[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Eren29 un iki romunuda denedim. Sunu soyleyebilirim cm10.1 ion falan diyoruz ama performans acisindan menu gecisleri uyguluma acma hizi vs cm10 ile pek fark goremedim. Cm10 un sarji daha fazla gidiyor ve c10 tabanli roma dondum.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

yokartk

Üye
touchwiz3v8 romunu kullaniyordum cm9 tabanli. onun uzerine yukleme yaptim herhangi bir sknti olmadi. cm10.1 de bayagi yenilik gelmis fakat cpu cok fazla kullaniyor bu nedenle sarj cok gidiyor. sarj skntisi yasayanlar. yenilikleri kapasin ornegin ben privacy guardi deneyeyim dedim android is %49 sarj yedi ve ekrani pil tuketininde gecti. blacklist nasil etki yapiyor bilmiyorum suan onu kullaniyorum. min cpu yu da 122 ye dusurdum.ondakka da bir %1 sarj birsey yapmasan da dusuyor. uyku moduyla ilgili sorun oldugunu dusunuyorum. ayrica telefonub ilk kurulumjndan sonra sayfa gecislerinde donuk goruntuler var. baslaticiyi nova yaparak denedim biraz daha azaldi. son olarak galeri ve kamera uygulamasi birmis sanirim ben bilmediginden galeriyi sildim gitti ikiside elinde olan varsa link atarsa sevinirim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
touchwiz3v8 romunu kullaniyordum cm9 tabanli. onun uzerine yukleme yaptim herhangi bir sknti olmadi. cm10.1 de bayagi yenilik gelmis fakat cpu cok fazla kullaniyor bu nedenle sarj cok gidiyor. sarj skntisi yasayanlar. yenilikleri kapasin ornegin ben privacy guardi deneyeyim dedim android is %49 sarj yedi ve ekrani pil tuketininde gecti. blacklist nasil etki yapiyor bilmiyorum suan onu kullaniyorum. min cpu yu da 122 ye dusurdum.ondakka da bir %1 sarj birsey yapmasan da dusuyor. uyku moduyla ilgili sorun oldugunu dusunuyorum. ayrica telefonub ilk kurulumjndan sonra sayfa gecislerinde donuk goruntuler var. baslaticiyi nova yaparak denedim biraz daha azaldi. son olarak galeri ve kamera uygulamasi birmis sanirim ben bilmediginden galeriyi sildim gitti ikiside elinde olan varsa link atarsa sevinirim.
En sagliklisi bastan kurman romu

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
imzan güzelmiş aldım :)

yokartk

Üye
Bysalih41

Bysalih41

Üye

yokartk

Üye
Teşekkürler deneyeceğim.

Son düzenleme:
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
1.3.0 surumunu cwm 6.0.1.2 ile kursak sorun olurmu

scope_123

Üye
unbelievable edition 1.0.0 romundaki (4.1.2) yazı fontunu bu konudaki roma nasıl yükleyebilirim google a baktım fakat bulamadım ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
unbelievable edition 1.0.0 romundaki (4.1.2) yazı fontunu bu konudaki roma nasıl yükleyebilirim google a baktım fakat bulamadım ?
Ondaki yazi fontunu root explorer veya es dosya yoneticisi ile tasiyabilirsin ama r-w olarak baglamalisun

nicked

nicked

Üye
arkadaşlar rica etsem hurtsky rev2 nin linkini verebilirmisiniz bulamadım da :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Eren ustam guncelleme varmi yakin zamanda

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm eklendi.

Üst Alt