[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
galaxy w adına gelmiş geçmiş en iyi rom hangisi dersin denemediğim rom kalmadı ??

bu soruyu cevaplayamam çünkü hepimizin telefonu nasıl kullandığımıza bağlı kimisi oyunları çok oynar ve oyunlarda kasmamasını yani performansı ister kimisi ise sadece internette gezer ve gündelik işlerini görür yani şarjının uzun gitmesini ister isteklerimiz farklılıklar gösterir bu sebepten başkasına göre iyi olan rom bana göre iyi olmayabilir

scope_123

Üye
bu soruyu cevaplayamam çünkü hepimizin telefonu nasıl kullandığımıza bağlı kimisi oyunları çok oynar ve oyunlarda kasmamasını yani performansı ister kimisi ise sadece internette gezer ve gündelik işlerini görür yani şarjının uzun gitmesini ister isteklerimiz farklılıklar gösterir bu sebepten başkasına göre iyi olan rom bana göre iyi olmayabilir

o zaman şöyle söylim sana şarjı bir gün bana yetsin oyun oynamicam günlük herkesin kullandıgı uygulamalar face whatsapp vs son dönemde çıkan romları takip edemiyorum şimdi var mı bi rom önerin ?

uygulama zorla kapatıldı hatası falan vermesin performans da olsun yani.

sir mordred

sir mordred

Üye
o zaman şöyle söylim sana şarjı bir gün bana yetsin oyun oynamicam günlük herkesin kullandıgı uygulamalar face whatsapp vs son dönemde çıkan romları takip edemiyorum şimdi var mı bi rom önerin ?

uygulama zorla kapatıldı hatası falan vermesin performans da olsun yani.

cm9(bu romu sadece ve sadece şarj için önerebilirim)

scope_123

Üye
cm9(bu romu sadece ve sadece şarj için önerebilirim)

performans için cm 10 ve üzeri sarj için cm9 olayına geldik. neyse ben şu saf cm10.1 i bi denim bakalım sarjı touchwi5 den daha iyidir belki..

sir mordred

sir mordred

Üye
Beta 3 çıktı

• Beğen
Tepkiler: aJHier
sir mordred

sir mordred

Üye
Farki ne hocam beta 2 den

henüz deneyemedim ama bu gece yüklemeyi planlıyorum arco'nun rom sayfasında birçok sorunun çözüldüğü belirtiliyor kernel sürümüde 3.4.77'ye çıkartılmış

scope_123

Üye
henüz deneyemedim ama bu gece yüklemeyi planlıyorum arco'nun rom sayfasında birçok sorunun çözüldüğü belirtiliyor kernel sürümüde 3.4.77'ye çıkartılmış

touchwi5 v12 romunu kullanıyorum alt yapısında beta 2 sürümü mevcut. kendim bu romu beta 3 e yükseltebilme şansım var mı? çünkü kullandıgım romun devamı olmayacak :s

sir mordred

sir mordred

Üye
touchwi5 v12 romunu kullanıyorum alt yapısında beta 2 sürümü mevcut. kendim bu romu beta 3 e yükseltebilme şansım var mı? çünkü kullandıgım romun devamı olmayacak :s

çok fazla modifiye yapman gerekecek dolayısıyla altından kalkamazsın ayrıca bazı özellikleri(launcher gibi) nasıl eklendiğini bilmen lazım

scope_123

Üye
çok fazla modifiye yapman gerekecek dolayısıyla altından kalkamazsın ayrıca bazı özellikleri(launcher gibi) nasıl eklendiğini bilmen lazım

romun devamı yapılmaması büyük saçmalık beta 3 çıktı bende touchwiz var diye beta 2 de mi kalıcam hep :@

sir mordred

sir mordred

Üye
romun devamı yapılmaması büyük saçmalık beta 3 çıktı bende touchwiz var diye beta 2 de mi kalıcam hep :@

eğer cm10.1'in daha üst versiyonlarını (beta3 yada ilerde final sürümünü) kullanmak istiyorsan maalesef touchwiz'e elveda demen gerekecek çünkü geliştirici ipromeh başka bir telefon satın aldı bu sebepten romlarını finalde bıraktı

scope_123

Üye
eğer cm10.1'in daha üst versiyonlarını (beta3 yada ilerde final sürümünü) kullanmak istiyorsan maalesef touchwiz'e elveda demen gerekecek çünkü geliştirici ipromeh başka bir telefon satın aldı bu sebepten romlarını finalde bıraktı

peki saf cm10.1 e performans ve sarj açısından neler modlayabilirim? ve beta 3 ü yüklüyorum şuan bildiğin cm 10.1 e göre flashlıyabileceğim bi touchwiz launcher var mı?

melankolik ali

melankolik ali

Üye
peki saf cm10.1 e performans ve sarj açısından neler modlayabilirim? ve beta 3 ü yüklüyorum şuan bildiğin cm 10.1 e göre flashlıyabileceğim bi touchwiz launcher var mı?
Olmaz mi dostum yapanlar touchwiz romu yapanlar bi yerlerden portlanmis uygulamalari ekliyor xda da rahatlikla bulabilirsin. Touchwiz launcher mms note falan mevcut. Ya da eski romundaki uygulamalarida kullanabilirsin

scope_123

Üye
Olmaz mi dostum yapanlar touchwiz romu yapanlar bi yerlerden portlanmis uygulamalari ekliyor xda da rahatlikla bulabilirsin. Touchwiz launcher mms note falan mevcut. Ya da eski romundaki uygulamalarida kullanabilirsin

sen biliyorsan yerlerini link atar mısın? saf cm10.1 beta3 kullanıyorum şimdi bunu kendim tocuhwi5 haline getirmek istiyorum?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Hocam beta 3 u denedim ram 342 ye dusmus sarjda sanki iyilestirme var gibi antutu degeri 5910 interface de denedimTakilma yok oyun deneme firsatim olmadi ama sanki azda olsa build 2 den iyi gibi geldi bana

stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014/01/25: CM-10.1 beta3 [ ]
    MD5SUM: 6626bdfc53d236e90537637aa11d2d13
    • CM11, özellikle video ve ilgili bellek tahsisi çeşitli düzeltmeler getirdi
    • Kernel 3.4.77
Yeni Sürüm

joolog

Üye
Beyler ben cm9 yükledim kullanıyorum. Çok telefonuda kurcalamam internet whatsapp falan işte. Rehberi çok kötü bu konuda önerisi olan var mı? Ayrıca numara kaydederken sim karta kaydetme çıkmıyor. Hattı başka tele taktığım zaman kaydettiğim numara gözükmüyor.

melankolik ali

melankolik ali

Üye
sen biliyorsan yerlerini link atar mısın? saf cm10.1 beta3 kullanıyorum şimdi bunu kendim tocuhwi5 haline getirmek istiyorum?
Link boşver eski touchwiz romunun zipli klasögünü aç system>app klasörüne git orda istedigin uygulamaları kopyala ve saf beta 3 romundaki aynı yola kopyala tamamdir

sir mordred

sir mordred

Üye
Link boşver eski touchwiz romunun zipli klasögünü aç system>app klasörüne git orda istedigin uygulamaları kopyala ve saf beta 3 romundaki aynı yola kopyala tamamdir

bu yöntemin iş görmeyeceğinden adım gibi eminim çünkü touchwi5 romu gapps içeriyor ve saf cm10.1 beta3 içermiyor gappsı sadece system/app klasöründeki uygulamaları taşıyarak roma gömemezsin lib dosyaları var xml dosyaları var prop dosyası var(g.prop adıyla geçiyor bu olmazsa yaptığınız işlem işe yaramaz) var oğlu var o yüzden boşuna denemeyin

Üst Alt