Eski Bataryadan Ss
@esmeran3 gta san andreasın 1.0.2 sürümünü silip 1.0.3 sürümü yükledim şu an donmadan takılmadan 0 kasma ile oynuyorum oyunuYani sorun telefonda değil oyunun sürümündeymiş anlıyacağın formatsız hallettim sorunu
![]()
S4 bataryası hiç şişen oldu mu nette buna benzer şeyler var![]()

Muzhiwandan indirdim bende. Hatta babamın galaxy s3 üne de ordan yükledim onda da sorunsuz oynatıyor. Demekki sorun 1.0.2 deymiş..vallaha mi bende de v.102 sürümü var ara sıra kasiyordu şüphelendim bende sana zahmet v1.03 linki varsa atar misin?
Muzhiwandan indirdim bende. Hatta babamın galaxy s3 üne de ordan yükledim onda da sorunsuz oynatıyor. Demekki sorun 1.0.2 deymiş..
Buyur : Artık Oyun Yüklemek Sorun Olmasın... Muzhiwan - MaxiCepMuzhiwan konusunun linki hazırda var mıdır indirsem. ..
Rica ederim.. Gerçekten çok faydalı bi uygulama ordan indirmediğim oyun kalmadı vallaTeşekkür ederim. ..

Rica ederim.. Gerçekten çok faydalı bi uygulama ordan indirmediğim oyun kalmadı valla![]()

Valla 2014 te çıkıcak diyolardı ama bilemiyorum. Yakın zamanda çıkar ya bende sabırsızlıkla bekliyorum. MC3 ve MC4 ü bitirmiş biri olarakBelki biliyorsundur MODERN COMBAT 5 ne zaman çıkacak?![]()

Ben dedim diye mi geri yüklüyosunSonunda kutluhan bende yüklüyorum şimdigeri

Rica ederimbu muzhiwan harbiden iyiymiş apk+data yi bulmaktan kurtuldum sayende @KD1907![]()
Bende öğrendiğimde çok sevinmiştim
Gerçekten harika bi uygulama 
Denedin mi?cihazında kasma donma sorunu yaşayip format attigi halde duzelmeyen arkadaşlar yahut başka bir problem. XXUEMK9 hindistan 4.3 sürümünü sammobile de indirip kullanabilirler suana kadar gelmiş geçmiş en stabil 4.3 diye söylüyorlar diğer takıldığım forumda
Denedin mi?