Haber GTA: San Andreas Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
suan areize ile rami temizliyorum sonucları yazacağımarkadaslar bellek kullanımı max 150 mb diyor insiderde blackte o kadar değil mi?yeniden açıyorum bakalımilk görev yerine geldim sanırım takıldıoyun takıldı :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Black güncellemesi yükleyen 625 kullanan arkadaşlar ram kullanım sınırınız ne kadar görünüyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
oyunu kapamak için geri tusuna uzun bastım bir daha oyuna girdim oyun takılıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler oyun çalışıyor! ilk göreve giderken baska yoldan gidin uzun yoldanattı gene ama ilk görevi yapabildim suan bisikler surme kısmınd aatıyor512lerde kesinlik ram yetmiyor biraz oyunda dolaşayım dedim maks 2 dkye atıyor625i olan bir arkadas yukleyebilir mi acaba?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Lumia 920 yide destekliyor arkadaşım oynuyor 920 de ?

Rainesto

Rainesto

Üye
yükleyenlerde geçiçi dosyalarda artma oldumu bende 110 du şimdi 330

dakamon

dakamon

Üye
Ram arttırması belkide 8.1 e kalmış olabilir arkadaşlar. Hiç bi yerde duyadım ram sınırısının yükseltildiğini. :/

lost68

lost68

Üye
525 de deniyen varmı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
atmayan versiyon çıkana kadar yüklemeyeceğim sildim

bsavr

bsavr

Üye
Lumia 925'e Unlock yapıp yüklesem atarmı bendede acaba sırf unlocku bunun için yapıcam :/

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Lumia 925'e Unlock yapıp yüklesem atarmı bendede acaba sırf unlocku bunun için yapıcam :/
512 mb ramlı cihazlarda oluyor atma sorunu 1 gb ram ve üstü cihazlarda bir sorun yok dostum bende indiriyorum %12 şuan :) Gece 3 gibi 4 sabaha karşı biter internetim çok hızlı da :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
bsavr

bsavr

Üye
512 mb ramlı cihazlarda oluyor atma sorunu 1 gb ram ve üstü cihazlarda bir sorun yok dostum bende indiriyorum %12 şuan :) Gece 3 gibi 4 sabaha karşı biter internetim çok hızlı da :)
Hocam yapsammıki sizce ?

bsavr

bsavr

Üye
hiç bilmiyorum ya napsam telefonunda içine etmiyelim o kadar para verdik

StartTheGame

StartTheGame

Üye
aynen hack yapıp hard reset atsak anlarlar mı acaba

bsavr

bsavr

Üye
telefonu ayarladan sıfırladım tekrar taktıgımda unlock degildi geri dönüş var gibi gözüküyor ama nokia anlarsa bilemem :D
bnm win 7 yaptım
Hocam telefon kafayı yemez demi normal kullanımına devam ederim ?

Üst Alt