S4 alıp ta pişman olan var mı merak ettim:) Ben değilim orası kesin :pro:
.caner. Üye Sciondar' Alıntı: S4 alıp ta pişman olan var mı merak ettim Genişletmek için tıkla ... Ben değilim orası kesin
Sciondar' Alıntı: S4 alıp ta pişman olan var mı merak ettim Genişletmek için tıkla ... Ben değilim orası kesin
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Kiesmi Genişletmek için tıkla ... Abi özelden de yazdım bana 1 haftalik ban atar misin?
Nextman' Alıntı: Kiesmi Genişletmek için tıkla ... Abi özelden de yazdım bana 1 haftalik ban atar misin?
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: Abi özelden de yazdım bana 1 haftalik ban atar misin? Genişletmek için tıkla ... Niye böyle bişey istiyorsun ki?
.caner.' Alıntı: Abi özelden de yazdım bana 1 haftalik ban atar misin? Genişletmek için tıkla ... Niye böyle bişey istiyorsun ki?
.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: 4.3 de en iyi custom rom hangisidir? pil ve performansda? Genişletmek için tıkla ... Omega
Asabi Geliştirici' Alıntı: 4.3 de en iyi custom rom hangisidir? pil ve performansda? Genişletmek için tıkla ... Omega
Senyor Keş Üye .caner.' Alıntı: Omega Genişletmek için tıkla ... onu denedim ama pek randiman alamadım. phoenix veya arrow romu tavsiye eder misin? yahut başka bi rom
.caner.' Alıntı: Omega Genişletmek için tıkla ... onu denedim ama pek randiman alamadım. phoenix veya arrow romu tavsiye eder misin? yahut başka bi rom
.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: onu denedim ama pek randiman alamadım. phoenix veya arrow romu tavsiye eder misin? yahut başka bi rom Genişletmek için tıkla ... Miuiden hoslandim ben
Asabi Geliştirici' Alıntı: onu denedim ama pek randiman alamadım. phoenix veya arrow romu tavsiye eder misin? yahut başka bi rom Genişletmek için tıkla ... Miuiden hoslandim ben
İhtiyar007 Üye .caner.' Alıntı: Abi özelden de yazdım bana 1 haftalik ban atar misin? Genişletmek için tıkla ... vatzapa gel çekirge
.caner.' Alıntı: Abi özelden de yazdım bana 1 haftalik ban atar misin? Genişletmek için tıkla ... vatzapa gel çekirge
Senyor Keş Üye .caner.' Alıntı: Miuiden hoslandim ben Genişletmek için tıkla ... onu geç . başka varmı?
Senyor Keş Üye .caner.' Alıntı: Yok Genişletmek için tıkla ... hmm. o halde 4.2.2ye geri dönüp omegayi flaşliycaz. omeganin hangi sürümünü önerirsin?
.caner.' Alıntı: Yok Genişletmek için tıkla ... hmm. o halde 4.2.2ye geri dönüp omegayi flaşliycaz. omeganin hangi sürümünü önerirsin?
eroskop100 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: cm11 4.4.2 kitkat var. yüklememi önerirmisniz? Genişletmek için tıkla ... CM iyidir ben tavsiye ederim.
Asabi Geliştirici' Alıntı: cm11 4.4.2 kitkat var. yüklememi önerirmisniz? Genişletmek için tıkla ... CM iyidir ben tavsiye ederim.
Senyor Keş Üye Hort Failed. arkadaşlar cwm backupdan geriye dönünce uygulamalar sapitiyor her seferinde. bu neden oluyor bilen varmı
Hort Failed. arkadaşlar cwm backupdan geriye dönünce uygulamalar sapitiyor her seferinde. bu neden oluyor bilen varmı