rootu kaldırmak isteyen olursa orjinal rom yükleyin sorun olmazAnladım tabiki deneyen arkadaşlar olabilir.Paylaşım için teşekkürler.Bunu çünkü deneyip sorun yaşamadım diyorsaniz sorun yok kardeşim xda'da görmüştüm Note3 için bir tool butelefon açıkken yukluyor cwm yükleme yapmıyor s4 de suan kullanmaktayım
Bir çok özelliği kapattığım halde. Belki o problemimi çözemeyebilir ama güzel kullanmaya değer bir Rom tavsiye edemezmisin?Öncelikle paylaştığım rom 9500 cihazlar için sürümlere göre olan romlar.4.3 rom stock TR romdur.Bende cihazımda 9500XXUEMJ8 sürümünü kullanıyorum.Dikkatli olun eğer ilk defa yükleme yapacaksanız sadece cihaza gelen orjinal update paketlerini yükleyiniz.Nextman, s4 i9500 için rom paylaşmışsınız ama baya bir zaman farkı var. Bende Rom yükleyeceğim ama bildiğim kadarıyla sizde i9500 kullanıcısısınız yardımcı olun lütfen. Güvenemiyorum romlara ve ilk rom'u yükleyeceğim telefona 3 ay oldu alalı.
Telefonun Sarj problemi var %100'den 4-5 saat gidiyor.Bir çok özelliği kapattığım halde. Belki o problemimi çözemeyebilir ama güzel kullanmaya değer bir Rom tavsiye edemezmisin?
ilk fırsatta yenilerim4.3 link inmiyor
Sammobile dan indir.tmm abi geri sayim basliyor sonra error veriyor yabugün yenilemen mümkünmüabi 4.3 yüklıyecem ya sayacta artma olurmu