Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberGTA: San Andreas Mağaza'da!
Sponsorlu Bağlantılar
Dexter Morgan
Üye
suan areize ile rami temizliyorum sonucları yazacağımarkadaslar bellek kullanımı max 150 mb diyor insiderde blackte o kadar değil mi?yeniden açıyorum bakalımilk görev yerine geldim sanırım takıldıoyun takıldı
Heimdalll
Üye
Black güncellemesi yükleyen 625 kullanan arkadaşlar ram kullanım sınırınız ne kadar görünüyor
Dexter Morgan
Üye
oyunu kapamak için geri tusuna uzun bastım bir daha oyuna girdim oyun takılıyor
beyler oyun çalışıyor! ilk göreve giderken baska yoldan gidin uzun yoldanattı gene ama ilk görevi yapabildim suan bisikler surme kısmınd aatıyor512lerde kesinlik ram yetmiyor biraz oyunda dolaşayım dedim maks 2 dkye atıyor625i olan bir arkadas yukleyebilir mi acaba?
StartTheGame
Üye
Lumia 920 yide destekliyor arkadaşım oynuyor 920 de ?
512 mb ramlı cihazlarda oluyor atma sorunu 1 gb ram ve üstü cihazlarda bir sorun yok dostum bende indiriyorum %12 şuan Gece 3 gibi 4 sabaha karşı biter internetim çok hızlı da
512 mb ramlı cihazlarda oluyor atma sorunu 1 gb ram ve üstü cihazlarda bir sorun yok dostum bende indiriyorum %12 şuan Gece 3 gibi 4 sabaha karşı biter internetim çok hızlı da