Galaxy S4 konu dışı muhabbet burada :))

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
@esmeran3 gta san andreasın 1.0.2 sürümünü silip 1.0.3 sürümü yükledim şu an donmadan takılmadan 0 kasma ile oynuyorum oyunu :) Yani sorun telefonda değil oyunun sürümündeymiş anlıyacağın formatsız hallettim sorunu :)

Ustad ben bir suru 1.0.3 indirdim.Fakat hicbirini acamadi telim, hepsinde siyah ekran hatasi verdi.
Sen nasil calistirdim anlatir misin?
Hangi apk yi yukledin bana ozelden veya burdan at :)

KD1907

KD1907

Üye
Ustad ben bir suru 1.0.3 indirdim.Fakat hicbirini acamadi telim, hepsinde siyah ekran hatasi verdi.
Sen nasil calistirdim anlatir misin?
Hangi apk yi yukledin bana ozelden veya burdan at :)
Bende o kadar çok apk aradım ama çalışan bir tane bile bulamadım. Sonra muzhiwandan indirdim gta san andreasın 1.0.3 sürümünü, şu an sorunsuz 0 kasma ile oynuyorum. Hatta babamın s3 ünde bile 0 kasma ile oynanıyor. Pm at sen ben yardımcı olurum sana

muratvemine

muratvemine

Üye
Hmm saolasi
Bende o kadar çok apk aradım ama çalışan bir tane bile bulamadım. Sonra muzhiwandan indirdim gta san andreasın 1.0.3 sürümünü, şu an sorunsuz 0 kasma ile oynuyorum. Hatta babamın s3 ünde bile 0 kasma ile oynanıyor. Pm at sen ben yardımcı olurum sana[/quote
Hmm saol peki muzhwndan sadece apk yi ni yukledin?
Yoksa sd + apk mi indirdin?

KD1907

KD1907

Üye
Apk + data yı kendisi indiriyor zaten :) Yani ayrı ayrı apk + data kovalamamıza gerek kalmadı ;) Pm at sen ben sana link falan atarım tabii istersenBu arada sadece apk değil obb sini de yükledim

Anil-D

Anil-D

Üye
simdi sabirsizlandim eller

Anil-D

Anil-D

Üye
oyun önerin indirim

Anil-D

Anil-D

Üye

KD1907

KD1907

Üye
oyun önerin indirim
Gta san andreas gta vice city modern combat 4 minecraft nfs most wanted dungeon hunter 4 order and chaos dark avenger nba 2k14 fifa 14 asphalt 8 pes 2013 real racing 3 nova 3 falan filan...Şarj nası böyle iyi oldu la senin?

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Gta san andreas gta vice city modern combat 4 minecraft nfs most wanted dungeon hunter 4 order and chaos dark avenger nba 2k14 fifa 14 asphalt 8 pes 2013 real racing 3 nova 3 falan filan...
ok ekranim nasil gene eski bataryadan devam

Anil-D

Anil-D

Üye
ben soru gormuyom

Anil-D

Anil-D

Üye
Körsün heralde knk :) Neyse sorum şuydu senin şarj nası bu kadar iyi gidiyor?
ha sarjmi valla gece yatarken taktim uygulamalari kapatim bazi seyleri kendime gore kisitlayip bazilarini devre disi biraktim bukadar

Üst Alt