlar alıpta dandik çıkarsa çine yollamak işve bu 12x optik zoomlu modelleri var onlar nasıl iş yapar mı kaç metre zoomlaması varSony DSC-QX10 Smart Lens Yeni Nesil birde böyle bi model var ama baya bi tuzlu
bir de pembelik sorunu olmasa![]()
95 liraya almıştm
amazonda 12x zoom geniş makro balık gözü lens toplam 48.9 dolar yanı 110 tl civarı ama küçük lensler mandallı yani kamera ortada olduğu için ekrana baskı yapacak o yüzden mandalsız lazım sende nasıl var yapışkanlı mı ve başka işe yarar aksesuar var mıBende mandallı olan var kullanımı kısıtlamıyo ki niye yapışkanı arıyosun..? bunlar işte görmedin galibabeklemedeyim konuyu açan arkadaş olmasa lensin varlığından haberim yoktuamazonda 12x zoom geniş makro balık gözü lens toplam 48.9 dolar yanı 110 tl civarı ama küçük lensler mandallı yani kamera ortada olduğu için ekrana baskı yapacak o yüzden mandalsız lazım sende nasıl var yapışkanlı mı ve başka işe yarar aksesuar var mı
ne zararı olabilir ki ya. sanki çivi bu kadar ürkek olmaArkasi kameraya gelince diger kismi ekrana geliyo mandalda onun ekrana zarari yok mu

Kamerası olan her telefon için olur bu lenslerGalaxy w telefonuna lensler varmi?

BUYUR KARDEŞİM12x zoom nasıl iyimi bi foto atsan yada anlatsan nedir özellikleri kaç metreye kadar zoom var odaklaması ve görüntü kalitesi nasıl... gibi