Galaxy W i8150 Wonder Rom duzenlemek isteyenler buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W i8150 Wonder Rom duzenlemek isteyenler buyrun
Arkadaslar merhaba,
Bildiginiz gibi rom gelistiricileri yakinda wonder telefon sahiplerine malesef destek vermeyecekler.Bu nedenle maxicep ailesindeki wonder kullanicilarini bir araya toplayarak rom editleme,kernel ve gelistirme adina herkes kendinin rom editleme konusunda hangi seviyede oldugunu biliyor. Amacim wondercileri bir araya toplayarak bu telefon icin yeni rom editlemek ve final surum ortaya cikarmaktir bu konuda deneyimli arkadaslarimin katilimlarini bekliyorum ortak bir ekip kurakim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred, tayren, bilen19 ve 1 kişi daha

tayren

tayren

Üye
Arkadaslar merhaba,
Bildiginiz gibi rom gelistiricileri yakinda wonder telefon sahiplerine malesef destek vermeyecekler.Bu nedenle maxicep ailesindeki wonder kullanicilarini bir araya toplayarak rom editleme,kernel ve gelistirme adina herkes kendinin rom editleme konusunda hangi seviyede oldugunu biliyor. Amacim wondercileri bir araya toplayarak bu telefon icin yeni rom editlemek ve final surum ortaya cikarmaktir bu konuda deneyimli arkadaslarimin katilimlarini bekliyorum ortak bir ekip kurakim
şu an kullandigim rom manisalee performance rom gayet hizli guzel ve stock rom uzerine kurulu cm 10.1 kurmustm kamera kalitesi pek ic acici degildi suana kadar denemedgim rom kalmadi rebel rom ehndorix rom vs vs ama en stabil olan bu kullandigim digerleride guzel ama bu daha kullanisli suan

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullandim nnisalee ronu ama ileride takilma ve asiri isinma yapiyor

Üst Alt