Haber GTA: San Andreas Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
150mb ramla gta san andres oynayamazsınız gençler .:D.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
150mb ramla gta san andres oynayamazsınız gençler .:D.

ah canım kardeşim benim ben o gta san andress 64 mb ekran kartlı pc m de oynuyordum, 256 MB de ramim vardı,imkansız diye bir şey yok :D

Tmobile

Tmobile

Üye
ah canım kardeşim benim ben o gta san andress 64 mb ekran kartlı pc m de oynuyordum, 256 MB de ramim vardı,imkansız diye bir şey yok :D
Ama bu tlf ve 150mb ram bukadarda abartmayın Kardeşim! .:D.

bsavr

bsavr

Üye
Eğer kasmıyorsa 512 bu oyunu kaldırıyodur. Atma ilerde düzeltilir.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ama bu tlf ve 150mb ram bukadarda abartmayın Kardeşim! .:D.

sen teknolojiyi hafife alıyorsun şu elimdeki lumia 520 ile eski bilgisayarımdan daha çok iş yaparım ve bu oyun sadece atıyorsa kesinlikle düzelir

saynesim

saynesim

Üye
Evet arkadaşlar lumia 1020 yükledim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor yüklediğim gibi oğlan elimden aldı şimdi o oynuyor kendini kaybetti resmen bide arkadaşlar oyunu yüklerken telefon sürekli şarj da olsun o zaman sorunsuz yükleniyor biraz ısınıyor bilginiz olsun yüklenen kadar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evet arkadaşlar lumia 1020 yükledim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor yüklediği gibi oğlan elimden aldı şimdi o oynuyor
Gitti canım telefon :D Oğlan geri de vermez. Baba yaaaaaa iki gorev daha yapacaktım der durur :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: skynet
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
  • Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152 ve Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
arkadaşlar bu daha yeni bence ilerde güncelleme ile daha stabil hale getireceklerdir zaten 8.1 ile ram kısıtlamasıda kalkacak diyorlar o zaman kasmadan oynarızdaha %53 offf ttnet off

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Black le ram kullanımı arttırılacak diyorlardı, 512 MB ramli telefonlardan bitek 625 e geldi güncelleme 625 kullanıp yükleyen varsa o atıp atmadığını söylerse daha iyi olur

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Black le ram kullanımı arttırılacak diyorlardı, 512 MB ramli telefonlardan bitek 625 e geldi güncelleme 625 kullanıp yükleyen varsa o atıp atmadığını söylerse daha iyi olur
bekliyoruz sabırsızlıkla

Rainesto

Rainesto

Üye
bence insider ile baksın 625 li arkadaşlar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bende insider da toplam bellek 395 gözüküyor,sizde ne kadar gözüküyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ee 512 MB değilmi toplam bellek

Üst Alt