-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sakin olmak en iyisi güncelleme altı üstü stabil olmadan yayınlansa daha çok sıkıntı çıkar :)

burak2362

burak2362

Üye
Sakin olmak en iyisi güncelleme altı üstü stabil olmadan yayınlansa daha çok sıkıntı çıkar :)
Haklısınız aslında ancak bu Samsung'un anlayışı bana ters düştü baksanıza yeni sürüm Android 4.3 ile beraber gelen OpenGL ES 3.0 desteğinden mahrum kalacak Yani anyacağınız telefonun grafik yani oyun oynayanlara hitap edecek en güzel desteği alamıyoruz harbiden can sıkıyor Birde iphone 5 i satıp S4 aldım yanarım da ona yarım en çok :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olsun yinede cihaz seciminde karlı yanları düşünüyorum ben hayırlısı olsun

civcivim76

civcivim76

Üye
4.3 yukledim turkiye surumu degil.ama hem orginal hemde turkce irlanda surumu cok harika oldu bilginiz olsun

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 yukledim turkiye surumu degil.ama hem orginal hemde turkce irlanda surumu cok harika oldu bilginiz olsun
Bende size bir bilgi vereyim ozaman, cihazınızda garantiyi kontrol amaçlı sayaç 1 olmuştur.Ve şuan garanti dışı cihazınız.Çözümü bulunana kadar en azından

devilmy

devilmy

Üye
Türkiye için 4,3 cikmistr hayirli olsun bu arada 4,2 de kulladigim CF rooot bunda da calisrmi birsiru oyun var SD karttix olmuyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiye için 4,3 cikmistr hayirli olsun bu arada 4,2 de kulladigim CF rooot bunda da calisrmi birsiru oyun var SD karttix olmuyor
Root dosyası farklı olcak ayrica garanti sayac işi çözülmesini beklemek en mantıklı olanıdır.

devilmy

devilmy

Üye
Garanti benim için sorun değil sayacta öyle şuan rootlu kullaniyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuya 4.3 TR sürüm eklenmiştir.Uyarıyı mutlaka dikkate alınız.

cardanadam

cardanadam

Üye
Nextman usta bence diğer romları kaldır veya başına uyarı yazısı yaz 4.3 u begenmeyip geri dönmek isteyenler olursa başı ağrımasın kimsenin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uyari yazili kardeşim konuyu okumadan yukleyenler olur diye ekledim:)

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selamlar.. Gecen bu konuda sensor sorunundan bahsetmistim Galaxy S4 i9500 - -- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013] | Sayfa 11 dun sensoru sökup yeni sensorle degistirdim calisiyordu ve custom rom yukluydu cihazda ve tekrar stock 4.3 yukledim bu sensorde ayni sekilde oldu bu neden olur anlamadim giitti?
Yaptığınız işlemler tamamen servis tarafından yapılması gereken işlemler eğer gerçekten cihazı onarım işine giriştiyseniz cihazınız zaten garanti dışı kaldığını bilmenizi isterim.Bu nedenle yapacağını tüm işlemlerde artık baştan riski göze almışsınız demektir.

counseL

Üye
Bunun farkindayim da basina gelen olmustur yada bi fikri olan diye sormustum neyse tesekkurler yinede ve bisey daha sormak istiyorum bilginiz varsa,omega rom yukledim dun ve perseus kernelli bi kac rom daha denedim sorum su hic birine adam kernel yukleyemiyorum ? Bunun bi cozumu varmi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunun farkindayim da basina gelen olmustur yada bi fikri olan diye sormustum neyse tesekkurler yinede ve bisey daha sormak istiyorum bilginiz varsa,omega rom yukledim dun ve perseus kernelli bi kac rom daha denedim sorum su hic birine adam kernel yukleyemiyorum ? Bunun bi cozumu varmi ?
Adam kernel 4.3 için stabil değil diye okumuştum ama stock kernel üstüne yüklemeyi denedinizmi ?

counseL

Üye
Stock uzerine yukleniyor onda sorun yok aslinda benim tek adam kernel isteme sebebim telefonun sesi bana yetmiyor bunu yukseltmek icin stweaks yuklmek istiyorum ama perseus kernellerde stweaks calismiyor sesi yukseltmenin bi formulu varmi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stock uzerine yukleniyor onda sorun yok aslinda benim tek adam kernel isteme sebebim telefonun sesi bana yetmiyor bunu yukseltmek icin stweaks yuklmek istiyorum ama perseus kernellerde stweaks calismiyor sesi yukseltmenin bi formulu varmi ?
Birde bu dosyayı denermisin :oke: ses yükseltme için Wanam romda deneyebilirsin gerçekten başarılı hem adam kernel ile birlikte geliyor.:oke:
Ama tek başına buyur :oke:

counseL

Üye
Bunu denicem hemen bide wanam icin link verebilirmisin 4.3 icin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buyurun

counseL

Üye
Olmadi malesef o kernelde ama sebebi ne bunu cozemedim phoneix rom da denedim olmadi omegada denedim olmadi recovery ile ilgili bisey olabilr belki.. Neyse verdiginiz wanam rom denicem tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt