Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Hata bildirimi xda'da 4 kişi tarafından onaylandı(arco artık görmüştür) ayrıca şunu söylemeliyim ki iyi bir iş çıkardık beyler hepinize çabalarınız için teşekkür ederim
Biz tesekkur ederiz usta fikrin ve Paylastigin bilgiler icin

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

scope_123

Üye
Arco iyisini yapacaktir hadi bakalim. Eskiden yeni surum icin bu kadar cabalamazdim ama cm11 bizim cihazlarin tek umudu olunca e ugrasmamak olmazdi. Bencede gormustur bildirimimizi ona gore bir is cikartir arco. Tebrikler bize :)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
Artık tek yapmamız gereken biraz dinlenmek :) ve yeni versiyonu beklemek..

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hata bildirimi xda'da 4 kişi tarafından onaylandı(arco artık görmüştür) ayrıca şunu söylemeliyim ki iyi bir iş çıkardık beyler hepinize çabalarınız için teşekkür ederim
Emegin buyugu sende usta ben elimden geldigince zamanimin yettigince destek olmaya calistim ayrica tekrar belirteyim scope_123 ve hasaneness onlarinda katkilari cok fazla tsklr hepinize

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, hasaneness ve scope_123
en-sel

en-sel

Üye
Hadi hayırlısı hocam :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
hataları bildirdim ama bir sonraki versiyonun ne zaman geleceğini bi arco bide Allah bilir ayrıca inşallah arco farkederde hataları çözmeye çalışır ama bir sonraki versiyonda tüm hataların çözüleceğini garanti etmiyorum ama inşallah çoğu çözülmüş olur.

bir gelişme varmı @sir mordred

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
cm11'de olanlar şu 3 hatayıda deneyebilirmisiniz?

1-camera360 ultimate uygulamasını ilk açtığınızda tamamen siyah erkanla karşılaşıyoruz ama ilk fotoğrafı çektikten sonra uygulama mükemmel çalışıyor(şuan diğer kamera uygulamalarını test edemedim ama belki diğer kamera uygulamalarıda böyledir örneğin camera zoom fx gibi)
2-kendi kamerasında video moduna alın ve ayarlardan 480p çözünürlüğü seçin daha sonra videoya çekmeye başlamadan 2 parmağınızla ekranda zoom yapmaya çalışın çalışmıyor(kısacası zoom çalışmıyor)
3-internetten youtube'a girdiğinizde ve birşey arattığınızda arama sonuçları videolar tamamen siyah
Ewt dostum internetten youtubeden video izlemek istedigim zaman video siyah kaliyo .
Bi de camera zoom fx ekran takili kaliyo ama foto cekiyor

sir mordred

sir mordred

Üye
bir gelişme varmı @sir mordred

Yeni versiyonu bekliyoruz ama şunuda ek olarak söyleyeyim çok küçükte olsa offical cm nightly rom alma şansımız var inşallah bu olurda artık romlarımız her zaman güncel olurlar
Ewt dostum internetten youtubeden video izlemek istedigim zaman video siyah kaliyo .
Bi de camera zoom fx ekran takili kaliyo ama foto cekiyor

Ben camera zoom fx'i denedim ve sorun yoktu ama işte camera360 ultimate uygulamasında ilk açılışta sorun var(ilk fotoyu çektikten sonra uygulama diğer kamera uygulamaları gibi düzgün çalışıyor)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonu bekliyoruz ama şunuda ek olarak söyleyeyim çok küçükte olsa offical cm nightly rom alma şansımız var inşallah bu olurda artık romlarımız her zaman güncel olurlar

Ben camera zoom fx'i denedim ve sorun yoktu ama işte camera360 ultimate uygulamasında ilk açılışta sorun var(ilk fotoyu çektikten sonra uygulama diğer kamera uygulamaları gibi düzgün çalışıyor)
Umarim dedigin gibi olur usta editlemek icin sabirsizlikla bekliyorum hemen s4 luncher :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Umarim dedigin gibi olur usta editlemek icin sabirsizlikla bekliyorum hemen s4 luncher :)

İnşallah şuan en çok arzuladığımda bu ayrıca teknik olarak da bu mümkün gibi görünüyor ama işte herşey arco'da bitiyor Eğer official rom alırsak artık yeni versiyon ne zaman çıkacak diye bir sorun olmaz çünkü nightly yani gecelik romlar alabileceğiz ayrıca yeni gecelik romlar OTA üzerinden geleceği için yeni romu
bilgisayara indir sonra sd karta at cwm'den flaşla gibi işlemleri yapmak zorunda olmayacağız örnek vermek gerekirse eğer official destek alırsak bizimde şöyle bir resmi(official) sayfamız olacak (burdaki cihaz s4 mini :)) ne kadar derli toplu ve güzel değilmi?

scandall20

Üye
merak etmeyin xda'da da çalışıyorum(kernel üzerinde) en son hurtsky ile çalışıp yeni kernele ek 6 mb ram ekledik(hurtsky kerneli güncelledi yeni kerneli şuradan indirebilirsiniz ) yeni kernelde bigmem versiyonu kaldırıldı(stabil olmamasından dolayı) onun yerine 342 mb ram'li kernele ek 8 mb(6mb + 2mb) eklendi ve ram 350 mb'ye ayarlandı. ayrıca hurtsky yardımlarım nedeniyle nazikçe benide teşekkürler listesine ekledi ayrıca eski hurtsky reborv2'den gelenler yeni rebornv3'ü yüklemeden önce file explorer'la etc/init.d içindeki disable_zswap.sh 'ı sildikten sonra yeni kerneli yüklesinler(kerneli yükemeden önce wipe cache ve wipe dalvik cache ve kerneli yükledikten sonra yine wipe cache ve wipe dalvik cache yapmayı unutmasınlar)
Ya hocam bn baska bi konuda da yazdim bn bu kerneli yuleyince boot yerine mavi ekran gekiyor ve orda kaliyor basinda ve sonunda da wipe dalvik cache yapiyorum sonuc ayni nasil olicak buhangisini yuklemem gerekiyor performan olara hangisi iyi rami arttirmak istiyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
Ya hocam bn baska bi konuda da yazdim bn bu kerneli yuleyince boot yerine mavi ekran gekiyor ve orda kaliyor basinda ve sonunda da wipe dalvik cache yapiyorum sonuc ayni nasil olicak buhangisini yuklemem gerekiyor performan olara hangisi iyi rami arttirmak istiyorum

Rami artırırsan video oynatma ve kamerada belli başlı hatalarla karşılaşabilirsin ama yinede artırmak istiyorsan yine aynı konuda hurtsky rebornV2 bigmem versiyonu var onu kur mavi ekran hatasına gelince kerneli yüklemeden önce ve kerneli yükledikten sonra wipe cache + wipe dalvik cache yapıyprsun değilmi?

scandall20

Üye
Rami artırırsan video oynatma ve kamerada belli başlı hatalarla karşılaşabilirsin ama yinede artırmak istiyorsan yine aynı konuda hurtsky rebornV2 bigmem versiyonu var onu kur mavi ekran hatasına gelince kerneli yüklemeden önce ve kerneli yükledikten sonra wipe cache + wipe dalvik cache yapıyprsun değilmi?
Evet ilk basta yukelemden once yapmistim snra yulemeden once ve yukledikten sonra yaptim yine ayni olmustu.peki performans olarak hangisi daha iyi

sir mordred

sir mordred

Üye
Evet ilk basta yukelemden once yapmistim snra yulemeden once ve yukledikten sonra yaptim yine ayni olmustu.peki performans olarak hangisi daha iyi

Performans olarak tabikide bigmem versiyonu daha iyi(daha fazla ram mevcut olduğu için) ayrıca mavi ekran hatasıyla hiç karşılaşmadım ama tekrar birde hurtsky rebornV2 bigmem versiyonu denemeni öneririm

scandall20

Üye
Performans olarak tabikide bigmem versiyonu daha iyi(daha fazla ram mevcut olduğu için) ayrıca mavi ekran hatasıyla hiç karşılaşmadım ama tekrar birde hurtsky rebornV2 bigmem versiyonu denemeni öneririm
Tmm deniyim bi tekrar sonucu yazarim
Tmm deniyim bi tekrar sonucu yazarim
Tmm bu sefer oldu daha once 2tane denemistim mavi ekranda kalmisti yalniz dediiniz kerneli bulamasim reboorn v2 yi yikledim rami ayni ve kasma cok fazla

genco15

genco15

Üye
Sir modred hocam bizim de offical rom almamiz neye kime bagli peki biliyor musun arcoya mi bagli yine

sir mordred

sir mordred

Üye
Sir modred hocam bizim de offical rom almamiz neye kime bagli peki biliyor musun arcoya mi bagli yine

Evet arco' ya bağlı çünkü bir telefona cm desteği sağlanması için rom geliştiricisinin CM takımında olması lazım halihazırda arco CM takımında bulunuyor(s4 miniye official destek veriyor) bu sebeplerden dolayı bunu yapacak ve yapabilecek tek kişi arco.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Evet arco' ya bağlı çünkü bir telefona cm desteği sağlanması için rom geliştiricisinin CM takımında olması lazım halihazırda arco CM takımında bulunuyor(s4 miniye official destek veriyor) bu sebeplerden dolayı bunu yapacak ve yapabilecek tek kişi arco.
Bizden de bi arco ciksaydi iyi olurdu

genco15

genco15

Üye
Peki sabirla bekliyoruz o zaman :)