samsung galaxy s4(i9500) root yapma (güncellendi 11.08.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
sisteme erişemezlerse sorun yok biric telefonların bordunu değiştiriyorlar olduki erişebildiler sende erişebilirsin o zamanda orjinal romu yüklersin sıkıntı kalmaz fazlada sakınma o kadar ben telefonu aldığımda daha sim kartı takmadan telefonumu rootladım şimdide keyfini çıkarıyorum kardeş okey

Eski telefonuma bende oyle yapmistim çünkü evimde internet vardi simdi rom indirme sansim yok. Ama yapacagim root Teşekkürler.

Unroot yapmak yerine wipe factory reset atsam duzelir mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Stock yazılım yükle aynı şey hem temiz kurulum olmuş olur :oke:

ayktymn

Üye
ben birşey sorucam.Bende s4 var.root yaptım.folder mount uygulamasını yükledim oyunu hafıza kartına taşıdım ama yun açılmadı..oyun ashfalt 8 1.5 gb ..nasıl hafıza kartına taşıyacagım...

mesra3344

Üye
abi allah için indiremiyorum dosyayı eror veriyor biri yardımm etsin root atmam lazımm :(abi allah için indiremiyorum dosyayı eror veriyor biri yardımm etsin root atmam lazımm :(abi acılmıyor indiremiyorum dosyayı dropbox error veriyor
abi nasıl indirecem dosyayı dropbox error veriyor

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
gayet güzel bir şekilde indiriyor sıkıntı yok coffenin üzerine tıklayın inecektir

• Beğen
Tepkiler: .caner.
sadakat_

sadakat_

Üye
çok özür dilerim. söylediğiniz gibi yaptım fakat superuser çıkmadı bende rot oldugunu nasıl anlayabilirim ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: iarrr

progenic

Üye
coffee değilde bunu yüklesek ?
i9500-cwm-recovery-6.0.3.2 clockworkun kendi sitesinde.

ne farkı var coffee'den ?Rootlucam telefonu 1 gündür bekliyorum :). Kimse cevap yazmadığına göre bilen yok sanırım.Bakalım ne olacak rootluyorum.

iarrr

Üye
çok özür dilerim. söylediğiniz gibi yaptım fakat superuser çıkmadı bende rot oldugunu nasıl anlayabilirim ?

Bende de aynı sorun var dediklerinizi sorunsuz yaptım ama ne superuser ne supersu çıktı

serkan2855

serkan2855

Üye
nextman usta :) adam kernel ve perseus kernel bunların ikisini birden kurmak sıkıntı yaratırmı ?

serkan2855

serkan2855

Üye
olay anlaşılmıştır :) teşekkürlerpeki sen hangisini önerirsin biliyon benim telefonu nekadar uğraştık önceki kernel adam 1,8 idi sanırım telde ondan sebep cortladı :) şimdi 2.2 çıkmış senin tavsiyen önerin nedir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hataları düzeltti ama perseus daha uygun şu anda :oke:

• Beğen
Tepkiler: serkan2855

murakiıp

Üye
Merhabalar,
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben yurtdışından yazıyorum. Verizon ve T-Mobile sim kilitli iki adet Galaxy S4 aldım. Sim kilitlerini kaldırmak için root işlemi yapmak istiyorum ama ayarlardan "cihaz hakkında" kısmında "model isimleri" "SGH-M919" ve "SCH-I545" şeklinde yazıyor.
Sormak istediğim bu root işlemi genel olarak tüm S4'ler için yapılabilir mi? Yoksa "model number" kısmında sadece "I9500" yazanlar için mi geçerli?

metnes71

Üye
telefona odin ile root yaptım , supersu programı acıldı ama program açılınca uygulamalar ve kayıtlar kısmı hep boş her ayarı yaptım genede boş , bunun anlamı nedir.supersu program ikonunun üzerinde kare işaretide var bu ne demektir.
telefonun root olup olmadığını ne ile anlarım.oyunlar telefon hafızasına kurulu ( aspalt 8) , bunu hafıza karta android/obb/ altına taşıyınca oyun çalışmıyor.
oyunlar hafıza kartına nasıl kurulur- çalıştırılır.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Merhabalar,
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben yurtdışından yazıyorum. Verizon ve T-Mobile sim kilitli iki adet Galaxy S4 aldım. Sim kilitlerini kaldırmak için root işlemi yapmak istiyorum ama ayarlardan "cihaz hakkında" kısmında "model isimleri" "SGH-M919" ve "SCH-I545" şeklinde yazıyor.
Sormak istediğim bu root işlemi genel olarak tüm S4'ler için yapılabilir mi? Yoksa "model number" kısmında sadece "I9500" yazanlar için mi geçerli?
Sadece 9500 için geçerlidir. ayarlar kısmında 9500-9505 ve diğer modeller için ayrıdır

minkara

minkara

Üye
çok teşekkürler rahatlıkla root işlemini tamamladım...

aleeted

aleeted

Üye
supersu silinmiş bende ne yapmam lazım ??

*

google play den indirdim ama hata verdi

Son düzenleme:
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
S.A ROOT KONUSUNDDA BANA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VAR MI ACABA ?

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a ya ben root yaptım ama bende bu your reboot system secenegi bende cıkmadı :S

Üst Alt