By_Casparov
Üye
hayır sadece ayrıntı artıyo. telefonundaki makro çekimin daha ayrıntılı ve daha büyük şeklinde çekiyosun işteiyi çekimkalite fark ediyor mu?
inşallah anlatabilmişimdir 
hayır sadece ayrıntı artıyo. telefonundaki makro çekimin daha ayrıntılı ve daha büyük şeklinde çekiyosun işteiyi çekimkalite fark ediyor mu?
inşallah anlatabilmişimdir 
evet teşekkürlerhayır sadece ayrıntı artıyo. telefonundaki makro çekimin daha ayrıntılı ve daha büyük şeklinde çekiyosun işteinşallah anlatabilmişimdir
![]()

yakın görmede sorunun varsa takabilirsin gözüne canerGöze takılan lens diye girdim konuya![]()

Ben de var geniş açı balık gözü ve makro lensler var. bu da makrodan bi resim.. en ince işçiliği çekmişşöyle söyleyeyim. mesela bi sineğin gözlerini bile görürsün
istersen şimdi senin için bi kaç resim daha çekip göstereyim sana
bu arada cok guzel cekmis digerleriyle de 1 2 ornek verirsen cok sevinirim 
bilgi derken ne gibi?kardes biraz bilgi versenbu arada cok guzel cekmis digerleriyle de 1 2 ornek verirsen cok sevinirim
![]()

yarın ilk önce lensleri çekerim sonrada onlardan çekerimSen lensleri cekip koyarmisin once![]()

yarın ilk önce lensleri çekerim sonrada onlardan çekerim![]()
ben de mandalli almayi dusunuyorum hepsine olur dimi onlar?Evet her telefona oturuyo. Htc one nin mercegi normalden büyük olduğu için bana tam oturmadı kenarlar siyah hafif kararti şeklinde gözüküyor.valla cok iyi olur kardesben de mandalli almayi dusunuyorum hepsine olur dimi onlar?
Abi bana o lensin linkini atar misin?Evet her telefona oturuyo. Htc one nin mercegi normalden büyük olduğu için bana tam oturmadı kenarlar siyah hafif kararti şeklinde gözüküyor.
buyur dostumvalla cok iyi olur kardesben de mandalli almayi dusunuyorum hepsine olur dimi onlar?
40 liraydı galiba? 35 de olabilir hatrlamıyorum kiNekadara almisin hocam
yanlış bilmiyosam nfc özelliği ile çalışan bi kamera. telefona bağlıyosun kamera elinde görüntü telefonda. bu tuzludur ama.buyur izle yardımcı olur
Bu nasil