-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 hatalar olabilir yükleme öncesi yorumları okumanız gerekirdi.4.3 sürümü araştırma yapmadan yüklendiği için sıkıntı yaşamanız normal.Çünkü downgrade edilemediği belirtildi.

Andevoid

Üye
odin 3.0.9 da pda sekmesi yok :(Birde zipi nasil tar yapabilirim...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Odin 3.0.9 pda yerine ap var ordan rom yükleme yapabilrisiniz.

Zip dosyaları neden tar yapacaksınız ? rom parçalamak riskli bir iştir.

devilmy

devilmy

Üye
kardeş sayaç artmadan root yapmayı başardım sana buraya yazım ana sayfaya eklersin istersen farklı bır yere
evet sonunda sayaç artmadan root yapmasını başardırm garantiden korkan arkadaşlar rahat etsinler
bu videodaki gibi yapsalar yeterlidir çok basıt kendım denedim %100 çalışmaktadır
link burda burdan indirin kurun pc ye hata ayıklamayı açın sonra usb bağla programı aç herşeyı kendı başına yapıyor sonra reset atar iş tamamdır

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

sayaç derdi yok 000 :) rootu kaldırmak isteyen olursa orjinal rom yükleyin sorun olmaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Test ederimde cwm yukledinizmi ?

Çünkü bu programi biliyorum.Yinede test edilebilir.

Son düzenleme:
devilmy

devilmy

Üye
telefon açıkken yukluyor cwm yükleme yapmıyor s4 de suan kullanmaktayım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefon açıkken yukluyor cwm yükleme yapmıyor s4 de suan kullanmaktayım
Anladım tabiki deneyen arkadaşlar olabilir.Paylaşım için teşekkürler.Bunu çünkü deneyip sorun yaşamadım diyorsaniz sorun yok kardeşim xda'da görmüştüm Note3 için bir tool bu

devilmy

devilmy

Üye
aynen öyle ama yapan kişi iyi bulmuş en azından sayaç derdı olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
serkan2855

serkan2855

Üye
nextman usta şuanda hollandadayım bliep diye bi internet hattı kullanıyom biliyorum konun yeri burası değil ama s4 den sen iyi anlasın sorun şu normalde wifi den dns değiştirebiliyorum fakat simin dns ayarları nasıl yapılır bilmiyorum bi el atsan :D

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli degil elimizden geldiğince doğru yerde soruları soralim:)

Dns programı kullanıp test edebilirsin çünkü operator destek vermez ise çıkış alamaz.Birde dns ne icin lazim.?

serkan2855

serkan2855

Üye
burda torrent sitelerinin hepsi kapalı özellikle zamunda.. dns programları bu işi görürse süper olur bi araştırayımset dns diye bi program buldum root lu çalışıyor onu denicem 3g falan dns değişir diyo :)

• Beğen

Nobbss

Üye
Selam
Arkadaşlar benim s4 evkur çıkışlı ve tüm evkur çıkışlı s4lerde bulunduğum ildeki telefonları sorunlu. En basiti rehberde bulunan sağ daki abcdef... kısayol larında "K" ve "Y" tuşları . Nokta olarak gözüküyor. Rom atarsam düzelir mi. Hangi romu öneriyor sunuz. yedek alıp rom atma kosunda bi başlık varmı sitede.

.caner.

.caner.

Üye
şu an iniyor brick yaptım umarım düzelir

• Beğen
efem360

efem360

Üye
Nextman, s4 i9500 için rom paylaşmışsınız ama baya bir zaman farkı var. Bende Rom yükleyeceğim ama bildiğim kadarıyla sizde i9500 kullanıcısısınız yardımcı olun lütfen. Güvenemiyorum romlara ve ilk rom'u yükleyeceğim telefona 3 ay oldu alalı.
Telefonun Sarj problemi var %100'den 4-5 saat gidiyor.)): Bir çok özelliği kapattığım halde. Belki o problemimi çözemeyebilir ama güzel kullanmaya değer bir Rom tavsiye edemezmisin?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman, s4 i9500 için rom paylaşmışsınız ama baya bir zaman farkı var. Bende Rom yükleyeceğim ama bildiğim kadarıyla sizde i9500 kullanıcısısınız yardımcı olun lütfen. Güvenemiyorum romlara ve ilk rom'u yükleyeceğim telefona 3 ay oldu alalı.
Telefonun Sarj problemi var %100'den 4-5 saat gidiyor.)): Bir çok özelliği kapattığım halde. Belki o problemimi çözemeyebilir ama güzel kullanmaya değer bir Rom tavsiye edemezmisin?
Öncelikle paylaştığım rom 9500 cihazlar için sürümlere göre olan romlar.4.3 rom stock TR romdur.Bende cihazımda 9500XXUEMJ8 sürümünü kullanıyorum.Dikkatli olun eğer ilk defa yükleme yapacaksanız sadece cihaza gelen orjinal update paketlerini yükleyiniz.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
4.3 link inmiyor

Anil-D

Anil-D

Üye
tmm abi geri sayim basliyor sonra error veriyor yabugün yenilemen mümkünmüabi 4.3 yüklıyecem ya sayacta artma olurmu

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
link versenesammobiledekiyle aynı bu

Üst Alt