150mb ramla gta san andres oynayamazsınız gençler ..

hocam oyunu ayarları nasıl olmalı@Gregor Mendel ben yükleyemedim ttnete bugün bileşler olmuş Sn de 30 kb kadar yavaş Bi hızda indiriyordu![]()
hocam oyunu ayarları nasıl olmalı
@menelos hocam sende durum ne?valla kardeşim hiçbir fikrim yok ama tek bildiğim şey atmasının iki nedeni var ya cidden bu oyun 150 mb ramden fazla istiyor , ya da xap bozuk
@menelos hocam sende durum ne?valla kardeşim hiçbir fikrim yok ama tek bildiğim şey atmasının iki nedeni var ya cidden bu oyun 150 mb ramden fazla istiyor , ya da xap bozuk
Ama bu tlf ve 150mb ram bukadarda abartmayın Kardeşim! .ah canım kardeşim benim ben o gta san andress 64 mb ekran kartlı pc m de oynuyordum, 256 MB de ramim vardı,imkansız diye bir şey yok![]()
.Ama bu tlf ve 150mb ram bukadarda abartmayın Kardeşim! ..
Gitti canım telefonEvet arkadaşlar lumia 1020 yükledim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor yüklediği gibi oğlan elimden aldı şimdi o oynuyor
Oğlan geri de vermez. Baba yaaaaaa iki gorev daha yapacaktım der durur

Gitti canım telefonOğlan geri de vermez. Baba yaaaaaa iki gorev daha yapacaktım der durur
![]()
![]()

hayatımda şu oyunu görev yapmak için oynamadım varsa yoksa kumar,bar,cinayet![]()

hocam sizde atma yapıyormuAynen araba yamaları yükleyip müzik açıp geziyodum![]()
bekliyoruz sabırsızlıklaBlack le ram kullanımı arttırılacak diyorlardı, 512 MB ramli telefonlardan bitek 625 e geldi güncelleme 625 kullanıp yükleyen varsa o atıp atmadığını söylerse daha iyi olur
bence insider ile baksın 625 li arkadaşlarBlack le ram kullanımı arttırılacak diyorlardı, 512 MB ramli telefonlardan bitek 625 e geldi güncelleme 625 kullanıp yükleyen varsa o atıp atmadığını söylerse daha iyi olur
bizde de öyle.bende insider da toplam bellek 395 gözüküyor,sizde ne kadar gözüküyor