s.ileli
Üye
Cwm mi diyorsun recovery mode yani farkli bir telefondan cikmayan yerin resmini ceker misins.a ya ben root yaptım ama bende bu your reboot system secenegi bende cıkmadı :S
Cwm mi diyorsun recovery mode yani farkli bir telefondan cikmayan yerin resmini ceker misins.a ya ben root yaptım ama bende bu your reboot system secenegi bende cıkmadı :S
Suan supersu calistiginda hata veriyorsa başarısizdır. Cwm sorun teskil etmiyorsa ki etmez boylece kalsins.a pekı bunu nasıl yapıcam ki benbilemedim şimdibende bu sekil acaba dogrumu yapmısım
Öncelikle cihazınızda 4.2.2 de garanti sorunu yoktu ancak şu an cihaza yapacağınız root ve custom rom işlemlerinde sayaç aktif olacak ve şimdilik çözümü bulunana kadar garanti dışı kalacaktır.Cihazınızda 4.3 yüklemesi yaptıktan sonra kies ile yedeklemelerinizi yaptıktan sonra bu Galaxy S4 9500 4.3 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma konudan root yapabilirsiniz ancak baştan belirteyim tüm risk ve hatalardan sorumlu olmadığınızı bilmenizi isterim.Selam, daha once 4.2.2 surum varken rootlamistim. Unroot yapamadim. Sonra odin ile 4.3 surumu yükledim. Root yuklu gozukuyor ama devre disi. Bir sorun teskil eder mi? Bir de 4.3 yukledikten sonra telefonun sarji acaip bir sekilde hizli bitmeye basladi. Oyun oynamada hizli bitiyor ok ama % 92 deyken max. 2 dk telefon gorusmesi yapiyorum sarj % 77 ye dusuyor. Bu sorunu nasıl cozerim yardim lutfen...
Tesekkurler
Bende yüklemedim Knoxu ama uyarı yinede alıyorum yinede işlemi yapmanızda fayda var.Şarj olayına gelince root ve cwm işlemlerinden sonra cihazı mutlaka yedeklerini aldıktan sonra sıfırla bununla ilgili hard reset konusu imzamdaki index de var.Keyifli forumlarTesekkur ederim, bu aksam deneyecegim. Knox u yuklemedim (170mb gozukuyordu). Herhangi bir uyari da almiyorum. Yine de knox u devre disi birakma islemi yaparsam sarjin normalinden fazla azalma olayi cozulur mu?

Bende yüklemedim Knoxu ama uyarı yinede alıyorum yinede işlemi yapmanızda fayda var.Şarj olayına gelince root ve cwm işlemlerinden sonra cihazı mutlaka yedeklerini aldıktan sonra sıfırla bununla ilgili hard reset konusu imzamdaki index de var.Keyifli forumlar![]()
Rica ederim görevimizTesekkur ederim ilginize

Rica ederim görevimiz![]()
)Şebeke varmi ? ekran resmi eklermisin.
Eklenti içine alındı CF-auto-root.Odin zaten forumda konularda mevcutodin ve CF auto root dosyası link pertoş olmuşlinke tıklayınca dropbox not found 404
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgerekli olacak ODIN 3.07 ve CF-Auto-Root paketini bilgisayar indiriniz.
usta aynısı bendede oldu 2.defa rootladım başarılı supersu izin verdi direk freedom u kullandım keyfini çıkarıyorumbiri bana yardım etsin ya team den![]()