Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Wipe data yapmazsan uygulamalar kalir wipe cache wipe dalvik yap optimasyon yapacaktir

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Orjinal saf halde iken art a gecmeyi dene art uyumlu gapps yuklediginden emin ol ben gecmistim art a sorun olmamisti
Saf haldeyken denedim olmadi temiz yuklemistim googledan art compatible light gapps indirdiim ve o kurulu

scope_123

Üye
cm11 unoffical konusundaki gapps yüklemiştim saf cm11 e. dalvik seçiliydi art ı seçtim telefon resetlendi logo döndü bir süre daha sonra uygulamaları güncelledi ayarlara tekrar girdiğimde dalvik seçiliydi. art ın seçili olması gerekmiyor muydu?

hasaneness

hasaneness

Üye
cm11 unoffical konusundaki gapps yüklemiştim saf cm11 e. dalvik seçiliydi art ı seçtim telefon resetlendi logo döndü bir süre daha sonra uygulamaları güncelledi ayarlara tekrar girdiğimde dalvik seçiliydi. art ın seçili olması gerekmiyor muydu?
Ayni sikinti bende var

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ayni sikinti bende var
Cwm6.0.5 kullanin wipe data cacheve dalvik yapin format system data cache yapin romu flaslayin kurulum bitince art uyumlu gapps i yukleyin tlf baslatin kurulumu bitirin derleme numarasina yedi kez basin gelistirici secenegi gozukuyorsa gerek yok gelistiricikurun gelistirici seceneginden dalviki art yapin tlf yeniden baslayinca art olarak baslayacaktir ve kurulum bitmis olacak ben bu sekilde yaptim oldu tek seferde

anık1

Üye
Evet aynen bu sorunu bende yaşadım ve bu konuda mevcut. Ekran görüntüsü koyacaktım fakat ekran görüntüsünde beyazlık gözükmüyor. Sende yaşadıysan vardır böyle bir sorun biraz daha tartışıp listeye ekleyebiliriz. Ayrıca dikkat et ekranın en solunda boydan boya bir ekran kayması da olabilir çok ince bir şekilde bende oldu beyaz nokta ile birlikte.

aynen bu 2 sorunla bende karşılaştım

scope_123

Üye
Cwm6.0.5 kullanin wipe data cacheve dalvik yapin format system data cache yapin romu flaslayin kurulum bitince art uyumlu gapps i yukleyin tlf baslatin kurulumu bitirin derleme numarasina yedi kez basin gelistirici secenegi gozukuyorsa gerek yok gelistiricikurun gelistirici seceneginden dalviki art yapin tlf yeniden baslayinca art olarak baslayacaktir ve kurulum bitmis olacak ben bu sekilde yaptim oldu tek seferde
Ya sanırım bende doğru bir şekilde yaptım fakat aklımı kurcalayan hala dalvik seçili zamanlayıcı ayarında. Halbuki android yeni sürüme geçirmişti beni 5-10 dk arası yükleme yapmıştı. ?Bysalih41 ekran sorununu ekleyebilirsin.

anık1

Üye
ayrıca ben art ı kullanamıyorum art ı seçiyorum reboot istiyor atıyorum açılışta tekrar dalvik seçili oluyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar eger romu ilk kurdugunuzda hemen art a gecerseniz geciyor fakat romu kurduktan sonra farkli islemler yaptiysaniz system uygulamasi silme luncher veya tema degistirme bu durumda dogru calismayabilir hicbir degisiklik yapmadan art a gecmeyi deneyin bu forumdaki unoffical konusunda bulunan gapps art uyumlu birde bunu deneyinAyrica art a gecme suresi minumum 10 dk kadar surer

scope_123

Üye
Arkadaslar eger romu ilk kurdugunuzda hemen art a gecerseniz geciyor fakat romu kurduktan sonra farkli islemler yaptiysaniz system uygulamasi silme luncher veya tema degistirme bu durumda dogru calismayabilir hicbir degisiklik yapmadan art a gecmeyi deneyin bu forumdaki unoffical konusunda bulunan gapps art uyumlu birde bunu deneyin

Maalesef bizzat denedim hiçbir şey yapmadan fakat hala dalvik seçili duruyordu
Arkadaslar eger romu ilk kurdugunuzda hemen art a gecerseniz geciyor fakat romu kurduktan sonra farkli islemler yaptiysaniz system uygulamasi silme luncher veya tema degistirme bu durumda dogru calismayabilir hicbir degisiklik yapmadan art a gecmeyi deneyin bu forumdaki unoffical konusunda bulunan gapps art uyumlu birde bunu deneyinAyrica art a gecme suresi minumum 10 dk kadar surer
Evet bu kadar sürüyor ama baktığımda dalvik işaretli hala.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness