Galaxy S4 konu dışı muhabbet burada :))

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Merhaba

KD1907

KD1907

Üye
Merhaba?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:hmmm

KD1907

KD1907

Üye
Beyler var mi gta san andreasin v1.0.3 versiyonunu yukleyipte calistirabilen? Benimki calisiyodu sonra bozuldu ya bidaha açılmıyor :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Beyler var mi gta san andreasin v1.0.3 versiyonunu yukleyipte calistirabilen? Benimki calisiyodu sonra bozuldu ya bidaha açılmıyor :(

1.0.2 kullan bu kadar büyütecek ne farkı var ki bendede 1.0.2 var :)

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
KD1907

KD1907

Üye
Ya abi benim anlayamadigim note 3 ve s4 un acamadigi 1.0.3 versiyonunu s3 aciyor böyle bi sacmalik olabilir mi Allah aşkına?

Anil-D

Anil-D

Üye
bende acıyor muzhiwandan indirin ama cok yavas

.caner.

.caner.

Üye
Ya ben takintiliyim 1.0.2 yi kullaninca kendimi eksik hissediyorum :( Ama neyse tamam ya 1.0.2 yi yuklicem hic oynayamamaktan iyidir
:zzz: s3 un açtığı birçok oyunu açmıyor :D 1.0.2 de s3de hata veriyordur

KD1907

KD1907

Üye
:zzz: s3 un açtığı birçok oyunu açmıyor :D 1.0.2 de s3de hata veriyordur
Yoo babamın s3 ünde denedim açılıyor 1.03? Ayrıca evet doğru birçok oyunu açmıyor çünkü 1080p ekranı var. Şimdi galaxy s5 napıcak ben onu merak ediyorum 2k ekranla. Hiçbir oyunu açmaz la doğru düzgün :D Optimizasyon sorunu yüzünden :P
bende acıyor muzhiwandan indirin ama cok yavas
Muzhiwandan 1.03 indirdin ve açıldı oyun öyle mi? Çalışıyor yani? Sallama ya valla bak

Anil-D

Anil-D

Üye
direk calismiyor biraz

Anil-D

Anil-D

Üye
yogurt ye faydaliymis

eskbxl

eskbxl

Üye
Saol abi bu büyük sorumluluğun altından nasıl kalkıcam bilmiyorum :D @AnıL-D @.caner. @Asabi Geliştirici @Sciondar @esmeran3 @eskbxl @eminde @LimePie @muratvemine evet beyler yeni mekanımız burası :oke:
yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn :)

Üst Alt