samsung galaxy s4(i9500) root yapma (güncellendi 11.08.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
tabi bekleticem sizi bi saniyebende bu resimdeki gibi görüntü cıkmadı

s.ileli

s.ileli

Üye
Siz cf root disyasi ile yani cwm li root dosyasi ile telefonu root etmissiniz. Cwm telefonun orjinal recoverysini clockwork ile değiştiriyor telefona stock rom atar ve cf auto ile root ederseniz recovery mode dokunmamis olur ama telefonu root etmis olursunuz ki ben bunu kullaniyorum hazir cwm yuklemisken telefonunuzun yedegini alin ki imei ucarsa kurtarma yaparsiniz ugrasanan derseniz cf auto yuklediginizde efs backup programlari ile efs yedegi alin...

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a pekı bunu nasıl yapıcam ki ben :) bilemedim şimdibende bu sekil acaba dogrumu yapmısım

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
biri bana yardım etsin ya team den :(

bmw4x4

bmw4x4

Üye
4.3 ün root u bi çıksa

aleeted

aleeted

Üye
Selam, daha once 4.2.2 surum varken rootlamistim. Unroot yapamadim. Sonra odin ile 4.3 surumu yükledim. Root yuklu gozukuyor ama devre disi. Bir sorun teskil eder mi? Bir de 4.3 yukledikten sonra telefonun sarji acaip bir sekilde hizli bitmeye basladi. Oyun oynamada hizli bitiyor ok ama % 92 deyken max. 2 dk telefon gorusmesi yapiyorum sarj % 77 ye dusuyor. Bu sorunu nasıl cozerim yardim lutfen...

Tesekkurler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Selam, daha once 4.2.2 surum varken rootlamistim. Unroot yapamadim. Sonra odin ile 4.3 surumu yükledim. Root yuklu gozukuyor ama devre disi. Bir sorun teskil eder mi? Bir de 4.3 yukledikten sonra telefonun sarji acaip bir sekilde hizli bitmeye basladi. Oyun oynamada hizli bitiyor ok ama % 92 deyken max. 2 dk telefon gorusmesi yapiyorum sarj % 77 ye dusuyor. Bu sorunu nasıl cozerim yardim lutfen...

Tesekkurler
Öncelikle cihazınızda 4.2.2 de garanti sorunu yoktu ancak şu an cihaza yapacağınız root ve custom rom işlemlerinde sayaç aktif olacak ve şimdilik çözümü bulunana kadar garanti dışı kalacaktır.Cihazınızda 4.3 yüklemesi yaptıktan sonra kies ile yedeklemelerinizi yaptıktan sonra bu Galaxy S4 9500 4.3 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma konudan root yapabilirsiniz ancak baştan belirteyim tüm risk ve hatalardan sorumlu olmadığınızı bilmenizi isterim.

• Beğen
Tepkiler: aleeted
aleeted

aleeted

Üye
Tesekkur ederim, bu aksam deneyecegim. Knox u yuklemedim (170mb gozukuyordu). Herhangi bir uyari da almiyorum. Yine de knox u devre disi birakma islemi yaparsam sarjin normalinden fazla azalma olayi cozulur mu?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tesekkur ederim, bu aksam deneyecegim. Knox u yuklemedim (170mb gozukuyordu). Herhangi bir uyari da almiyorum. Yine de knox u devre disi birakma islemi yaparsam sarjin normalinden fazla azalma olayi cozulur mu?
Bende yüklemedim Knoxu ama uyarı yinede alıyorum yinede işlemi yapmanızda fayda var.Şarj olayına gelince root ve cwm işlemlerinden sonra cihazı mutlaka yedeklerini aldıktan sonra sıfırla bununla ilgili hard reset konusu imzamdaki index de var.Keyifli forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: aleeted
aleeted

aleeted

Üye
Bende yüklemedim Knoxu ama uyarı yinede alıyorum yinede işlemi yapmanızda fayda var.Şarj olayına gelince root ve cwm işlemlerinden sonra cihazı mutlaka yedeklerini aldıktan sonra sıfırla bununla ilgili hard reset konusu imzamdaki index de var.Keyifli forumlar :)

Tesekkur ederim ilginize

• Beğen
Tepkiler: Nextman
aleeted

aleeted

Üye
Rica ederim görevimiz :oke:

tele root yaptım, cwm yükledim, format attım, knox u sildim şarj olayı da düzeldi. :))

çok teşekkür ederim yardımlarınıza...

son bir sorum olacak size;

ayarlar kısmından cihaz hakkındaya giriyorum telin imei numarası daha önce oradaki liste içinde duruyordu ancak ortadan kalkmış.

bende hemen *#06# yaptım telin kendi imei numarası çıktı. ayarlar kısmında imei numaramın gözükmemesi normal mi? sizce sorun teşkil eder mi ? imei numaram silinmiş midir?

teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şebeke varmi ? ekran resmi eklermisin.

aleeted

aleeted

Üye
Şebeke varmi ? ekran resmi eklermisin.

4.2.2 sürüm kullanırken, 4.3 yüklemeden önce ekran görüntüsü almıştım.

1

2

bu ekran görüntüsünü ise şimdi aldım.

4.2.2 deki sürümde ne kadar çok bilgi yazıyormuş. 4.3 te ise hiç birşey yazmıyor.

*#06# yaptığımda imei numaram çıkıyor.

Yönetici tarafından düzenlendi:
kewell777

kewell777

Üye
odin ve CF auto root dosyası link pertoş olmuşlinke tıklayınca dropbox not found 404
gerekli olacak ODIN 3.07 ve CF-Auto-Root paketini bilgisayar indiriniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Link
odin ve CF auto root dosyası link pertoş olmuşlinke tıklayınca dropbox not found 404
gerekli olacak ODIN 3.07 ve CF-Auto-Root paketini bilgisayar indiriniz.
Eklenti içine alındı CF-auto-root.Odin zaten forumda konularda mevcut

askımm

Üye
ya hocam friver yklenio ama bu işaretleme olayı cıkmıo pro yu acınca ...BRİ YARDIM EDE BLİRMİ BU İSRETLEME YERİ CIKMIO s:s: İD COM YAZAN YERDE SARI OLARAK GZÜKÜO

Üst Alt