[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

melankolik ali

melankolik ali

Üye
evet zaten touchwi5 romundaki system ui vs apk ları aldım saf cm10.1 e aynı yere atarken program es dosya yön. hata verdi. olmayacagını biliyordum yine de denedim. rom yapmak zordur bencede. ama touchwi5 romunun devamı olması lazım yani galaxy w için jelly bean tabanlı tek rom şuanda bu. biri çıksada yapıyorum dese keşke. :(
Sifirdan rom yapsan haklisin ama elimde toucwiz5 romun beta 2 versiyonu var bunun icindekileri alip beta 3 le birlestirmek cokta zor olmasa gerek
evet zaten touchwi5 romundaki system ui vs apk ları aldım saf cm10.1 e aynı yere atarken program es dosya yön. hata verdi. olmayacagını biliyordum yine de denedim. rom yapmak zordur bencede. ama touchwi5 romunun devamı olması lazım yani galaxy w için jelly bean tabanlı tek rom şuanda bu. biri çıksada yapıyorum dese keşke. :(
Ekledigin uygulamalar xplore ya da root explorer gibi dosya yoneticisindeki permissionlari yaptin mi

sir mordred

sir mordred

Üye
eğer rom içine ek olarak yeni dosyalar gömecekseniz META-INF içindeki updater-script'de değişiklikler yapmanız gerekir yoksa istediğiniz dosya istediğiniz yere yüklenmez ve cwm ile yükleme sırasında installation aborted(status 7) hatası alırsınız

scope_123

Üye
Sifirdan rom yapsan haklisin ama elimde toucwiz5 romun beta 2 versiyonu var bunun icindekileri alip beta 3 le birlestirmek cokta zor olmasa gerek
Ekledigin uygulamalar xplore ya da root explorer gibi dosya yoneticisindeki permissionlari yaptin mi

tochwi5 romundan sistem dosyalarıa girip itedğim apkları aldım karta attım. saf cm10.1 geldim apkları aynı yere koyarken yani kopyala yapıştır yaparken system app klasörüne kopyalamadı. eksik yaptıgım bir şey var sanırım

NovaTR14

NovaTR14

Üye
eğer rom içine ek olarak yeni dosyalar gömecekseniz META-INF içindeki updater-script'de değişiklikler yapmanız gerekir yoksa istediğiniz dosya istediğiniz yere yüklenmez ve cwm ile yükleme sırasında installation aborted(status 7) hatası alırsınız
Eğer apk gömülecekse sorun yok. Ben çok rom dosyasına ek dosyalar ekledim hiçbirinde sorun çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: bilen19
stackbyte

stackbyte

Üye
NovaTR14 hangi romdasın şimdi 10.1 mi

NovaTR14

NovaTR14

Üye
10.1 evet

stackbyte

stackbyte

Üye
şarjı iyi mi cm9 dan daha mı performanslı paşam

NovaTR14

NovaTR14

Üye
şarjı iyi mi cm9 dan daha mı performanslı paşam
Hocam şarj şöyle diyim telefonu aktif olarak 2 saat bi süre kullandım sabah %100 dü şarjım wifi full açık şu an %51 de şarj açısından eskisine göre gayet başarılı greenify ile birlikte filan kullanınca. Performans olarak CM9 dan kesinlikle daha iyi şu kadarını diyim daha CM9 a geri dönmem bile çünkü kullandığım birçok uygulama var hatta listesini yazıyım

BBM, Camera360, Chrome, Facebook, Foursquare, Gmail, Google+, Greenify, Instagram, LINE, Livestream, MessageMe, Turkcell Online İşlemler, PicsArt, Shazam, Skype, Twitter, Viber, Whatsapp, Youtube

CM10.1 kullanıyordum CM9 a geçmek istedim ve yedekledim uygulamaları geçtikten sonra uygulamaların kurulumunun yarısında tel acaip derecede kasmaya başladı tamamını kurduktan sonra tam bir felaketti telefon çok kasıyordu. Zaten daha önceki kullanımlarımdan Facebook, Chrome gibi büyük uygulamalar açılınca sürekli donuyo kapanıyordu. Hemen CM10.1 e dönüş yaptım. Telde şu an hiçbir kasma söz konusu değil tam aksine bir hızlanma var. CM9 kullandıkça ROM kasıyor ama CM10.1 de böyle bir sorun yok. Umarım yardımcı olmuştur.Not: Hiçbir kernel kullanmıyorum bilginize.

stackbyte

stackbyte

Üye
teşekkür ederim gayet açık ve net oldu bende geçip deneyim artık cm9 bir süre sonra şişiyor evet haklısın denemekte yarar var teşekkürler tekrar aydınlattığın için

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Rica ederim hocam

Bysalih41

Bysalih41

Üye
tochwi5 romundan sistem dosyalarıa girip itedğim apkları aldım karta attım. saf cm10.1 geldim apkları aynı yere koyarken yani kopyala yapıştır yaparken system app klasörüne kopyalamadı. eksik yaptıgım bir şey var sanırım
Es dosya yoneticisinden root exploreri aktif ettikten sonra rw olarak yetkilendirmelisin yoksa olmaz yani yazma izni vermelisin system klosorune

scope_123

Üye
Es dosya yoneticisinden root exploreri aktif ettikten sonra rw olarak yetkilendirmelisin yoksa olmaz yani yazma izni vermelisin system klosorune

valla bunu bilmiyordum. root explorer prog. indirip aktif edip rw olayını nasıl yapıcam ayrıca rw nedir ? adım adım anlatırsan sevinirim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
valla bunu bilmiyordum. root explorer prog. indirip aktif edip rw olayını nasıl yapıcam ayrıca rw nedir ? adım adım anlatırsan sevinirim
Es dosya yoneticisini google playden indir ac home tusunun solundaki dugmeye bas root explireri ac kismina tikla actiktan sonra tekrar root exploreri tikla karsina rw olarak bagla secenegi cikar system klosorune izin ver sonra istedigin uygulamayi system app klosorune kopyalaya bilirsin
Es dosya yoneticisini google playden indir ac home tusunun solundaki dugmeye bas root explireri ac kismina tikla actiktan sonra tekrar root exploreri tikla karsina rw olarak bagla secenegi cikar system klosorune izin ver sonra istedigin uygulamayi system app klosorune kopyalaya bilirsin

scope_123

Üye

yedek alım hemen denicem sağolasın bravia engine yi de yükleyemiyordum bu yuzden kaç zamandır her yerde okuyordum rw olayını anlatan olmamıştı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
yedek alım hemen denicem sağolasın bravia engine yi de yükleyemiyordum bu yuzden kaç zamandır her yerde okuyordum rw olayını anlatan olmamıştı
Rw nin acilimi read ve write yani okuma ve yazma anlamina gelir sytem klosoru altindaki tum doysa ve klasorlere erisim ve okuma degistirme yetkisi verir

scope_123

Üye
Rw nin acilimi read ve write yani okuma ve yazma anlamina gelir sytem klosoru altindaki tum doysa ve klasorlere erisim ve okuma degistirme yetkisi verir

tamamdır bu dertten de kurtulduk şu rom işlerinde..

Bysalih41

Bysalih41

Üye
es dosya yön e girdim menü tuşuna bastım yan pencere çıktı root explorer falan görmedim ?
Riot gezgini yaziyor onu acik yap sonra tejrar root gezgini yazinin ustune tikla rw olarak baglama secenegi var system klosirune yetki ver tmmdir

Üst Alt