Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

emrah166

Üye
Hocam ben son bir soru daha soracaktim ben cm11 i yukleyip art sisteme gecsem bilgisayardaki apk dosyalari telefona yuklenir mi veya art sisteme uyumlu calisir miCevap veren yok muSir mordred hocam bi bakabilir misiniz acaba

genco15

genco15

Üye
Yüklenir ama hepsi calismaz Program sahibinin art uyumlu güncelleme vermesi lazım masela titanium calismiyor art da

emrah166

Üye
İstenmeyen uygulamalari nasik kaldircaz peki

emrah166

Üye
Face whatsapp gibi uygulamalar calisiyodur heralde?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Calisir

scope_123

Üye
Bakcup dan cm11 e geri dondum ve dort saattir kullaniyorum reboot yapmama gerek bike kalmadi cunku hicbir kasma yapmadi. Fakat ilk art sistemine gecince bir kasma oluyor face durduruldu hatasi bile aldim bir iki restarttan sonra sorun ortadan kalkiyor. Sarj ve performans ustune bundan iyisi yok.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bakcup dan cm11 e geri dondum ve dort saattir kullaniyorum reboot yapmama gerek bike kalmadi cunku hicbir kasma yapmadi. Fakat ilk art sistemine gecince bir kasma oluyor face durduruldu hatasi bile aldim bir iki restarttan sonra sorun ortadan kalkiyor. Sarj ve performans ustune bundan iyisi yok.
Art devreye tamamen girmis hizina yetisemezsin tsklr

Mücteba

Mücteba

Üye
hataları nezaman rapor edıceksın hocam

hasaneness

hasaneness

Üye
Yaw ne artmis sattiracak bana telefonu :D romu 0 dan temiz kurdim acilir acilmaz arta gectim whatsapp xposedi greenifyi yukledim reboot ettim yine dalvik oldu :D sabir tasi su androidler :D

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
Yaw ne artmis sattiracak bana telefonu :D romu 0 dan temiz kurdim acilir acilmaz arta gectim whatsapp xposedi greenifyi yukledim reboot ettim yine dalvik oldu :D sabir tasi su androidler :D
s4 miniyı alana kadar ıdare :D

scope_123

Üye
Wonder emktar oldu bizim icin ya. Bu haziran alali iki yil olucak. Cok sey ogretti bize. Cm11 gumbur gumbur geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness