Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

soruvar

Üye
Bende arkadaşın dediğine katılıyorum telefonu neye göre kullandığına bağlı olarak değişir
Kullanım amacına bağlı olarak değişir
oyun oynarım wp marketine baktım geçen seneye göre baya bi gelişmiş müzik dinlerim internette dolaşırım facebook whatsapp fotoğraf çekerim bunlar şimdi symbian var nokia 500 nokia çok çektirdi bu telefondan alırsam kalitesiz bir ürünle karşıya çıkmak istemiyorum L925 iyi bir telefon

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bunun pili senin 920 kadar:kıskıs:

hatta şöyle yardımcı olmaya çalışayım size:)
bu konuda katılmıyorum size yeni üretilecek cihazlarda batarya konusunda oldukça iyi gelişmeler var 4.7 yada 5 inç ekranlı cihazlarda gün gelecek 3000- 3500 amper lik bataryaları göreceğizzaten şu anda lg g2 5.2 inçlik cihazda 3000 amper kullanıyor 920 4.5 inç 2000 amper var 1520 6inç ve 3400 amper ya nokıa cimrilik yapıyor yada lg sınırları zorlamış..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu konuda katılmıyorum size yeni üretilecek cihazlarda batarya konusunda oldukça iyi gelişmeler var 4.7 yada 5 inç ekranlı cihazlarda gün gelecek 3000- 3500 amper lik bataryaları göreceğiz
haklısınız ama mevcut durumda bu dediğiniz mümkün görünmüyor.

batarya konusunda Nokia'nın aldığı bir patenti haber yapmıştım hatırlarsanız. Katlanabilir Lego şeklinde katlanabilir batarya hazırlıkları var Nokia'nın. Yani ileride bataryalar kare veya dikdörtgen geometrik formlar yerine telefon içindeki boş bütün alanlara yayılan homojen birer yapıya burunecek. Bu da mevcut cihazların içine iki katına varan bataryaların sığması demek. Tabi o zaman da Lumia 1520 gibi phabletlerde 5000-6000mAh bataryalar kullanılabilir:ehe

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zaten şu anda lg g2 5.2 inçlik cihazda 3000 amper kullanıyor 920 4.5 inç 2000 amper var 1520 6inç ve 3400 amper ya nokıa cimrilik yapıyor yada lg sınırları zorlamış..
cihazın içindeki donanım yerleşimi çok önemli. Nokia neden çalsın ki bugüne kadar Nokia cihazları batarya sureleriyle rakiplerinin önünde yer alırdı.

örnek verdiğiniz ve bataryaları rakiplerine göre az imasında bulunduğunuz cihazların ikisinde de dahili kablosuz şarj ünitesi mevcut. Bu da daha büyük batarya koyabilmek için hem daha kalın hem de çok daha ağır cihaz üretmek demek olacaktır.

merkel02

Kapalı Hesap
bu konuda katılmıyorum size yeni üretilecek cihazlarda batarya konusunda oldukça iyi gelişmeler var 4.7 yada 5 inç ekranlı cihazlarda gün gelecek 3000- 3500 amper lik bataryaları göreceğizzaten şu anda lg g2 5.2 inçlik cihazda 3000 amper kullanıyor 920 4.5 inç 2000 amper var 1520 6inç ve 3400 amper ya nokıa cimrilik yapıyor yada lg sınırları zorlamış..
mili amper demek istediniz sanırım :) mAh yani :) yoksa el kadar telefona 3000 amper batarya koymak.. bu arada insanı öldürmek için 10 amper yeter de..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
mili amper demek istediniz sanırım :) mAh yani :) yoksa el kadar telefona 3000 amper batarya koymak.. bu arada insanı öldürmek için 10 amper yeter de..
anlayan anlıyor ama ....yinede teşekkür biraz fazla detaycıyız galiba

merkel02

Kapalı Hesap
anlayan anlıyor ama ....yinede teşekkür biraz fazla detaycıyız galiba
detay değil 'memur bey' :kıskıs: bi an ihtimal gözümün önüne geldi.. olabilir yani teknolojinin sınırının olmadığını söylüyoruz.:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cihazın içindeki donanım yerleşimi çok önemli. Nokia neden çalsın ki bugüne kadar Nokia cihazları batarya sureleriyle rakiplerinin önünde yer alırdı.

örnek verdiğiniz ve bataryaları rakiplerine göre az imasında bulunduğunuz cihazların ikisinde de dahili kablosuz şarj ünitesi mevcut. Bu da daha büyük batarya koyabilmek için hem daha kalın hem de çok daha ağır cihaz üretmek demek olacaktır.
ima etmek değil yanlış anlaşılmasın geçmişe baktığımızda dediğiniz gibi nokı batarya her zaman daha güçlü kalmıştır. Ben kullanılan ekran büyüklüğü ile kullanılan bataryaları kıyaslama yaptım..
detay değil 'memur bey' :kıskıs: bi an ihtimal gözümün önüne geldi.. olabilir yani teknolojinin sınırının olmadığını söylüyoruz.:tebessüm:
hayal etmek guzeldir biz hayal ederiz birileri hayalimizi bedava alırlar..

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
beats

beats

Üye
Üreticiye kalmış bir mesele li-poly piller misal 1mm inceliğe ve istenen şekle uyarlanabilir pil çeşidi, batarya da pillerin paketlenmesiyle oluşuyor.
Lumia 1520: 6", 8.7 mm, 209 g., 20 mp, Qi şarj --> 3400mAh
LG G2: 5.2", 8.9 mm, 143 g., 13 mp --------->3000mAh batarya ikisinin pili li-poly ince tasarım, LG G2'nin kankaları HTC One, Galaxy S4 gibi cihazlara göre batarya arttırması bir artı oluşturmak, yoksa çoğunun özelliği ortak kalırdı.

dakamon

dakamon

Üye
Valla lg pil konusunda çoğu firmaya fark atmış durumda bunu 3000 mah pil kullandıkları için demiyorum. Kullandıkları pil yerleştirme tekniğiyle ve teknolojisiyle. Adamlar her boşluğu doldurabilecek bir pil kullanmışlar g2 de. Nokiadan bir atılım görmedik katlanır pilde telefonu katlayacaksanız işe yarar aksi halde bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Dediğiniz teknolojiyi LG g2 de kullanılıyor o her boşluğu dolduracak pili.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
beats

beats

Üye
Değerlerin mAh olması masum gelebilir lityum piller çok tehlikelidir aslında her cihaz bir bomba niteliğinde.

merkel02

Kapalı Hesap
Değerlerin mAh olması masum gelebilir lityum piller çok tehlikelidir aslında her cihaz bir bomba niteliğinde.
şunu anlıyorum o zaman polimer tipi piller daha mı masum oluyor o zaman...?:bilmm hepsi içinde kimyevi madde bulunduruyor illaki tehlikeli :sos

beats

beats

Üye
şunu anlıyorum o zaman polimer tipi piller daha mı masum oluyor o zaman...?:bilmm hepsi içinde kimyevi madde bulunduruyor illaki tehlikeli :sos
Nispeten
Misal 5000mAh lipo kapsitesinin üzerinde şarj edince böyle oluyormuş, yani düşün cihazı şarja taktın batarya doldu ama cihaz akımı kesmedi ve sonuç.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Valla lg pil konusunda çoğu firmaya fark atmış durumda bunu 3000 mah pil kullandıkları için demiyorum. Kullandıkları pil yerleştirme tekniğiyle ve teknolojisiyle. Adamlar her boşluğu doldurabilecek bir pil kullanmışlar g2 de. Nokiadan bir atılım görmedik katlanır pilde telefonu katlayacaksanız işe yarar aksi halde bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Dediğiniz teknolojiyi LG g2 de kullanılıyor o her boşluğu dolduracak pili.
aynen katılıyorum size sonuçta adamlar 5.2 inç ekrana 3000 mah batarya koymuş mu? Evet.. e sende ne yap ne et yerleştir be abi '' 41 mp kamerayla 2000mah bataryayı bir arada kullanıyorsunda o kocaman kamera bölgesini neden 920 de bataryaya takviye yapamıyorsun..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar Nokia Lumia 1520 ile Nokia ilk şoku yaşattı galiba. Saatlerdir incelemesini hazırladığım Nokia Lumia 1520 için Firmware güncellemesi yayınlandı. Şu anda kontrol ediyorum fakat güncellemeler kontrol edilemiyor. Sanırım hazırladığım incelemeye ileride ek bir inceleme daha yapmam gerekebilir. Güncellemenin içeriğini henüz bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rookie66

soruvar

Üye
L929 Türkiye ye gelecek mi gelirse ne zaman gelir ?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
evet arkadaşlar Nokia Lumia 1520 ile Nokia ilk şoku yaşattı galiba. Saatlerdir incelemesini hazırladığım Nokia Lumia 1520 için Firmware güncellemesi yayınlandı. Şu anda kontrol ediyorum fakat güncellemeler kontrol edilemiyor. Sanırım hazırladığım incelemeye ileride ek bir inceleme daha yapmam gerekebilir. Güncellemenin içeriğini henüz bilmiyorum.
İnceleme geldi mi?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
İnceleme geldi mi?

avast

avast

Üye
Vov guncelleme mi :0 bekliyoruz ne icinmis

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnceleme geldi mi?
hayır henüz hazır değil. Hazırlıyorum. Bu akşama yetiştirmeye çalışırım ama takdir dersiniz ki çok da kolay değil. Dun geceden beri yazıyorum ve henüz iki kategorisini bitirebildim. Ama emin olun en ayrıntılı incelemeyi hazırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Üst Alt