Haklısınız aslında ancak bu Samsung'un anlayışı bana ters düştü baksanıza yeni sürüm Android 4.3 ile beraber gelen OpenGL ES 3.0 desteğinden mahrum kalacak Yani anyacağınız telefonun grafik yani oyun oynayanlara hitap edecek en güzel desteği alamıyoruz harbiden can sıkıyor Birde iphone 5 i satıp S4 aldım yanarım da ona yarım en çokSakin olmak en iyisi güncelleme altı üstü stabil olmadan yayınlansa daha çok sıkıntı çıkar![]()

Bende size bir bilgi vereyim ozaman, cihazınızda garantiyi kontrol amaçlı sayaç 1 olmuştur.Ve şuan garanti dışı cihazınız.Çözümü bulunana kadar en azından4.3 yukledim turkiye surumu degil.ama hem orginal hemde turkce irlanda surumu cok harika oldu bilginiz olsun
Root dosyası farklı olcak ayrica garanti sayac işi çözülmesini beklemek en mantıklı olanıdır.Türkiye için 4,3 cikmistr hayirli olsun bu arada 4,2 de kulladigim CF rooot bunda da calisrmi birsiru oyun var SD karttix olmuyor
Yaptığınız işlemler tamamen servis tarafından yapılması gereken işlemler eğer gerçekten cihazı onarım işine giriştiyseniz cihazınız zaten garanti dışı kaldığını bilmenizi isterim.Bu nedenle yapacağını tüm işlemlerde artık baştan riski göze almışsınız demektir.Selamlar.. Gecen bu konuda sensor sorunundan bahsetmistim Galaxy S4 i9500 - -- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013] | Sayfa 11 dun sensoru sökup yeni sensorle degistirdim calisiyordu ve custom rom yukluydu cihazda ve tekrar stock 4.3 yukledim bu sensorde ayni sekilde oldu bu neden olur anlamadim giitti?
Adam kernel 4.3 için stabil değil diye okumuştum ama stock kernel üstüne yüklemeyi denedinizmi ?Bunun farkindayim da basina gelen olmustur yada bi fikri olan diye sormustum neyse tesekkurler yinede ve bisey daha sormak istiyorum bilginiz varsa,omega rom yukledim dun ve perseus kernelli bi kac rom daha denedim sorum su hic birine adam kernel yukleyemiyorum ? Bunun bi cozumu varmi ?
Birde bu dosyayı denermisinStock uzerine yukleniyor onda sorun yok aslinda benim tek adam kernel isteme sebebim telefonun sesi bana yetmiyor bunu yukseltmek icin stweaks yuklmek istiyorum ama perseus kernellerde stweaks calismiyor sesi yukseltmenin bi formulu varmi ?
ses yükseltme için Wanam romda deneyebilirsin gerçekten başarılı hem adam kernel ile birlikte geliyor.