m542tf
Üye
gönder ben bitiririm Allah ın izniyleGaliba bu telefonun şarjını ben bile bir günde bitiremem
ama sendeki sarı ben beyaz istiyorum.gönder ben bitiririm Allah ın izniyleGaliba bu telefonun şarjını ben bile bir günde bitiremem
ama sendeki sarı ben beyaz istiyorum.6 gün 5 saatGaliba bu telefonun şarjını ben bile bir günde bitiremem

alalı, telefonu açalı o kadar süre geçmiş hala %41 

geçen sureyi göz önünde bulundurmayın. Sonuçta sıfır cihaz. Ama ortala olarak 5saatte %3 gibi bir düşüş oldu.6 gün 5 saatalalı, telefonu açalı o kadar süre geçmiş hala %41
![]()
Genedeeegeçen sureyi göz önünde bulundurmayın. Sonuçta sıfır cihaz. Ama ortala olarak 5saatte %3 gibi bir düşüş oldu.

Ama sıfır olmasının etkisi büyük heralde?Bence tam tersi batarya kullanildikca daha fazla performans sunarGenedeeeAma sıfır olmasının etkisi büyük heralde?
Yok artıkGaliba bu telefonun şarjını ben bile bir günde bitiremem
Alikemal,öncelikle hayırlı olsun.Kamera senin beklediğin kadar yada söylendiği kadar iyimi,ayrıca üzerindeki yazılım sürümü kaç acaba.bu iyiydiPara var huzur var müdürgüle güle kullan
![]()
nanosim kullanılıyor.Ya şu videoda Micro Sim deniyor, Nano Sim kullanılmıyor muydu 1520'de?
Veya Lumia 1820Hayirli olsun abi.Cok guzel bir cihaz ama cok buyuk.
1520v ne zaman cikacak belli mi?
Hayirli olsun abi.Cok guzel bir cihaz ama cok buyuk.
1520v ne zaman cikacak belli mi?
Lumia 1520V,Lumia 1525,Lumia 1820,Lumia 9XX,Lumia 630 gibi bir çok sızan bilgi var. Fakat hangisinin ne zaman tanıtılıp piyasaya çıkacağıyla ilgili bir bilgi yok. Beklentiler Nokia'nın MWC 2014'te en az 3 adet cihaz tanıtacağı yönünde.Veya Lumia 1820