Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

anık1

Üye
ekran kapalıyken kulaklığı takıyorum sonra ekranı açmaya çalışınca açılmıyor yani hiç tepki vermiyor bende ekranı açıp kulaklığı öyle takıyorum bu hep olmuyor

mx player ile video oynatırken bazen geri tuşuna basınca telefon donuyor ve reset atıyor

arada ekranda mavi şeyler oluyor ne desem sanki ekran kayıyor

sir mordred

sir mordred

Üye
Suan cm11 de de denedim ekran acilmiyor kulakliki cikariyorum ondan sonra ekran aciliyor bi hata daha

hmm anladım cm11'i temiz yükledin(konudaki gibi) ve cwm sürümün 6.0.4.5 değilmi? telefonun ekranını kapatıyorsun sonra kapalı halde iken kulaklığı takıyorsun ve ekran açılmıyor öylemi?
Suan cm11 de de denedim ekran acilmiyor kulakliki cikariyorum ondan sonra ekran aciliyor bi hata daha

ayrıca saf cm11'de denedin değilmi? birde açılmıyor derken çok geçmi açılıyor ekran yoksa hiç mi açılmıyor?

cevabını bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
hmm anladım cm11'i temiz yükledin(konudaki gibi) ve cwm sürümün 6.0.4.5 değilmi? telefonun ekranını kapatıyorsun sonra kapalı halde iken kulaklığı takıyorsun ve ekran açılmıyor öylemi?

ayrıca saf cm11'de denedin değilmi? birde açılmıyor derken çok geçmi açılıyor ekran yoksa hiç mi açılmıyor?

cevabını bekliyorum :)
Saf cm11 indirdim ve 6.0.4.5 ile temiz yukledigime eminim ve ayrica hic acilmiyor 10 kerede bassam 10 dkda beklesem acilmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
hasaneness

hasaneness

Üye
Ekranin acilmasini birak reset atiyor hatta :D

sir mordred

sir mordred

Üye
Saf cm11 indirdim ve 6.0.4.5 ile temiz yukledigime eminim ve ayrica hic acilmiyor 10 kerede bassam 10 dkda beklesem acilmiyor :)

anladım onaylaman için teşekkürler bende dün denedim 10 denememin 10'undada bi sorunla karşılaşmadım ama şimdi tekrar denedim bu sefer karşılaştım :) o yüzden bu hata arada oluyor sanırım değilmi? ayrıca şuan imkanın varsa tekrar denermisin? ekranı kapat kulaklığı tak sonra 1 kere bas(sonra tekrar basma) ve bir müddet bekle(4-5 dakikada olabilir) bakalım sonuç aynımı?

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
anladım onaylaman için teşekkürler bende dün denedim 10 denememin 10'undada bi sorunla karşılaşmadım ama şimdi tekrar denedim bu sefer karşılaştım :) o yüzden bu hata arada oluyor sanırım değilmi? ayrıca şuan imkanın varsa tekrar denermisin? ekranı kapat kulaklığı tak sonra 1 kere bas(sonra tekrar basma) ve bir müddet bekle(4-5 dakikada olabilir) bakalım sonuç aynımı?
Arada degil surekli karsilasiyorum ben kulakligi taktim bir kere bastim 4-5 dk bekledim ama yine hareket yok fakat kulakligi cikardigim anda ekran acildi :)

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Arada degil surekli karsilasiyorum ben kulakligi taktim bir kere bastim 4-5 dk bekledim ama yine hareket yok fakat kulakligi cikardigim anda ekran acildi :)

anladım tekrar sağol onaylama için sanırım hata listesine ekleyebiliriz ayrıca zaman bulursan hata listesindeki hataları(7 tane var sanırım) onaylayabilirmisin?ayrıca whatsapp'da alınan sesleri dinleyebiliyormusunuz? hata var gibi duruyor

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
anladım tekrar sağol onaylama için sanırım hata listesine ekleyebiliriz ayrıca zaman bulursan hata listesindeki hataları(7 tane var sanırım) onaylayabilirmisin?ayrıca whatsapp'da alınan sesleri dinleyebiliyormusunuz? hata var gibi duruyor
ben whatsapp plus kullanıyorym olebır sorunla karsılasmadım

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Testlerimi acikliyorum
1 - muzik donlerken cizirti ses konusu degil hem kulaklikli hemde hoparlorde.
2-seeder calisiyor bende
3- instgaram kamera calismiyor. Π
4 - muzikde takilmada yok uzun sureli dinleyemedim ama takilma yasamadim su ana kadar
5- evet ingilizce olan bircok yer var
6- aramayi test edemedim bisey diyemiyecegim
7- bu sorunu ben soylemistim zaten
8 - whatsapp sesli mesaj calisiyor

• Beğen

scope_123

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
Testlerimi acikliyorum
1 - muzik donlerken cizirti ses konusu degil hem kulaklikli hemde hoparlorde.
2-seeder calisiyor bende
3- instgaram kamera calismiyor. Π
4 - muzikde takilmada yok uzun sureli dinleyemedim ama takilma yasamadim su ana kadar
5- evet ingilizce olan bircok yer var
6- aramayi test edemedim bisey diyemiyecegim
7- bu sorunu ben soylemistim zaten
8 - whatsapp sesli mesaj calisiyor

onaylama için çok teşekkürler kardeşim benim bulduklarımda aynısı @Bysalih41 hata listesini güncelleyebilirsin kardeşim. 1 yeni hata daha hata bulundu(ekran kapalı iken kulaklık takınca ekran açılmıyor)bunu ekle geri kalan hatalardan ise 1. 2. ve 4. hataları silebilirsin

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Ayrica cogu uygulamaya girdigimde ekranin sol ust kosesinde beyaz bi nokta cikiyor onemsiz bi hata ama soyliyeyim dedim

scope_123

Üye
Ayrica cogu uygulamaya girdigimde ekranin sol ust kosesinde beyaz bi nokta cikiyor onemsiz bi hata ama soyliyeyim dedim

Evet aynen bu sorunu bende yaşadım ve bu konuda mevcut. Ekran görüntüsü koyacaktım fakat ekran görüntüsünde beyazlık gözükmüyor. Sende yaşadıysan vardır böyle bir sorun biraz daha tartışıp listeye ekleyebiliriz. Ayrıca dikkat et ekranın en solunda boydan boya bir ekran kayması da olabilir çok ince bir şekilde bende oldu beyaz nokta ile birlikte.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Mücteba