Saol abi bu büyük sorumluluğun altından nasıl kalkıcam bilmiyorumİstediğiniz kadar yazın unutmayın burdada kurallar geçerli ama yazım serbesttopla arkadaşlarını önemli konu olursa konuya yönlendir seni buranın sorumlusu yaptım
![]()
![]()
@AnıL-D @.caner. @Asabi Geliştirici @Sciondar @esmeran3 @eskbxl @eminde @LimePie @muratvemine evet beyler yeni mekanımız burası 
Sende sorumlusun verdim gittiBize yok mu sorumluluk![]()

Yok sana sorumlulukBize yok mu sorumluluk![]()
Artık buralar benden sorulur 
Niye ya sadece ben olsam olmaz mıSende sorumlusun verdim gitti![]()

kardeş kardeş sorumluluk paylaşın la burdada kavga etmeyin çok kötü olurNiye ya sadece ben olsam olmaz mı![]()
nöbetleşe olun işte 
Sorumlu benim canerde benim yardımcımSorumlular kim şimdi ona göre davranalım![]()
Tamam o zaman caner yardımcım oldukardeş kardeş sorumluluk paylaşın la burdada kavga etmeyin çok kötü olurnöbetleşe olun işte
![]()

Buraya saçmalamaya geldik ciddi bi soru soruyosan seni buraya alalım : ------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------ | Sayfa 304 - MaxiCepKitkatta inş şu touchwizi düzeltirler.

Home tuşu ortadaki tuşmuş menü tuşu home tuşunun solundakiymişHome tuşu hangisi bi açıklık getirir misiniz?
Hoşgeldineyvallah arkadaşlar beneoe geldim![]()
Beyler gta san andreas oynayan var mı çok acil bişey sormam lazımSende sorumlusun verdim gitti![]()