scope_123
Üye
Bu dedigin sorunu cm9 da yasamistim
Bana çok oldu cm9 da. Sinir bozmaya bire bir.
Bu dedigin sorunu cm9 da yasamistim
Suan cm11 de de denedim ekran acilmiyor kulakliki cikariyorum ondan sonra ekran aciliyor bi hata dahaBana çok oldu cm9 da. Sinir bozmaya bire bir.
Suan cm11 de de denedim ekran acilmiyor kulakliki cikariyorum ondan sonra ekran aciliyor bi hata daha
Suan cm11 de de denedim ekran acilmiyor kulakliki cikariyorum ondan sonra ekran aciliyor bi hata daha

Saf cm11 indirdim ve 6.0.4.5 ile temiz yukledigime eminim ve ayrica hic acilmiyor 10 kerede bassam 10 dkda beklesem acilmiyorhmm anladım cm11'i temiz yükledin(konudaki gibi) ve cwm sürümün 6.0.4.5 değilmi? telefonun ekranını kapatıyorsun sonra kapalı halde iken kulaklığı takıyorsun ve ekran açılmıyor öylemi?
ayrıca saf cm11'de denedin değilmi? birde açılmıyor derken çok geçmi açılıyor ekran yoksa hiç mi açılmıyor?
cevabını bekliyorum![]()

Saf cm11 indirdim ve 6.0.4.5 ile temiz yukledigime eminim ve ayrica hic acilmiyor 10 kerede bassam 10 dkda beklesem acilmiyor![]()
o yüzden bu hata arada oluyor sanırım değilmi? ayrıca şuan imkanın varsa tekrar denermisin? ekranı kapat kulaklığı tak sonra 1 kere bas(sonra tekrar basma) ve bir müddet bekle(4-5 dakikada olabilir) bakalım sonuç aynımı?Arada degil surekli karsilasiyorum ben kulakligi taktim bir kere bastim 4-5 dk bekledim ama yine hareket yok fakat kulakligi cikardigim anda ekran acildianladım onaylaman için teşekkürler bende dün denedim 10 denememin 10'undada bi sorunla karşılaşmadım ama şimdi tekrar denedim bu sefer karşılaştımo yüzden bu hata arada oluyor sanırım değilmi? ayrıca şuan imkanın varsa tekrar denermisin? ekranı kapat kulaklığı tak sonra 1 kere bas(sonra tekrar basma) ve bir müddet bekle(4-5 dakikada olabilir) bakalım sonuç aynımı?

Arada degil surekli karsilasiyorum ben kulakligi taktim bir kere bastim 4-5 dk bekledim ama yine hareket yok fakat kulakligi cikardigim anda ekran acildi![]()
ben whatsapp plus kullanıyorym olebır sorunla karsılasmadımanladım tekrar sağol onaylama için sanırım hata listesine ekleyebiliriz ayrıca zaman bulursan hata listesindeki hataları(7 tane var sanırım) onaylayabilirmisin?ayrıca whatsapp'da alınan sesleri dinleyebiliyormusunuz? hata var gibi duruyor
ben whatsapp plus kullanıyorym olebır sorunla karsılasmadım
bıde 153 tane uygulama yukledım gecıslerde takılmalar başladıeyvallah onaylama için
bıde 153 tane uygulama yukledım gecıslerde takılmalar başladı

153'mü play store'dan yüklediğin uygulama sayısımı?![]()
Katılıyorum zaten ben de söylemiştim whatsapp ta hiçbir sıkıntı yok. Müzik dinlemede de hiçbir sıkıntı yaşamadım.Testlerimi acikliyorum
1 - muzik donlerken cizirti ses konusu degil hem kulaklikli hemde hoparlorde.
2-seeder calisiyor bende
3- instgaram kamera calismiyor. Π
4 - muzikde takilmada yok uzun sureli dinleyemedim ama takilma yasamadim su ana kadar
5- evet ingilizce olan bircok yer var
6- aramayi test edemedim bisey diyemiyecegim
7- bu sorunu ben soylemistim zaten
8 - whatsapp sesli mesaj calisiyor
Ayrica cogu uygulamaya girdigimde ekranin sol ust kosesinde beyaz bi nokta cikiyor onemsiz bi hata ama soyliyeyim dedim
netten ındırdıgum uygulamalarda var153'mü play store'dan yüklediğin uygulama sayısımı?![]()