Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
520 için başladı arkadaşlar hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hadi 520 sahipleri gözünüz AYDIN , kulaklarınız MANİSA :kop2: :kop2: :kop2:

csH

csH

Üye
Bi biz kaldık inşallah bekletmezler

• Beğen
Tepkiler: skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:( güncelleme aldığımıza pişman ettin abi
Yok be ne pişman etmesi. Bizim sitemiz hep ciddi olacak değil ya. Dikkat edersen artık hep mizahi yaklaşıyorum. Sizler adına sevindim diyelim şuna.

Warnings

Üye
Arkadaşlar % kaç şarj lazım birde sıfırlayıpmı kuralım yoksa sıfırlamadanmı?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Bu günleride mi görecektik :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar % kaç şarj lazım birde sıfırlayıpmı kuralım yoksa sıfırlamadanmı?
Sıfırlamak en mantıklısı. Birde % 50 civarında olması tercih sebebidir. Şarj biterse cihaz gitmesin sonra.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
resmi telefondan nasıl upload edeceğim. Çift tık var bu arada :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

şarj yok yüklenmiyor sıfırlayıp yedekten gerimi yüklesem acıba ?
Öncelikle şarjı doldurun. Sonra güncelleme yapın ve sıfırlayın. sitesinden login olup satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun uygulamaları geri yüklersiniz. Benim güncelleme yöntemim budur. (Temiz kurulum her zaman iyidir ) ;)

Warnings

Üye

Öncelikle şarjı doldurun. Sonra güncelleme yapın ve sıfırlayın. sitesinden login olup satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun uygulamaları geri yüklersiniz. Benim güncelleme yöntemim budur. (Temiz kurulum her zaman iyidir ) ;)
ama birsürü uygulama yüklü yedekten geri yüklesekde olur heralde ?23 şarjla başlatıyımmı güncellemeyi ? :D meraktan ölcez :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ama birsürü uygulama yüklü yedekten geri yüklesekde olur heralde ?
Eski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program)
ama birsürü uygulama yüklü yedekten geri yüklesekde olur heralde ?23 şarjla başlatıyımmı güncellemeyi ? :D meraktan ölcez :D
% 50 seviyesine getir sarjı. Sonra telefondan olma. Günlerce hatta aylarca bekledin 20 dakika daha beklersin :kop2: :kop2: :kop2:
yuklensin Black diye atıcam bekleyin :p
Hiç bir şey merak etmiyorum ; sadece bir şey soracağım. Diğer Klasörü temizleniyor mu ? ;) Eğer temizleniyorsa tek işe yarar şey o olacak

Warnings

Üye
Eski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program)
% 50 seviyesine getir sarjı. Sonra telefondan olma. Günlerce hatta aylarca bekledin 20 dakika daha beklersin :kop2: :kop2: :kop2:
Hiç bir şey merak etmiyorum ; sadece bir şey soracağım. Diğer Klasörü temizleniyor mu ? ;) Eğer temizleniyorsa tek işe yarar şey o olacak
bekliyemiyorum :D 30 yeterlidir heral basıyorum ?
sen 620 kullanıyorsun demek ondan üvey evlat 620 :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bekliyemiyorum :D 30 yeterlidir heral basıyorum ?
sen 620 kullanıyorsun demek ondan üvey evlat 620 :D
Güncelleyecek ve kurulum yapacak. % 30 şarj kritik bir eşik bence. % 50 yap öyle kur.

#Diren620 :kop2:

mtoyanik

mtoyanik

Üye
anlamakta güçlük çektiğim şey bunca zaman oldu ha geldi ha gelecek dendi neyse de neden şu güncellemeyi toplu olarak vermediler ? Neden böyle sırayla vererek insanları değersiz gibi hissettirdiler ayıp değil mi şimdi 620 kullanıcılarına ? Vereceksen toplu ver yoksa hiç verme :sahan2:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, n000k, skynet ve 1 kişi daha

Üst Alt