KD1907
Üye
Tamamdırtmm link at saol özelden

Tamamdırtmm link at saol özelden

@esmeran3 gta san andreasın 1.0.2 sürümünü silip 1.0.3 sürümü yükledim şu an donmadan takılmadan 0 kasma ile oynuyorum oyunuYani sorun telefonda değil oyunun sürümündeymiş anlıyacağın formatsız hallettim sorunu
![]()

Bende o kadar çok apk aradım ama çalışan bir tane bile bulamadım. Sonra muzhiwandan indirdim gta san andreasın 1.0.3 sürümünü, şu an sorunsuz 0 kasma ile oynuyorum. Hatta babamın s3 ünde bile 0 kasma ile oynanıyor. Pm at sen ben yardımcı olurum sanaUstad ben bir suru 1.0.3 indirdim.Fakat hicbirini acamadi telim, hepsinde siyah ekran hatasi verdi.
Sen nasil calistirdim anlatir misin?
Hangi apk yi yukledin bana ozelden veya burdan at![]()
Bende o kadar çok apk aradım ama çalışan bir tane bile bulamadım. Sonra muzhiwandan indirdim gta san andreasın 1.0.3 sürümünü, şu an sorunsuz 0 kasma ile oynuyorum. Hatta babamın s3 ünde bile 0 kasma ile oynanıyor. Pm at sen ben yardımcı olurum sana[/quote
Hmm saol peki muzhwndan sadece apk yi ni yukledin?
Yoksa sd + apk mi indirdin?
Apk + data yı kendisi indiriyor zatenHmm saolasi
Yani ayrı ayrı apk + data kovalamamıza gerek kalmadı Çok iyi ya uygulamasimdi sabirsizlandim eller
Hatta şu an bile indirme yapıyorum 
Gta san andreas gta vice city modern combat 4 minecraft nfs most wanted dungeon hunter 4 order and chaos dark avenger nba 2k14 fifa 14 asphalt 8 pes 2013 real racing 3 nova 3 falan filan...Şarj nası böyle iyi oldu la senin?oyun önerin indirim
ok ekranim nasil gene eski bataryadan devamGta san andreas gta vice city modern combat 4 minecraft nfs most wanted dungeon hunter 4 order and chaos dark avenger nba 2k14 fifa 14 asphalt 8 pes 2013 real racing 3 nova 3 falan filan...
Soru sordum cevaplaok ekranim nasil gene eski bataryadan devam
nerde soruSoru sordum cevapla
Birsürü oyun yazdım ya onun altındanerde soru
Körsün heralde knkben soru gormuyom
Neyse sorum şuydu senin şarj nası bu kadar iyi gidiyor?ha sarjmi valla gece yatarken taktim uygulamalari kapatim bazi seyleri kendime gore kisitlayip bazilarini devre disi biraktim bukadarKörsün heralde knkNeyse sorum şuydu senin şarj nası bu kadar iyi gidiyor?
Müthiş anlattın valla çok saolha sarjmi valla gece yatarken taktim uygulamalari kapatim bazi seyleri kendime gore kisitlayip bazilarini devre disi biraktim bukadar

whatsapptan ss atim durMüthiş anlattın valla çok saol![]()
Tmmwhatsapptan ss atim dur