Öneri Lens kullanan var mi? (Fish-eye, Macro, Wide angel)

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
iyi çekim:) kalite fark ediyor mu?
hayır sadece ayrıntı artıyo. telefonundaki makro çekimin daha ayrıntılı ve daha büyük şeklinde çekiyosun işte :D inşallah anlatabilmişimdir :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov
.caner.

.caner.

Üye
Göze takılan lens diye girdim konuya :angry:

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54 ve By_Casparov
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Ben de var geniş açı balık gözü ve makro lensler var. bu da makrodan bi resim.. en ince işçiliği çekmiş :D şöyle söyleyeyim. mesela bi sineğin gözlerini bile görürsün :Distersen şimdi senin için bi kaç resim daha çekip göstereyim sana

kardes biraz bilgi versen :) bu arada cok guzel cekmis digerleriyle de 1 2 ornek verirsen cok sevinirim :)

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
kardes biraz bilgi versen :) bu arada cok guzel cekmis digerleriyle de 1 2 ornek verirsen cok sevinirim :)
bilgi derken ne gibi?
tamam yarın akşam diğerlerinin gözünden de foto çeker paylaşırım ama diğerlerini pek tutmadım ya :D

avast

avast

Üye
Sen lensleri cekip koyarmisin once :D

• Beğen
avast

avast

Üye
Ben de bu yaz alcamda z1 mi lumia mi yoksa nexus yada apple mi diye telefon arastirsam lensi sony nin bi lensi var carlzeiss onu alcam :D

hasaneness

hasaneness

Üye
Lens her telefona takılıyormu ayrıca fiyatlar ne alemde bilen varmi?
Her telefon de ilde kendi kullandığım galaxy w için ozellestireyim?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
valla cok iyi olur kardes :) ben de mandalli almayi dusunuyorum hepsine olur dimi onlar?
Evet her telefona oturuyo. Htc one nin mercegi normalden büyük olduğu için bana tam oturmadı kenarlar siyah hafif kararti şeklinde gözüküyor.

avast

avast

Üye
Nekadara almisin hocam

avast

avast

Üye

Bu nasil

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
yanlış bilmiyosam nfc özelliği ile çalışan bi kamera. telefona bağlıyosun kamera elinde görüntü telefonda. bu tuzludur ama.buyur izle yardımcı olur
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

avast

avast

Üye
Oo ben cik yanlis gelmisim o zaman lens saniyodum bunu ben :D :D ahaha

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve By_Casparov

Üst Alt