Telefon Tavsiyesi iki telefon arasındayım acil yardım üstadlar bikac saatim var

Sponsorlu Bağlantılar

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
iki telefon arasındayım acil yardım üstadlar bikac saatim var
Merhaba dostlar iki telefon arasındayım ve malum yarın taksit olayi bitecegi icin almayı düşünüyorum bu yuzden danismak istedim htc one ve lg g2 arasındayım hangisini neden onerirsiniz kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum :) saygılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Merhaba dostlar iki telefon arasındayım ve malum yarın taksit olayi bitecegi icin almayı düşünüyorum bu yuzden danismak istedim htc one ve lg g2 arasındayım hangisini neden onerirsiniz kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum :) saygılar

Ben one derim G2 evet işlemci pil daha iyi ama şu tuş yapılandırmasıni saçmaladigi için almam. Ayrıca G2 nin arka kapağı çok parmak izi bırakıyor kalitesiz. One seste zaten herkesin bildiği gibi 1 numara ayrıca çok stabil ve iphone gibi HTC tek amiral gemisi ile ilerlediğinden güncelleme işini ilk alanlardan olacaktır. G2 de alır tabi ama şimdi G2 pro pro 2 falan filan çıktı. Sen yinede BAKMADAN alma ;)

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kamera hariç her yönden G2 daha iyi(bence),ama yine de arkadaşın dediği gibi iki cihazı da eline al öyle karar ver,sonuçta ikiside kaliteli cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53 ve B.A.R.O.N
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Lg G2

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
Yuksek ihtimal htc one olcak zaten yarin netlesir hayırlısı bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
2495243

2495243

Kapalı Hesap
Arkadasim taksit bitmiyor sadece 12 taksit bitiyor 1200 tl gm discovery elite turkiyeye girdiginde uzulme sonra bekle biraz 9 taksitle bunu al

anilari35

anilari35

Üye
kardeşim discovery elite duyurulmuşken bence beklemelisin 2-3 hafta ve onu almalısın

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah dostlar tavsiyeleriniz için sağolun ben kasa kalitesine de fazlasıyla önem veriyorum o yüzden HTC ONE 32 GB SİYAH aldım 1750 TLye hayırlısı bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: nsren

askımm

Üye
hayirli olsunnn :)

ozakin70

ozakin70

Üye
eyvallah dostlar tavsiyeleriniz için sağolun ben kasa kalitesine de fazlasıyla önem veriyorum o yüzden HTC ONE 32 GB SİYAH aldım 1750 TLye hayırlısı bakalım :)

O telin hakkı gumus rengiydi ya neyse bjk liymişsin;) hayırlı olsun

blacktalon

blacktalon

Üye
Hayirli olsun keske gumus alsaydin :)

theeternal

theeternal

Üye
hayırlı olsun bence htc one zaten çok daha iyi bir seçim beats auido :yuru hayırlı olsun

3onur5

3onur5

Üye
htc one da pil sıkıntı oluyo diye duydum inş canını sıkmaz hayırlı olsun

ozakin70

ozakin70

Üye
htc one da pil sıkıntı oluyo diye duydum inş canını sıkmaz hayırlı olsun
Hangisinde olmuyorki ;D hepsi birbirinden beter 1günü doldurdu diye sevinir duruma geldik yav

TheMadness

TheMadness

Üye
htc one iyi tercih. sense arayüzü olsun performansı olsun sıkıntı yaşamazsın hayırlı olsun.

blacktalon

blacktalon

Üye

Sarjdan cektigimde tam dolu degildi yoksa cok daha fazla gittigine sahit oldum ve oyun + net kullanimiyla

blacktalon

blacktalon

Üye
bu 2 gun rahat gidiyor cok agir oyun uygulama acarsan o zaman erken bitiyor sarj yarimken bu sekilde gitti oyle hesapla