En sagliklisi bastan kurman romutouchwiz3v8 romunu kullaniyordum cm9 tabanli. onun uzerine yukleme yaptim herhangi bir sknti olmadi. cm10.1 de bayagi yenilik gelmis fakat cpu cok fazla kullaniyor bu nedenle sarj cok gidiyor. sarj skntisi yasayanlar. yenilikleri kapasin ornegin ben privacy guardi deneyeyim dedim android is %49 sarj yedi ve ekrani pil tuketininde gecti. blacklist nasil etki yapiyor bilmiyorum suan onu kullaniyorum. min cpu yu da 122 ye dusurdum.ondakka da bir %1 sarj birsey yapmasan da dusuyor. uyku moduyla ilgili sorun oldugunu dusunuyorum. ayrica telefonub ilk kurulumjndan sonra sayfa gecislerinde donuk goruntuler var. baslaticiyi nova yaparak denedim biraz daha azaldi. son olarak galeri ve kamera uygulamasi birmis sanirim ben bilmediginden galeriyi sildim gitti ikiside elinde olan varsa link atarsa sevinirim.
Kimin imzasiimzan güzelmiş aldım![]()
konu sahibininKimin imzasi
En sagliklisi bastan kurman romu
Grenify yukle markettenkamera uygulaması için tekrar rom kurmam. Fakat uyku da çok sarj yiyor supramecy script yukledım ama pek bir fayda yok gibi var mı önerisi olan ?
Ondaki yazi fontunu root explorer veya es dosya yoneticisi ile tasiyabilirsin ama r-w olarak baglamalisununbelievable edition 1.0.0 romundaki (4.1.2) yazı fontunu bu konudaki roma nasıl yükleyebilirim google a baktım fakat bulamadım ?
Google playde ifont uygulamasi vardi deneyebilirsinOndaki yazi fontunu root explorer veya es dosya yoneticisi ile tasiyabilirsin ama r-w olarak baglamalisun
Ondaki yazi fontunu root explorer veya es dosya yoneticisi ile tasiyabilirsin ama r-w olarak baglamalisun
arkadaşlar rica etsem hurtsky rev2 nin linkini verebilirmisiniz bulamadım da![]()
sağol kardesim.yazı fontunun dosyasını bulamadım. bi de romu sildim yani netten bulmam lazım fakat bulamadım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sağol kardesim.
TsklrYeni sürüm eklendi.