Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Turkcell de başlayınca haberdar edin arkadaşlar ben takip ediyorum ama şu an hareket yok

dakamon

dakamon

Üye
Bu gsm operatörlerinde yapılan kampanyalar resmen soygun oluyor. Amerika ya yada avrupaya bakınca daha uyguna gelirken bizim ülkemizde aynı fiyata alıyorsun ki iphone da falan daha pahalıya geliyor dayımdan biliyorum. Amerika da sırf hat satmak için gsm operatörleri neredeyse yüzde 80 indirimle satıyorlar telefonları bizde yüzde on da üzerine koyuyorlar öyle satıyorlar :P:D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu gsm operatörlerinde yapılan kampanyalar resmen soygun oluyor. Amerika ya yada avrupaya bakınca daha uyguna gelirken bizim ülkemizde aynı fiyata alıyorsun ki iphone da falan daha pahalıya geliyor dayımdan biliyorum. Amerika da sırf hat satmak için gsm operatörleri neredeyse yüzde 80 indirimle satıyorlar telefonları bizde yüzde on da üzerine koyuyorlar öyle satıyorlar :P:D
Haklısın aynı fiyat değil hatta daha pahalı 60 TL Fatura ödüyorum bu sistemde 1020 alıcak olsam 160 aylık ödeme ile 24 ayda 3840 eder faturamı çıkartsam 2400 eder 1950 TL sıfır 450 fazladan ödüyorum alsam
1520 ye bakıcam ne diyecekler

Rookie66

Rookie66

Üye
hayır henüz denemedim. Bugün denerim mutlaka. :oke:

Ayrıca cihazın ağırlığından da şüpheleniyorum. Hiç 207gramlık bir cihaz değil gibi geliyor. Bunun sebebi kablosuz şarj olabilir.

Abi hassas tartıda tartsana :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
konusu değil ama burda sorayım dedim 925 16 GB ve 32 GB var 32 lik pahalı olması gerekir iken neden 16 GB pahalı acaba

dakamon

dakamon

Üye
Bu kadar beklediğimize göre çok sağlam bir inceleme geliyor sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar cihazda kablosuz şarj dahili olarak var ve tam olarak 210Gram ağırlığında. Hassas dijital terazide tarttım.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, m542tf, Bay H ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
920 185 gram değilmi 25 gramlık bir fark var :) çokta fark yokmuş :) ama işte ince :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ovvv 210 gr. mı. 920 ye acayip ağır diye şikayet edenler bir teknoloji mağazasında bunu inceleyebilmek için telefonu nasıl eline alabilecek merak ediyorum. Sanırım 2 - 3 arkadaşıyla birlikte tutarak anca yerinden kaldırabilecekler.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Ovvv 210 gr. mı. 920 ye acayip ağır diye şikayet edenler bir teknoloji mağazasında bunu inceleyebilmek için telefonu nasıl eline alabilecek merak ediyorum. Sanırım 2 - 3 arkadaşıyla birlikte tutarak anca yerinden kaldırabilecekler.
Abi bence biraz ağırlık çalışıp gitmeliler...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abi sence pil performansı olarak piyasadaki hangi üst seviye telefonları döver bu telefon :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nokia uzak doğu sporları L.1520 stili. Her dalda diğer sporcuları şey yani telefonları yenebilir diyorum. Ustası 1020 nin fotoğraf çekme stilinden de kendine özgü hareketler kapmış bir dövüşçü şey yani telefon.

• Beğen
Tepkiler: dakamon

soruvar

Üye
L925 32 gb mi GM Discovery 2 16 gb mi hangisini alayım ?

dakamon

dakamon

Üye
925 al

Üst Alt