ogzhnoTr
Üye
yuklensin Black diye atıcam bekleyinss alalım![]()

yuklensin Black diye atıcam bekleyinss alalım![]()

Hadi 520 sahipleri gözünüz AYDIN , kulaklarınız MANİSA![]()
![]()
![]()
güncelleme aldığımıza pişman ettin abiBoyutu kaç bunun nerden görebilirimYok be ne pişman etmesi. Bizim sitemiz hep ciddi olacak değil ya. Dikkat edersen artık hep mizahi yaklaşıyorum. Sizler adına sevindim diyelim şuna.güncelleme aldığımıza pişman ettin abi
Yok be ne pişman etmesi. Bizim sitemiz hep ciddi olacak değil ya. Dikkat edersen artık hep mizahi yaklaşıyorum. Sizler adına sevindim diyelim şuna.

Sıfırlamak en mantıklısı. Birde % 50 civarında olması tercih sebebidir. Şarj biterse cihaz gitmesin sonra.Arkadaşlar % kaç şarj lazım birde sıfırlayıpmı kuralım yoksa sıfırlamadanmı?
şarj yok yüklenmiyor sıfırlayıp yedekten gerimi yüklesem acıba ?Sıfırlamak en mantıklısı. Birde % 50 civarında olması tercih sebebidir. Şarj biterse cihaz gitmesin sonra.
sıfırlayıpmı kurdunuz şarjınız kaçtı sıfırlayacakmsıınız oh beresmi telefondan nasıl upload edeceğim. Çift tık var bu arada![]()

sıfırlamadım %50 idisıfırlayıpmı kurdunuz şarjınız kaçtı sıfırlayacakmsıınız oh be![]()
Öncelikle şarjı doldurun. Sonra güncelleme yapın ve sıfırlayın.şarj yok yüklenmiyor sıfırlayıp yedekten gerimi yüklesem acıba ?
ama birsürü uygulama yüklü yedekten geri yüklesekde olur heralde ?23 şarjla başlatıyımmı güncellemeyi ?
Öncelikle şarjı doldurun. Sonra güncelleme yapın ve sıfırlayın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesinden login olup satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun uygulamaları geri yüklersiniz. Benim güncelleme yöntemim budur. (Temiz kurulum her zaman iyidir )![]()
meraktan ölcez 
Eski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program)ama birsürü uygulama yüklü yedekten geri yüklesekde olur heralde ?
% 50 seviyesine getir sarjı. Sonra telefondan olma. Günlerce hatta aylarca bekledin 20 dakika daha beklersinama birsürü uygulama yüklü yedekten geri yüklesekde olur heralde ?23 şarjla başlatıyımmı güncellemeyi ?meraktan ölcez
![]()
Hiç bir şey merak etmiyorum ; sadece bir şey soracağım. Diğer Klasörü temizleniyor mu ?yuklensin Black diye atıcam bekleyin![]()
bekliyemiyorumEski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program)
% 50 seviyesine getir sarjı. Sonra telefondan olma. Günlerce hatta aylarca bekledin 20 dakika daha beklersin![]()
![]()
Hiç bir şey merak etmiyorum ; sadece bir şey soracağım. Diğer Klasörü temizleniyor mu ?Eğer temizleniyorsa tek işe yarar şey o olacak
30 yeterlidir heral basıyorum ?
sen 620 kullanıyorsun demek ondan üvey evlat 620Eski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program)
% 50 seviyesine getir sarjı. Sonra telefondan olma. Günlerce hatta aylarca bekledin 20 dakika daha beklersin![]()
![]()
Hiç bir şey merak etmiyorum ; sadece bir şey soracağım. Diğer Klasörü temizleniyor mu ?Eğer temizleniyorsa tek işe yarar şey o olacak

Güncelleyecek ve kurulum yapacak. % 30 şarj kritik bir eşik bence. % 50 yap öyle kur.bekliyemiyorum30 yeterlidir heral basıyorum ?
sen 620 kullanıyorsun demek ondan üvey evlat 620![]()