kaanslmz
Üye
al ama ne biraz geç gelir bilgin olsunarkadaslar AliExpress'ten lens alicam fakat kotu gelir diye endiseleniyorum. alip kullanan varsa yardimci olabilir mi?
gec gelmesi onemli degil zaten dolarin dusmesini bekliyorum da kullanan varsa ondan resim falan isticektimal ama ne biraz geç gelir bilgin olsun
arkadaslar kullanan yok mu ya 
Ben varim urunun odaklanmasi iyi ama sabit 8x zoomlu olmasi kotu bence yakindaki nesneleri fazla buyuttugu icin zorluk oluyor ama bence iyi discoveryde kullaniyorum foto istersen anca bi kac gun sonra atabilirim![]()
ayrica hangisini aldin kaca aldin bilgilendirirsen cok sevinirim 
Lens kullanmadım ama önemli bir bilgi vereyim . Ateşe ve çok sıcak ısıya yaklasmayin . Yoksa lens erirse retina kornea ya veda edersiniz gözler gider . Ve olmuş olay .
Bi ara kampanya vardi tripod dahil 11 dolar o zman dolar 2.10 falandi sanirim yani 23lirayi gecmedi bide hangi telde kullanacaksin uzerindeki montaj aparati benim tele olmadi kamera cok kosede oldugu icin bende lensin arka kapagini telefonun arka kapagina yapistirip cozum buldumvalla kardesim cok iyi olur yaayrica hangisini aldin kaca aldin bilgilendirirsen cok sevinirim
![]()

Abi benim lens kontakt lens yani göze takılan.Lens konusunda @Oğuzhan sana yardımcı olur sanırım..
Diğer lenslerden de anlarım da o siteyi hiç bilmiyorum.Bi ara kampanya vardi tripod dahil 11 dolar o zman dolar 2.10 falandi sanirim yani 23lirayi gecmedi bide hangi telde kullanacaksin uzerindeki montaj aparati benim tele olmadi kamera cok kosede oldugu icin bende lensin arka kapagini telefonun arka kapagina yapistirip cozum buldum![]()
Arkadaşlar bu lens hakkında bilgim yok ondan birşey soracağım. Ben şimdi makro lens almak istiyorum bu lens görüntü kalitesini arttırır mı?
iyi çekimBen de var geniş açı balık gözü ve makro lensler var. bu da makrodan bi resim.. en ince işçiliği çekmişşöyle söyleyeyim. mesela bi sineğin gözlerini bile görürsün
istersen şimdi senin için bi kaç resim daha çekip göstereyim sana
kalite fark ediyor mu?