papakudioflu
Emekli Yönetici
hediye olarak geliyordurAbi bu telefonlar sana hayrına mı gönderiliyor kalıcı mı geçici mi bir açıklasan![]()
aynen bende merak ettim ?Abi bu telefonlar sana hayrına mı gönderiliyor kalıcı mı geçici mi bir açıklasan![]()
henüz net bir şey söyleyemem ama yeni ve boş bir cihaz olması nedeniyle oldukça akıcı bir arayüzü var. Ayrıca kamera da işlemci ve ram farkından dolayı oldukça hızlı.Hayırlı olsun abi. Sorum şu; 1020, 920 veya 925 ile arasında özellikle oyunlarda performans farkı var mı?
Menü,kamerada vb. gözle görülebilir bir hız var mı?henüz net bir şey söyleyemem ama yeni ve boş bir cihaz olması nedeniyle oldukça akıcı bir arayüzü var. Ayrıca kamera da işlemci ve ram farkından dolayı oldukça hızlı.
lumia 925'e göre konuşursam belirgin bir fark var.Menü,kamerada vb. gözle görülebilir bir hız var mı?
ilk kotu tarafını belirteyimhadi bakalım neler iyi neler kötü göster bize

lumia 925'e göre konuşursam belirgin bir fark var.
ilk kotu tarafını belirteyim
tek elle kullanmayı unutun. Ki ben bile bu dev ellerle kullanamıyorum. Telefon Extreme bir telefon standart kullanıcıları zorlayabilir.

senin için olay artık olsun da nasıl olursa olsuna dönmüşbenim için sıkıntı değil çift el olayı.![]()