Beyler var mi gta san andreasin v1.0.3 versiyonunu yukleyipte calistirabilen? Benimki calisiyodu sonra bozuldu ya bidaha açılmıyor![]()

Ya ben takintiliyim 1.0.2 yi kullaninca kendimi eksik hissediyorum1.0.2 kullan bu kadar büyütecek ne farkı var ki bendede 1.0.2 var![]()
Ama neyse tamam ya 1.0.2 yi yuklicem hic oynayamamaktan iyidirYa ben takintiliyim 1.0.2 yi kullaninca kendimi eksik hissediyorumAma neyse tamam ya 1.0.2 yi yuklicem hic oynayamamaktan iyidir
s3 un açtığı birçok oyunu açmıyor
1.0.2 de s3de hata veriyordurYoo babamın s3 ünde denedim açılıyor 1.03? Ayrıca evet doğru birçok oyunu açmıyor çünkü 1080p ekranı var. Şimdi galaxy s5 napıcak ben onu merak ediyorum 2k ekranla. Hiçbir oyunu açmaz la doğru düzgüns3 un açtığı birçok oyunu açmıyor
1.0.2 de s3de hata veriyordur
Optimizasyon sorunu yüzünden :P
Muzhiwandan 1.03 indirdin ve açıldı oyun öyle mi? Çalışıyor yani? Sallama ya valla bakbende acıyor muzhiwandan indirin ama cok yavas
Ne diyon olm?direk calismiyor biraz
Okyogurt ye faydaliymis
yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsnSaol abi bu büyük sorumluluğun altından nasıl kalkıcam bilmiyorum@AnıL-D @.caner. @Asabi Geliştirici @Sciondar @esmeran3 @eskbxl @eminde @LimePie @muratvemine evet beyler yeni mekanımız burası
![]()

Yok be ne alakayavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn![]()

yavas yavas admindlige dogru gidiyorsun hayirli olsn![]()

Kıskanmayalım lütfen
kıskanılacak bi şey yok kiKıskanmayalım lütfen

Yakında admin olucam görürsünüzkıskanılacak bi şey yok ki![]()