ağırlığında sıkıntı yok. Batarya konusunda ise gözlerimin feri parlamaya başladı desem yeridir. Saat 10'30'dan beri kamera internet kurcalıyorum hala %1 bile düşmedi. Açtığımda %44'tu sanki orada takılmışabi öncelikle hayırlı olsun bu cihazı en çok şarjından dolayı merak ediyorum.
Şarj konusunu deneyimleyebilirsen ve paylaşırsan sevinirim.
Birde ağırlığı nedeniyle çift elle kullanım deneyiminde bir süre sonra ağırlık hissiyatı çok artıyor mu ?

benim cihaz global olduğu için yok. Türkcell cihazı elime geçerse buradan bildiririm.Vadafone dan satıldığı için ona has zil sesi ve duvar kağıdı varmı turkcell de vardı
bir kaç gün önce haberini yapmıştım. Türkiye genelinde satışa çıktı diye.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
Sizlerin haberi varmıydı sadece Vadafone demiştik ama hepsiburada da az önce gördüm
bu güzel haber turkcell anlaşmalı gelirse senin incelemene göre abi bakarım o haldebir kaç gün önce haberini yapmıştım. Türkiye genelinde satışa çıktı diye.
beyaz olsun benim olsun şafak 3 (aksilik olmazsa)senin için olay artık olsun da nasıl olursa olsuna dönmüş![]()
Ne Olurs Olsun Benim Olsun Diyorsun Yanibeyaz olsun benim olsun şafak 3 (aksilik olmazsa)

İnşallah kardeşim hayırlı olsun bi inceleme de senden bekliyorumN8 den sonra şimdi kullandığım telefon samsung b5722 duos, toshiba 32 gb class 10 micro sd kart hazır, 2 gb internet hazır kılıfı da nokia verecek özel cepte hazır gelsin pazartesi Allah ın izniyle medeniyete adım atıyorum.![]()
inşallah. Ali usta sistem harici ne kadar yer kalıyor bizeİnşallah kardeşim hayırlı olsun bi inceleme de senden bekliyorum