-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üzgünüm ama sanırım replika ürün bu konudaki dosyalar orjinal modeller için.Custom yükleyebilirsiniz google'da arama yaparak,ama henüz bir çok cihaza yeni geldi orjinallerden sonra belki portlayan olur

laine

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

counseL

Üye
Arkadaslar rom attiktan sonra yakinlik sensoru ara ara calismamaya basladi yani arama yaptigim zaman ilk kulagima goturdugumde telefonu ekran karariyor ama uzaklastirdigimda ekran acilmiyor tusa basmak zorunda kaliyorum. Basina bu tur bisey gelen oldumu acaba ?

counseL

Üye
Yaptim ve bi cok kez hepsini bastan yaptim ama sonuc hep ayni. 4.3 guncellemesi yapmayi dusunuyorum artik son care tavsiye edermisiniz ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır eğer romları sorunsuz kurduğunuz düşünüyorsanız 4.3 çıktıktan sonra yükleyip deneyin olmadı servise donanım kontrolü yaptırırsınız.Zira şu an 4.3 farklı ülkeleri yüklemek ciddi derecede sıkıntılı kulup konusunda defalarca geniş bir şekilde açıkladım :oke:

counseL

Üye
Aslinda ilkinde hata yapmis olabilirim diye dusunuyorum ama emin degilim yani odinde,phone yazan yere csv dosyasini csv yazan yere modemi koymus olabilirim ama bu ne tur bi etki yapar bilmiyorum cunku bundan baska sorun yok cihazda ve ondan sonra islemi duzgun bi sekilde tekrar yaptim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslinda ilkinde hata yapmis olabilirim diye dusunuyorum ama emin degilim yani odinde,phone yazan yere csv dosyasini csv yazan yere modemi koymus olabilirim ama bu ne tur bi etki yapar bilmiyorum cunku bundan baska sorun yok cihazda ve ondan sonra islemi duzgun bi sekilde tekrar yaptim

Siz fs rom yüklemeye çalışmısınz.Normal bir TR Mg9 rom yükleyin çünkü sadece pda bölümüne yerleştirilir ve start.sonra recovery moda girin iki adet wipe var onu yapın ve cihaz ayarlarınızı yapıp deneyin.Dikkatli olun farklı bölümlere yerleştireceğin dosyalardan dolayı hata alırsınız yada cihazı brick yaparsınız.

counseL

Üye
Tek dosya olarak bulamadim.hic bi yerde sam mobileden indirdigim dosyalar bile 4 dosyali nerden bulabilirim dediginiz gibi tek dosya ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an tam konusunda bulunuyorsunuz :) konunun ilk mesajı hiç okumadınız sanırım :)

counseL

Üye
Okudum aslinda ama hotfile malum cok yavas oldugu icin 3 saat falan suruyo o yuzden baska vardir diye :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır üzgünüm lisanslı linkler ama bilmediğiniz yerlerden yüklemenizi tavsiye etmem zira hotfiledan hızlı ve yasal indirmenizin bir yolu var linke tıkladığınızda pcloud ile ücretsiz kayıt olup çok kısa sürede pcloud hesaba aktarın ordanda hızlıca indirin :oke:

Tüm hotfile linkleri için geçerli tabi sınırlı alan :oke:

counseL

Üye
Anladim cok tesekkur ediyorum ve sonuc hakkinda bilgi vericem kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim keyifli forumlar

counseL

Üye
Denedim dediklerinizi yaptım fakat sonuç yine aynı,sensor ilk görmede çalışıyor ikincisinde çalışmıyor belkide donanımsal bi sorun olustu ama her arama yaptığımda ilkinde çalışıp ikincisinde çalışmamasına anlam veremiyorum.. Neyse teşekkürler hersey için iyi geceler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazı bir serviste test ettirin bence mutlaka bir terslik vardir.

ayaz1234

Üye
arkadaşlar bende gsmart 202 var ben bunun sistemine galaxi s4'dün romunu çakamazmıyım. çakamazsam neden.
ben birde gsmart 202 nin rotlayıp tüm sistemini silip internetten indirdiğim s4 romunu tek tek telefona apk şeklinde yükledim.
şu an telefonum s4

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu bölüm sadece galaxys4 stock romlar içindir. Bir cihazin donanım yapilari farkli olduğundan yukeleyemezsiniz.

burak2362

burak2362

Üye
Merhaba arkadaşlar bıktım bu custom rom yüklemeden şu Samsung serilerini nedense her zaman sevdim ve aldım samsung galaxy, samsung galaxy s2 ,samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 bu son alışım ya iphone sevmem ancak adamlar Rusya yada başka ülkeye sıra koymuyor tüm dünya ya tek seferde güncellemeleri veriyor. Samsung resmen adam kayırıyor Türkleri insan yerine koymuyor her zamanki gibi bende kendimi gerçekten salak ilan ettim gidip te Bu samsung'u aldım diye ama gerçekten yemin ederim ki bu son alışım 01.11.2013 tarihine kadar bu güncelleme gelmezse satıcam iphone 5 alıcam hatta değişmek isteyen olursa da bana mesaj atsın yurt içi garantili çizik bile yok ama bu sinirle kırık olacak yakında....

Üst Alt