-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Aynen dostum csc root ile nasıl değiştirilir
Telefonu rootladiktan sonra marketten CSC Changer indirin. Programı açın programda tiki seçin ve butona basın orada TUR diye bişey var onu seçip install diyin wipe atacak telefona ve CSC TUR yani Türkiye olacak ama bunu tr 4.4.2 romda yapmaniz lazim

biraycaglar

Üye
arkadaşlar videodaki 30. saniyedeki duvar kağıdı yada neyse onu nasıl bulabilirim sistemim şu an cm 11- 4.4.4
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

3774gkhn

Üye
Beyler belki yeri değil ama. Sandisk marka MicroSd kartıma format veya partition yapamıyorum. Bilgisayar ve telefon üzerinden 10 un üzerinde program ve yöntem denedim. S4 kullanıyorum. Root lu.

cardanadam

cardanadam

Üye
Yanlış attım

DrugHacker

DrugHacker

Üye
Telefonla konuşurken aynı anda mobil veriyi açamıyorum acaba Rusya sürümü yüklü olmasından mı kaynaklanıyor? @Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonla konuşurken aynı anda mobil veriyi açamıyorum acaba Rusya sürümü yüklü olmasından mı kaynaklanıyor? @Nextman
Teknik olarak mümkün değil ancak sesli veri skype gibi umt yazılımı ile yapılırsa olabilir ki en sık kullandığım bir yöntemdir S4 kullandığım zamanlar

DrugHacker

DrugHacker

Üye
Teknik olarak mümkün değil ancak sesli veri skype gibi umt yazılımı ile yapılırsa olabilir ki en sık kullandığım bir yöntemdir S4 kullandığım zamanlar
yani rusya fw yüklü olmasından kaynaklanmiyor doğru mu? nasıl aşabiliriz peki bunu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani rusya fw yüklü olmasından kaynaklanmiyor doğru mu? nasıl aşabiliriz peki bunu?
Dediğim gibi Android temel olarak konuşma esnasında data verisini kapatır, ancak Wi-Fi kesilmez bunun yazılımla alakası yok

DrugHacker

DrugHacker

Üye
Dediğim gibi Android temel olarak konuşma esnasında data verisini kapatır, ancak Wi-Fi kesilmez bunun yazılımla alakası yok
Wifi de sorun yok ama konuşurken kapatiyor otomatik mobil veriyi ve açamıyorum, bi çaresi varmi bunun xposed moduluyle felan

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wifi de sorun yok ama konuşurken kapatiyor otomatik mobil veriyi ve açamıyorum, bi çaresi varmi bunun xposed moduluyle felan
Mobil veri kapanması normal hiç denemedim ancak çalışması için hat ve donanım desteği gerekiyor. Ayrıcı Dual sim telefonlarda durum farklı. Yani bunun gerçekleşmesi için veri ve ses taşıma olaylarının ayrı konumda olması gerekiyor.

memet4707

Üye
benim telefon samsung s4 rootlu .. google playde super su ya güncelleme gedli ve supersu yu açtığıımda telefon yeniden başlatıldı ve bir daha açılmadı ... yani samsung yazısında kalıyor... şarja taktım şarj simgesi gözükmüyor direk telefon açılııyor... factory reset de olmuyor lütfen yardımcı olun

askımm

Üye
ark s4 orj btarya ekran sresi rom custom Prism-Barebone-V15-OB8 diye bi rom xd yüklemiştim belki işinize yarar...
ark s4 orj btarya ekran sresi rom custom Prism-Barebone-V15-OB8 diye bi rom xd yüklemiştim belki işinize yarar...

omurkomur1973

Üye
merhaba..samsung galaxy note pro 12.2 tabletim için yurtdışında yayınlanan lollipop güncellemesini kurmak istiyorum..destek verebilecek biri var mı( istanbulda) - ücretiyle?

akifd

akifd

Üye
Türkiye için 5.0.1 çıkmış meraklılarına duyurulur hayırlı olsun en sonunda yayınladıklar

Knight344

Üye
Video güncellenecek mi?

Üst Alt