[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

melankolik ali

melankolik ali

Üye
bu yöntemin iş görmeyeceğinden adım gibi eminim çünkü touchwi5 romu gapps içeriyor ve saf cm10.1 beta3 içermiyor gappsı sadece system/app klasöründeki uygulamaları taşıyarak roma gömemezsin lib dosyaları var xml dosyaları var prop dosyası var(g.prop adıyla geçiyor bu olmazsa yaptığınız işlem işe yaramaz) var oğlu var o yüzden boşuna denemeyin
Lib var ama touchwiz ve widgetler Lib gerektirmiyor daha önce kendim yapmıştım permissiondan gerekli izinleri verdigin sürece hiçbir sorun olmaz. Cogu uygulamada ise yarar bu. ama klavye ve müzik calarlarda dediğin gibinlib gerekiyor

sir mordred

sir mordred

Üye
Lib var ama touchwiz ve widgetler Lib gerektirmiyor daha önce kendim yapmıştım permissiondan gerekli izinleri verdigin sürece hiçbir sorun olmaz. Cogu uygulamada ise yarar bu. ama klavye ve müzik calarlarda dediğin gibinlib gerekiyor

doğrudur uygulamalarda işe yarar fakat gapps uygulamalarının hiçbiri çalışmaz çünkü gapps dosyasının içinden çıkanlara bakarsan g.prop libler xml dosyaları falan görürsün bu sebepten her şeyi yerli yerine koymak gerekir

tarık_07

Üye
Beyler ben cm9 yükledim kullanıyorum. Çok telefonuda kurcalamam internet whatsapp falan işte. Rehberi çok kötü bu konuda önerisi olan var mı? Ayrıca numara kaydederken sim karta kaydetme çıkmıyor. Hattı başka tele taktığım zaman kaydettiğim numara gözükmüyor.
Öncelikle kernelini hursky son sürümünü yükle. Rehberini gmaile yedekliyo, sim karta yükleyemiyorsun.

scope_123

Üye
bu yöntemin iş görmeyeceğinden adım gibi eminim çünkü touchwi5 romu gapps içeriyor ve saf cm10.1 beta3 içermiyor gappsı sadece system/app klasöründeki uygulamaları taşıyarak roma gömemezsin lib dosyaları var xml dosyaları var prop dosyası var(g.prop adıyla geçiyor bu olmazsa yaptığınız işlem işe yaramaz) var oğlu var o yüzden boşuna denemeyin

yani touchwi 5 romunun kendi arayüzünü şuan kullandığım saf cm10.1 alabilir miyim?

melankolik ali

melankolik ali

Üye
doğrudur uygulamalarda işe yarar fakat gapps uygulamalarının hiçbiri çalışmaz çünkü gapps dosyasının içinden çıkanlara bakarsan g.prop libler xml dosyaları falan görürsün bu sebepten her şeyi yerli yerine koymak gerekir
Touchwiz launcher ve touchwiz thema gapps degil ki bu adamda bu ikisiyle tamamen arayuzu ve launcheri degistirir o da isini gorur. ayrica sinirsiz net buluyum cm10.1i touchwiz ve xperia rom olarak düzenleyip burada paylasacagim

• Beğen
Tepkiler: bilen19

scope_123

Üye
Touchwiz launcher ve touchwiz thema gapps degil ki bu adamda bu ikisiyle tamamen arayuzu ve launcheri degistirir o da isini gorur. ayrica sinirsiz net buluyum cm10.1i touchwiz ve xperia rom olarak düzenleyip burada paylasacagim

Kendiniz yeni bir rom mu cikaracaksiniz? Valla tw tam anlamiyla touchwiz olsunda...dort gozle bekliyorum.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Tw launhcer isteyenler buyrun bunu cwm den flaslayın.
Cm10 ve Cm10.1 ile uyumludur.Cm9 da denemeyim.

melankolik ali

melankolik ali

Üye
Kendiniz yeni bir rom mu cikaracaksiniz? Valla tw tam anlamiyla touchwiz olsunda...dort gozle bekliyorum.
Touchwiz stabil bi launcher degil s4te bile sürekli hata veriyor. O yuzden cok kullanisli degil. Ama xperianin home launcheri hem daha guzel hem daha stabil

scope_123

Üye
Touchwiz stabil bi launcher degil s4te bile sürekli hata veriyor. O yuzden cok kullanisli degil. Ama xperianin home launcheri hem daha guzel hem daha stabil

touchwi5 v12 romu touchwiz olmasina ragmen sifir kasma sıfır hatasız.bu romun devamı olmıcak beta 3 sürümü çıktı ama bu rom beta 2.. yani touchwiz isteyenler için bu romun devamı olmalı isteyenler yükleyip kullanmalı yani

melankolik ali

melankolik ali

Üye
touchwi5 v12 romu touchwiz olmasina ragmen sifir kasma sıfır hatasız.bu romun devamı olmıcak beta 3 sürümü çıktı ama bu rom beta 2.. yani touchwiz isteyenler için bu romun devamı olmalı isteyenler yükleyip kullanmalı yani
Rom hatali ya da kasiyor demedim kardes launcher sorunlu dedim s4te bile touchwiz durdu hatasi milleti bezdirdiRomun devami olmali demişsin o konuda cok haklisin. Cm11 ve 10.2 hala cok yeni ve hatalarla dolu. ama cm10.1 giderek kusursuzlasiyor. ayrica yakinda onuda final yaparlar cünkü cm10.2 helede cm11i gelistirmeleri gerek

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Rom hatali ya da kasiyor demedim kardes launcher sorunlu dedim s4te bile touchwiz durdu hatasi milleti bezdirdiRomun devami olmali demişsin o konuda cok haklisin. Cm11 ve 10.2 hala cok yeni ve hatalarla dolu. ama cm10.1 giderek kusursuzlasiyor. ayrica yakinda onuda final yaparlar cünkü cm10.2 helede cm11i gelistirmeleri gerek
Kesinlikle

scope_123

Üye
[e="melankolik ali, post: 6756753, member: 735882"]Rom hatali ya da kasiyor demedim kardes launcher sorunlu dedim s4te bile touchwiz durdu hatasi milleti bezdirdiRomun devami olmali demişsin o konuda cok haklisin. Cm11 ve 10.2 hala cok yeni ve hatalarla dolu. ama cm10.1 giderek kusursuzlasiyor. ayrica yakinda onuda final yaparlar cünkü cm10.2 helede cm11i gelistirmeleri gerek[/quote]

Aynen giderek cok daha iyi olacaktir. Ben touchwiz kullanmak istiyorum ama devami olmuyor ama bu sirada da cm10.1 in yeni surumleri cikiyor bende hep beta 2 de kaliyorum. Bi yapan ciksa touchwi5 in devamini yoksa super olur.

melankolik ali

melankolik ali

Üye
[e="melankolik ali, post: 6756753, member: 735882"]Rom hatali ya da kasiyor demedim kardes launcher sorunlu dedim s4te bile touchwiz durdu hatasi milleti bezdirdiRomun devami olmali demişsin o konuda cok haklisin. Cm11 ve 10.2 hala cok yeni ve hatalarla dolu. ama cm10.1 giderek kusursuzlasiyor. ayrica yakinda onuda final yaparlar cünkü cm10.2 helede cm11i gelistirmeleri gerek

Aynen giderek cok daha iyi olacaktir. Ben touchwiz kullanmak istiyorum ama devami olmuyor ama bu sirada da cm10.1 in yeni surumleri cikiyor bende hep beta 2 de kaliyorum. Bi yapan ciksa touchwi5 in devamini yoksa super olur.[/quote]
Ya rom yapmanin zor bi tarafi yok. Zaten cm10.1 tabanini adam yapmis senin yapacagin portlanmis uygulamakri roma gommek kullanmadigin uygulamari kaldirmak ve birkac tane script ve tweak eklemek

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Aynen giderek cok daha iyi olacaktir. Ben touchwiz kullanmak istiyorum ama devami olmuyor ama bu sirada da cm10.1 in yeni surumleri cikiyor bende hep beta 2 de kaliyorum. Bi yapan ciksa touchwi5 in devamini yoksa super olur.
Ya rom yapmanin zor bi tarafi yok. Zaten cm10.1 tabanini adam yapmis senin yapacagin portlanmis uygulamakri roma gommek kullanmadigin uygulamari kaldirmak ve birkac tane script ve tweak eklemek
Söylemesi kolay hocam ama yapmak zor. Bu winrar ı açıp içine uygulama eklemek değil. Bi linux işletim sistemi ile Rom kaynak dosyaları indiriliyor. Bu kaynak dosyaları üzerinde oynamalar yapılıyor. Çoğu şey baştan yazılıyor. Ondan sonra birleştirme işlemi. Rom yapmak kolay birşey değil kimse öyle görmesin. Ayrı bir emeği var.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
beta 3 ü beğenmedim şarj çok hızlı bitiyor monster v17 ye geri döndüm en iyi onun şarjı dayanıyor

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

scope_123

Üye
Söylemesi kolay hocam ama yapmak zor. Bu winrar ı açıp içine uygulama eklemek değil. Bi linux işletim sistemi ile Rom kaynak dosyaları indiriliyor. Bu kaynak dosyaları üzerinde oynamalar yapılıyor. Çoğu şey baştan yazılıyor. Ondan sonra birleştirme işlemi. Rom yapmak kolay birşey değil kimse öyle görmesin. Ayrı bir emeği var.

evet zaten touchwi5 romundaki system ui vs apk ları aldım saf cm10.1 e aynı yere atarken program es dosya yön. hata verdi. olmayacagını biliyordum yine de denedim. rom yapmak zordur bencede. ama touchwi5 romunun devamı olması lazım yani galaxy w için jelly bean tabanlı tek rom şuanda bu. biri çıksada yapıyorum dese keşke. :(

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm10.1 bulild3 de toucwiz luncher kullanilablir playe cm10.1 yaz toucwiz i indir kue ayarlardan sec lucypacher ile sistem dosyasi yap tamamdir

scope_123

Üye
Cm10.1 bulild3 de toucwiz luncher kullanilablir playe cm10.1 yaz toucwiz i indir kue ayarlardan sec lucypacher ile sistem dosyasi yap tamamdir
Evet var ama touchwiz romu gibi olmuyor ekten bi launcher yuklemek. Bildirim uyarisi gelmiyor mesaj gldiginde mesela. Uygulamanin ustunde kirmizi balonda "1" yazmiyor. Bu uygulamayi hicbir yerde bulamadim bilen var mi s3 tarzi mesaj bildirim balonu uygulamasi ??

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
nova launcherin missed it diye eklentisi onun ayarlarında istediğin uygulamaya bildirim geldiğinde görünüyor

Üst Alt