Galaxy S4 konu dışı muhabbet burada :))

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye

Eski Bataryadan Ss

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 bataryası hiç şişen oldu mu nette buna benzer şeyler var :)

KD1907

KD1907

Üye
@esmeran3 gta san andreasın 1.0.2 sürümünü silip 1.0.3 sürümü yükledim şu an donmadan takılmadan 0 kasma ile oynuyorum oyunu :) Yani sorun telefonda değil oyunun sürümündeymiş anlıyacağın formatsız hallettim sorunu :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@esmeran3 gta san andreasın 1.0.2 sürümünü silip 1.0.3 sürümü yükledim şu an donmadan takılmadan 0 kasma ile oynuyorum oyunu :) Yani sorun telefonda değil oyunun sürümündeymiş anlıyacağın formatsız hallettim sorunu :)

vallaha mi bende de v.102 sürümü var ara sıra kasiyordu şüphelendim bende sana zahmet v1.03 linki varsa atar misin?

KD1907

KD1907

Üye
vallaha mi bende de v.102 sürümü var ara sıra kasiyordu şüphelendim bende sana zahmet v1.03 linki varsa atar misin?
Muzhiwandan indirdim bende. Hatta babamın galaxy s3 üne de ordan yükledim onda da sorunsuz oynatıyor. Demekki sorun 1.0.2 deymiş..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Muzhiwandan indirdim bende. Hatta babamın galaxy s3 üne de ordan yükledim onda da sorunsuz oynatıyor. Demekki sorun 1.0.2 deymiş..

Muzhiwan konusunun linki hazırda var mıdır indirsem. ..

KD1907

KD1907

Üye
Belki biliyorsundur MODERN COMBAT 5 ne zaman çıkacak? :)
Valla 2014 te çıkıcak diyolardı ama bilemiyorum. Yakın zamanda çıkar ya bende sabırsızlıkla bekliyorum. MC3 ve MC4 ü bitirmiş biri olarak :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
esmeran3

esmeran3

Üye
Sonunda kutluhan bende yüklüyorum şimdi :) geri

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bu muzhiwan harbiden iyiymiş apk+data yi bulmaktan kurtuldum sayende @KD1907 :tşk:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
cihazında kasma donma sorunu yaşayip format attigi halde duzelmeyen arkadaşlar yahut başka bir problem. XXUEMK9 hindistan 4.3 sürümünü sammobile de indirip kullanabilirler suana kadar gelmiş geçmiş en stabil 4.3 diye söylüyorlar diğer takıldığım forumda

KD1907

KD1907

Üye
cihazında kasma donma sorunu yaşayip format attigi halde duzelmeyen arkadaşlar yahut başka bir problem. XXUEMK9 hindistan 4.3 sürümünü sammobile de indirip kullanabilirler suana kadar gelmiş geçmiş en stabil 4.3 diye söylüyorlar diğer takıldığım forumda
Denedin mi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

evet 2 hafta önce bu romu kullanıyordum. mj8 Türk sürümünden daha stabildi ancak sarj performansi olarak yine aynıydı o yüzden orjinal 4.3 MJ8e geri döndüm şuan kitkati bekliyoruz 4 gözle

• Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt