Gta san andreas fu ll apk 1.0.3 indir

Sponsorlu Bağlantılar

halilatici

halilatici

Üye
    Konu Sahibi
Gta san andreas fu ll apk 1.0.3 indir

Gta San Andreas fu ll Apk 1.0.3 İndir

Gta San Andreas fu ll Apk tek link indir, Android için yapılmış en iyi oyunlardan birisidir
oyun grafikleri adeta gerçeğe benzetilmiş, aksiyon eksik olmadığı bu oyunu mutlaka deneyin
telefonda test edilmiş sorunsuzdur, gta san andreas android fu ll sürümü

Not: apk kurun açmayın.. data com. klasörünü android/data atın ve oyunu açın

————————————————————-

Boyut:1.6-gb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz

————————————————————–

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', efecan3787 ve soyupakhasan

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sadece Apk yuklesek datayi kendi cekmezmi?

1990hakan

1990hakan

Üye
Atrix için hala umut yok mu :(

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Atrix için hala umut yok mu :(

Aynen hocam bende bunu merak ediyorum. Atrix için bilir birine ve aynı zamanda rom geliştiricisi olan XDA'da bulunan Krystian isimli kişiye ingilizce mesaj attım.
Bana şunu dedi ''GTA San Andreas doesn't support atrix. You can't install official version on it. It might be using some extensions that atrix doesn't support (like NEON) and there is nothing that can be done to solve that. Try asking other gamers on xda.''
Çevirebildiğim: ''GTA San Andreas Atrix'i desteklemez. Bunun resmi versiyonunu kuramazsınız. Bu belki Atrix'in desteklemediği bazı uzantılı kullanıyor olabilir (Neon gibi) ve bunu çözebilmek için yapılabilecek bir şey yok. XDA'daki diğer oyunculara sormayı deneyin.''

Yani özel bir şey istiyor sanırım oyun. Yada oyunu Tegra 2 için uyumlu yapmamış olabilirler. Az önce arkadaşımın eski telefonu LG Optimus 3D (512 MB ram, 1GHz Çift çekirdek işlemci, SGX 540GPU) bu eski telefonda bile oyun açıldı, gayet de güzel yapmışlar beğendim. Oyun kasıyordu ama oynanabilirdi. Yani Atrix'te o kadar açsa dua edicem. O kadar versiyon denedim yok işte açılmadı Atrix'te. Tegra 2 desteği çıkması için ya bekleyeceğiz yeni versiyonlarını, yada Rockstar ile iletişime geçeceğiz...

• Beğen
Tepkiler: boyalan

nurcu00

Üye
Kardes obbye atmio muyuz bu farkli mi indirmedim de Birde arkadaslar PowerWr bnim tel calismio powerwrlerde boyle mi

FarFara06

FarFara06

Üye
14 gb boş alanım olduğu halde Yer Kalmadı : GTA SA yüklenemedi. Boş alan açın ve yeniden yükleyin diye hata alıyorum

1996yb

Üye
oyun müthiş 5 saattir oynadım pc gibi aynı

ka_za

ka_za

Üye
Teşekkürler

Son düzenleme:
1990hakan

1990hakan

Üye
Aynen hocam bende bunu merak ediyorum. Atrix için bilir birine ve aynı zamanda rom geliştiricisi olan XDA'da bulunan Krystian isimli kişiye ingilizce mesaj attım.
Bana şunu dedi ''GTA San Andreas doesn't support atrix. You can't install official version on it. It might be using some extensions that atrix doesn't support (like NEON) and there is nothing that can be done to solve that. Try asking other gamers on xda.''
Çevirebildiğim: ''GTA San Andreas Atrix'i desteklemez. Bunun resmi versiyonunu kuramazsınız. Bu belki Atrix'in desteklemediği bazı uzantılı kullanıyor olabilir (Neon gibi) ve bunu çözebilmek için yapılabilecek bir şey yok. XDA'daki diğer oyunculara sormayı deneyin.''

Yani özel bir şey istiyor sanırım oyun. Yada oyunu Tegra 2 için uyumlu yapmamış olabilirler. Az önce arkadaşımın eski telefonu LG Optimus 3D (512 MB ram, 1GHz Çift çekirdek işlemci, SGX 540GPU) bu eski telefonda bile oyun açıldı, gayet de güzel yapmışlar beğendim. Oyun kasıyordu ama oynanabilirdi. Yani Atrix'te o kadar açsa dua edicem. O kadar versiyon denedim yok işte açılmadı Atrix'te. Tegra 2 desteği çıkması için ya bekleyeceğiz yeni versiyonlarını, yada Rockstar ile iletişime geçeceğiz...

Fazla karamsar olma Ben hala az da olsa umutla bekliycem v5 ini yada 6,7 farketmez

ULA ROCKSTAR ŞU ATRİX İ DIŞLAMAYIN ARTIK! !!!! EĞER SEN ATRİX E UYDURAMAZSAN ELBET Bİ BABAYİĞİT ATRİX E UYDURUR

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

ersinbakar

ersinbakar

Üye
teşekkürler...

The SLayeR

The SLayeR

Üye

tayfayellowll

Üye
14 gb boş alanım olduğu halde Yer Kalmadı : GTA SA yüklenemedi. Boş alan açın ve yeniden yükleyin diye hata alıyorum
s.a. kardeş senin cihazında virüs vardır google playden avast indir tarat bulursa temizlet
a.s.

zaferide

zaferide

Üye
Fırsat bulur bulmaz indirecegim

Üst Alt