Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
yani şöyle söyleyeyim wi-fi bağlantısıyla wordpress panelinde 7 tane haber hazırladım. Ortalama 30 dakikadan 3,5 saat internette kalmak demek bu. Ayrıca wordpress paneli de çoğu orta düzey pc'leri bile kastırır. Aralıklarla toplamda iki saate yakın twitterdaydım. Foruma zaten sürekli göz atıyorum. Mail ve Facebook senkron,ekran otomatikte ve şu anda %56 :ehe

Vay bee. Sırf batarya için alınır. Resmen cebinde bilgisayar taşıyorsun. Tabi cebine koyabiliyorsan. :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Ya varsa sırf büyüklüğü sıkıntı benim için. Umarım böyle bir pil performansı sunan 5 inçlik bir model çıkartırlar. İşte o model çok satar

avast

avast

Üye
Ben wp kullanmadiim icin cesaret edemiyorun

dakamon

dakamon

Üye
Ali abi kamerası nasıl kamerası :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ah şu cihazın pili benim 920 de olaydı

kursat99

kursat99

Üye
Ali Kemal Abi kulüpte sordum da bir de sana burada özel olarak sorayım. Telefonunun ekranını dikey şekilde kilitleyip ayarlardan hakkında ya girip ekranı sağa veya sola yatırabilir misin? Bende ekran dönüyor da :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bunun pili senin 920 kadar:kıskıs:

hatta şöyle yardımcı olmaya çalışayım size:)
Şu camdan şarj olma özelliği olaymış yemede yanında yat olurmuş. Zaten yanında yatacağın kadar büyüdü telefonlar :bleh: Tamam abarttım kabul ediyorum :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, kursat99 ve 4MaGuS
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali Kemal Abi kulüpte sordum da bir de sana burada özel olarak sorayım. Telefonunun ekranını dikey şekilde kilitleyip ayarlardan hakkında ya girip ekranı sağa veya sola yatırabilir misin? Bende ekran dönüyor da :)
dönmüyor:no:

kursat99

kursat99

Üye
Bize has o zaman :D

dakamon

dakamon

Üye
İncelemeeeeeeeeeee :D Ali abi incelemeden önce kamuoyunu meraklandırıyorsun fotolarla :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim en merak ettiğim üzerindeki yazılım sürümü ne,ve kamera performansı bahsedildiği kadar iyimi.

beats

beats

Üye
Önceki yabancı incelemelerde ayarlarda menü kaydırmada ses vardı abi ne oldu o ses var mı ? Yoksa bize mi öyle gelmiş...

Bay H

Bay H

Üye
Abi bir sorum olacaktı, şimdi bildiğim kadarı ile global cihaz olan RM-937 satışa çıktı bizim ülkede ve de bu cihazda dahili kablosuz şarj özelliği yok fakat Nokia Türkiye'nin sitesinde cihaz dahili kablosuz şarj desteği var olarak gösterilmekte siz denediz mi acaba bu olayı?

@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
Rookie66

Rookie66

Üye
Ali Kemal abi güneş altına ekranın nasıl gözüktüğüne dair bir foto atsan çok iyi olurdu :tşk:

@papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rookie66 ve sahte_suhte
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi bir sorum olacaktı, şimdi bildiğim kadarı ile global cihaz olan RM-937 satışa çıktı bizim ülkede ve de bu cihazda dahili kablosuz şarj özelliği yok fakat Nokia Türkiye'nin sitesinde cihaz dahili kablosuz şarj desteği var olarak gösterilmekte siz denediz mi acaba bu olayı?

@papakudioflu
hayır henüz denemedim. Bugün denerim mutlaka. :oke:

Ayrıca cihazın ağırlığından da şüpheleniyorum. Hiç 207gramlık bir cihaz değil gibi geliyor. Bunun sebebi kablosuz şarj olabilir.

Üst Alt