Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

ferit.61

ferit.61

Üye
WP li cihaz kullanmak için herşeyden önce ciddi anlamda sabır sahibi olmak lazım.
Tabi bu hayat koşullarında herşey hızlı gelişirken, bir sistemin buna aksi istikametinde yavaş olması insanı üzüyor.
Tarlaya ürün ekilseydi, çoktan hasat vs. işleri yapılmış, tüketiciye sunulmuş ve tüketilmişti bile.

Adamlar hala yeni cihaz peşinde, hala küçük küçük reklam resimler vs. ile milletin ilgisini beklentisini canlı tutmaya çalışıyor güya. Millet öldü gitti ne canlı tutması...

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

csH

csH

Üye
WP li cihaz kullanmak için herşeyden önce ciddi anlamda sabır sahibi olmak lazım.
Tabi bu hayat koşullarında herşey hızlı gelişirken, bir sistemin buna aksi istikametinde yavaş olması insanı üzüyor.
Tarlaya ürün ekilseydi, çoktan hasat vs. işleri yapılmış, tüketiciye sunulmuş ve tüketilmişti bile.

Adamlar hala yeni cihaz peşinde, hala küçük küçük reklam resimler vs. ile milletin ilgisini beklentisini canlı tutmaya çalışıyor güya. Millet öldü gitti ne canlı tutması...
tebrikler 2000. mesaj

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yok daha neler ya 1 hafta sonrayı anlarımda 24 şubata kadar ne ya, düz hesap sene sonuna kadar deselermiş, heralde bizim telefonları amiral gemisine dönüştürecekler :horse:
Yatıp kalkıp Nokia ve Microsofta dua edelim :sukur::sukur::sukur::sukur:

Ya 29 ŞUBAT deselerdi ne yapacaktık düşünemiyorum bile !!!!! :bangin::kirbac:

Şu an içimden Elop denen dengesize şöyle saydırmak geliyor içimden :dayak::dayak::dayak:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, csH ve skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hala black yok acaba ne vereceklerde bu kadar bekletiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hala black yok acaba ne vereceklerde bu kadar bekletiyorlar
Bizim telefonlar uzay mekiğine dönüşecek ve bizleri evrenin bilinmezlerine götürecek. Bu kadar çok uğraştıklarına göre demek ki bir bildikleri var !!! Gdr 3 güncellemesi gelsin yüklemeyeceğim wp 8.1 ön izlemeyi bekleyeceğim.Nasılsa gdr 3 ile gelcek özellikleri kullanıyorum (Açık uygulamaları kapatma , ekran döndürme kilidi yetiyor bana).

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, skynet, Dexter Morgan ve 2 diğerleri

meneleos

Üye
Danimarka'da 620 için Black Update onaylanmış gözüküyor, telefonu Danimarka yapsak çekebiliyo muyuz :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Danimarka'da 620 için Black Update onaylanmış gözüküyor, telefonu Danimarka yapsak çekebiliyo muyuz :ehe
Nsu ya düşse belki diyeceğim ama türkçe dil seçeneği kabus olmasın sonra. Yada boş ver sen Tr güncellemesini bekle. Gdr3 ön izleme varsa çok şey de bekleme diyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Nsu ya düşse belki diyeceğim ama türkçe dil seçeneği kabus olmasın sonra. Yada boş ver sen Tr güncellemesini bekle. Gdr3 ön izleme varsa çok şey de bekleme diyorum.
ram miktarı için beklşyorum inş artırırlar

csH

csH

Üye
danimarkada da dahil dünyanın hiçbiryerinde 620 için black yok ama biz yine iyiyiz bizim ülkede sadece 620 kaldı almayan latin Amerika taraflarında doğru düzgün hiçbir cihaz almamış

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve skynet

skynet

Üye
Aynen sadece 1020 almış yerler var şaka gibi :ehe

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nokianın işleri işte bişeyide düzgün yapsalar

marslin

marslin

Üye
beyler bu tema rengini nasıl yapabiliceğimizi bilen var mı :D

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nokia'nın Allah evlerine ateşler salsın. Birliklerini bozsun

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, skynet, Heimdalll ve 1 kişi daha
luckysleven

luckysleven

Üye
Nokia'nın Allah evlerine ateşler salsın. Birliklerini bozsun

ahaha büyücü gibi ne sektirmişsin adamlara : )) ben diyorum cefa çekeceğine sat 620yi ekle üstüne bak keyfine yoksa çekilecek çile değil

Rainesto

Rainesto

Üye
dün L920 fiyatını sorudm 500tl ye alırım dedi telefoncu içimdem sayıp sövdüm adam 500e alıp 700 falan satıyor büyük ihtimal
benim anlamadıgım şey lumiaların ikinci eli niye ucuz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim anlamadıgım şey lumiaların ikinci eli niye ucuz
pek alıcı olmadığı için öyle açıkçası 2000 lira civarında aldığınız bir s4 ü aynı telefoncu ne kadara allıyor onuda sormak lazım ama riske girmek istemiyorlar pek onlar için öyle geliyor

Rainesto

Rainesto

Üye
pek alıcı olmadığı için öyle açıkçası 2000 lira civarında aldığınız bir s4 ü aynı telefoncu ne kadara allıyor onuda sormak lazım ama riske girmek istemiyorlar pek onlar için öyle geliyor
ben aynı telefoncuya 620 yi 920 yi bide s3 miniyi sordum s3 mini ye [ o zmana 750 tlydi ] 500 dedi 620 ye 350 anca dedi 920 ye 550 dedi o an telefoncuya yapmak istedigim :dayak:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Aybin.Kilic

Üst Alt