Galaxy W Rom Sonrası Zil Sesi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Rom Sonrası Zil Sesi Sorunu
Merhaba arkadaslar Galaxy W i8150 Wonder - [rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod ) buradaki versiyon1i kurdum ama bildirim sesi ve arama sesi sorunum var yardimci olur musunuz?

Edit: Eklemeyi unutmusum :D ben sadece baska bir cozum yoksa stock rom yapacagim cunku odinden gozum korkuyor ve chrome rahatligina alistim :D hicbir sorunu olmayan bir 10.1 de yukleyebilirim ama zil sesi calismadiktan sonra napayim ben romu bu arada google play de yok bu romda

Son düzenleme:

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Gapps ı flashlıcan play store ve google ürünleri için. Mesela 10.1 İ kurdun o eğer Android 4.2.2 ise o Gapps paketini yüklemen lazım.

erotero

Üye
    Konu Sahibi
O konuda yardimci olur musunuz?Lütfen bana şunun linkini verin de işimi halledebileyim
Sürüm bu
gapps sorununu hallettim arkadaşlar siz bana zil sesi için öneride bulunun yeterYok mu bir bilen kişi ya çok acil bir durum!upupupupupupup

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Sizi kiniyorum kac gundur bir kisi dahi yardim edeyim demedi

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Asiri ilginiz icin cok tesekkur ederim sorunum ram kullanimini azaltma kodunu sildikten ve sonradan gozume carpan telefon profillerindeki pasif seceneklerini etkine getirdikten sonra duzelmistir duzelmistir tekrar ilginiz icin tesekkurler